Aš labiausiai medvilninę mėgstu. Audinio šiais laikais gero galima rasti, o pasisiūti irgi nesunku Senų laikų patalynė tai jau atsibodusi man, norisi naujų raštų, spalvų
Mes taip pat naudojame medvilninę patalynę Superinė buvo Alytaus medvilnės patalynė, tik labai gaila, kad įmonė bankrutavosi
Musu jau antra atzala su Ferreti patalyne miega ir viskas labai super, ir spalvos ryskios ir niekas nesusiguzave, pirkom pries 3metus, gal tikrai kokybiskesne buvo nei dabar siuloma. Pirkom ir KORLEJOJ patalynes komplekta medvilnini, jis buvo ismestas po pirmo skalbimo, nes spalvos nubluko ir viduj nezinia kas liko
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 01, 15:14)
Aš jį užsisakiau iš čiaManau už tokią kainą turėtų būti nebloga
Tiesa, jos dar vis laukiu, kaip tik ateinančią savaitę jau ir turėtų būti jų papildymas (kai užsisakinėjau neturėjo norimos spalvos)
Tiesa, jos dar vis laukiu, kaip tik ateinančią savaitę jau ir turėtų būti jų papildymas (kai užsisakinėjau neturėjo norimos spalvos)
Ir kokie atsiliepimai apie vorestos pataliukus?
Sakykit mamytės, kiek patalinės komplektėlių reiktų turėti ar užteks 2 ar reiktų trečio
Sveikos
Ar kas isigijot patalyne is tavosapnas.lt ? kaip kokybe, per kiek laiko pristato?
Ar kas isigijot patalyne is tavosapnas.lt ? kaip kokybe, per kiek laiko pristato?
QUOTE(Di8 @ 2010 11 08, 17:01)
Sakykit mamytės, kiek patalinės komplektėlių reiktų turėti ar užteks 2 ar reiktų trečio
mano maziuke turi gal 4 ar 5
2 anau kad tikrai mazoka, viena idesi sklabti, kita paklosi, o ims ir kaip nors issiteps, ir neturesi kuom pakeist, bent jau 3 tikrai reikia
QUOTE(r_tina @ 2010 11 08, 21:51)
Sveikos
labuka,
aš siuvausi čia užvalkaliukus , apsaugėlę lovytei, koldrytę na, man tai jų produkcija pristato priklausomai nuo to, kiek užsakmų turi, nes jie siuva pagal individualius užsakymus
aš gal čia biskiuką nelabai į temą, bet mes Kauno bazėse pirkom superinį pleduką -vokelį; mums jis tinkamas ir į laukutį einant, ir nakčiai. kai merginukė buvo mažytė ir atšaldavo, susegus į vokelį greit sušildavo (pirkom čia maždaug tj vietoj, kur stovi lauke ale senovinės mašinos) pas pardavėją ,,stiklinėj" parduotuvytėj... tie pledukai sudėti taip kairiau ant lentynos dėželėse... sakiau bet kam tokią dovaną ir palankynoms nuneščiau kaina berods apie 60 ar 70 lt
o paduškytės vis dar nenaudojam..
tiesa, praietą žiemą miegojom vilnoniame flokati vokelyje, o feretti koldrytįs dar taip nenaudojom normaliai... mažė dažniausiai miega nusiklojusi
Sveikos mamytes
Gal zinot kr galima rasti patalynes su filmuku herojais? kiek randu, tai arba maniske tu filmuku neziuri, arba jau parduota, arba dar kas nors netinka.
Gal zinot kr galima rasti patalynes su filmuku herojais? kiek randu, tai arba maniske tu filmuku neziuri, arba jau parduota, arba dar kas nors netinka.
mamos, gal parekomenduosit kur nusipirkti Ferreti uzvalkaliuku pigiau?
aciu
aciu
O gal kas zinot kur galima nusipirkti silkines patalynes pigiau? I az.
O gal kas žinot, kur nusipirkti (Vilniuje) gražių medžiagų pačiai pasisiūti patalynę lialiukui?