Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė vaikams ir naujagimiams - 2

QUOTE(beskaiste @ 2011 07 13, 00:11)
g.gif pagalvojau kad isiterpsiu biski ...paskaiciau kelis lapus ir neradau apie ka daug visur kalbama- alergiskiems zmonems ,alergiskiems nuo dulkiu erkiu ,reikia namus valyti karstais garais ,o ne cheminem priemonem.taip pat paprasta medvilnine patalyne perleist karstais garais .nesumaisykit --neislygint ,o karstais garais .prie 100  laipsniu karssio zusta dulkiu erkute ,todel patlyne ,rubus reikia garais perleisti .paprasti lygintuvai tik vandenio garus leidzia .o spec lygintuvai ar garu aparatai leidzia gara nuo 100 iki 150 laipsniu karscio .
ir jokiu budu negalima plauti skalbimo milteliais nei rubu ,nei patalynes...
mano toks pastebejimas is gilios patirties ...

Sveiki,
apie kokį čia garų "prietaisą" kalbat ? 4u.gif blush2.gif
Ir dar - kodėl nei rūbų, nei patalynės negalima skalbti su skalbimo milteliais? kuo jie susiję su namų dulkių erkėm? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2011 07 17, 18:55)
Sveiki,
apie kokį čia garų  "prietaisą" kalbat ? 4u.gif  blush2.gif
Ir dar - kodėl nei rūbų, nei patalynės negalima skalbti su skalbimo milteliais? kuo jie susiję su namų dulkių erkėm? ax.gif  4u.gif

Aš ir nelabai supratau, kaip negalima skalbti su skalbimo priemonėmis, na nebent alergija skalbikliams, ir manau reikia rinktis jautriai odai, kur skirti. Aš kiek žinau nuo dulkių erkučių priemonė yra, kad aplinką - pvzd. užuolaidas, patalynę galima būtų skalbti, valyti, vėdinti. Tik tokiu būdu jas išnaikinsime, nes jos kaupiasi visur, kur tik yra maisto smile.gif -mūsų odos likučių. Todėl mitas, kad nusipirkus naturalią patalynę ar kitus naturalius daiktus nebus šio alergeno. Pvzd. kaip ir kiek dažnai galima valyti naturalią vilnonę patalynę, kurią kažkodėl visi alergiški žmonės perka, galvodami kad alergijos nebus ir erkutės ten nesiveisia, o joms ten tikras rojus - šilta ir yra maistelio smile.gif .
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
norejau pasiklaust,kaip manot kokie patalynes uzvalkalai yra geresni?Lininiai,ar flaneliniai? Nes kazkaip susimeciau,ziurinedama.Dukrytei turejom lininius-viskas tiko ir patiko. Bet flanele siek tiek mielesne odai,tik kazi ar greit nenusiskalbia?
Gal kuri galit pasidalinti patirtimi,kokius pataleliu uzvalkalus perkate jus?
Taip pat idomu nuomones ir del antklodes,apie merino vilnos antklodele mastau g.gif
Atsakyti
na mes naudojam tik 100% medvilnes. uzvalkalus, geresnes kokybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 05 rugsėjo 2011 - 20:44
Praėjusią savaitę pirkom šitą:
user posted image
Už tokią kainą tikėjomės kažko kito g.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas galite patarti ar padėti sužinoti kur galima įsigyti nebrangiai 21 vaikiškos patalynės kompleta i darželi.

Aciu.
Atsakyti
gal kas naudojote Troll patalyne? Idomu atsiliepimai apie pacia patalyne ir uzvilkimus.
Atsakyti
Mes leliukui nupirkom Flokati pataliukus - tai jie mums tiko ir leliukui labai gera miegoti ant vilnos... smile.gif
O patalynę tai pirkom Troll, ji man labai graži, labai kokybiška, esam labai patenkinti, ten medvilnė ir satinas lyg sudėtyje... smile.gif Va apsaugėles lovytei irgi Troll pirkau, bet tik baltas, ir šiek tiek gailiuos, kad neėmiau prie patalynės komplektų su piešinukais, nes mano leliukui labai įdomu jei ant patalynės pamato kokį vabaliuką... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grietinietis @ 2011 10 25, 11:25)
O patalynę tai pirkom Troll, ji man labai graži, labai kokybiška, esam labai patenkinti, ten medvilnė ir satinas lyg sudėtyje... smile.gif Va apsaugėles lovytei irgi Troll pirkau, bet tik baltas, ir šiek tiek gailiuos, kad neėmiau prie patalynės komplektų su piešinukais, nes mano leliukui labai įdomu jei ant patalynės pamato kokį vabaliuką... smile.gif

o sakykit, apsaugeliu medziaga nusiima skalbti? Na pvz tu rastuotu. nes kaip tik galvojau apie baltas kad deretu prie visokios patalynes. Aisku graziau spalvotos. bet kaip suprantu pakeisti apsaugelem uzvilkimu neina g.gif o apie vilna kazkaip negalvoju. Troll patalyne siek tiek mazesne uz standartine todel ieskau kur galima isigyti tokiu ismatavimu kaldryte
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 10 24, 17:38)
gal kas naudojote Troll patalyne? Idomu atsiliepimai apie pacia patalyne ir uzvilkimus.

Sveiki,
Mes naudojam viska is Troll. Patalyne SUPERINE. Karta po "nelaimes" net kaldryte teko skalbti. Isskalbem - patiko, tai dabar skalbiam gan daznai. Kaip nauja. Uzvalkalai patalynei brangoki, bet tikrai apsimoka. Skalbiasi ir lyginasi lb gerai (nepalyginti su kokia Lorita).
Tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2011 10 26, 10:44)
Sveiki,
Mes naudojam viska is Troll. Patalyne SUPERINE. Karta po "nelaimes" net kaldryte teko skalbti. Isskalbem - patiko, tai dabar skalbiam gan daznai. Kaip nauja. Uzvalkalai patalynei brangoki, bet tikrai apsimoka. Skalbiasi ir lyginasi lb gerai (nepalyginti su kokia Lorita).
Tikrai rekomenduoju.

oi kaip gerai kad kazkas atsiliepe thumbup.gif o kaip su tais pukais ir plunksnom? girdejau kad lyg erkutes veisiasi jose? unsure.gif kaip vasara/ziema, po ta kaldryte nekarsta/nesalta?
Atsakyti
ar jus naudojat sintetiniu uzpildu?
Atsakyti