QUOTE(adusia @ 2010 10 21, 21:29)
Mes irgi susigundem ir nupirkom pirmam vaikui Fereti kaldrą. Sumokejom apie 200 lt. ir pasidžiaugem ligiai 2 men. Susiguzavo taip, kad jau net juokas imdavo pro ašaras, kaip mus apgavo. Pasižadejau daugiau ne pirkti tokiu brangiu daiktų, geriau porą pigesniu, kad ne gaila butu išmesti. Bet kai gime antras sunelis, vel ant tų pačių "greblių"
, bet jau dabar dar geriau- visą komplektą Fereti už beveik 500 lt.
Ir žiurių vel vaikiną tenką apkloti suguzuotą antklodė
Vieną paguodą turim- gerai užmiega " skaičiuodamas " spalvingus zuikučius ant patalinės.
Va va Taigi lietuviškas tai šūdas
Reike visiems zinomu firmu ir kur kainuoja ne po 100lt o 500lt tai bus geras
Nu va ir irodymas kad brangi prekė ne visada kokybiška (
Nesupykite jei ižeidziau )
QUOTE(Mur mur @ 2010 10 22, 08:56)
kila nepasitenkinimas pardavejais, ka jau kalbeti apie "gamintojus" FERRETI anklodziu ir pagalviu. vargu bau ar jie nezino.... pries pora metu, kai pati intensyviai ieskojausi, ka nupirkti kudikeliui, ta pati situacija buvo su sio firmos anklodemis. ar niekas nebandet sugrizti pas pardaveja? rasyti pretenzija? prasyti, kad kreiptusi i gamintoja? galima pirmiausia pasiskambinti i nemaisto inspekcija pasikonsultuoti, ka ir kaip geriau padaryti. pati esu su vienu ale zaislu, tiksliau herojaus kombinezonu, ejus ir i parduotuve, ir rasius pretenzija, ir skambinausi nemaisto inspekcija, kuri man tikrai neblogai patare. nors cekio jau neturejau, zinoma , tai apsunkino situacija, bet iseiti vis tiek radom.
taip kad manau, reik tik noro
o galiausiai "uzraukti" sito brokuoto produkto pardavinejima.
griztant prie anklodziu pasirinkimo, tai kudikeliams nesigundykit pirkti medvilniniu anklodziu. jos taip gerai nesildo, o kudikeliui reik silumos ir daug
Aukso žodžiai
QUOTE(adusia @ 2010 10 22, 10:15)
Kai pirmą kartą man tą antklode sušoko, pagalvojau kad pati kalta, nes išskalbiau. Galvojau kad gal ne taip kažka padariau, bet kitos antklodes tai vistiek skalbiamos ir lieka tvarkingos. Be to, pirkta buvo vaikų prekių parduotuvei, kuri ne už ilgo užsidare (prie ankščiau buvusio vaikų miesto), tai kaip ir ne buvo kam reikšti pretenzijas. O gamintojas, kiek pamenu, tuo metų buvo ar ne Lenkija. Taip ir baigesi mūsų tiesos ieškojimai. O antrą kartą kaltinu tik save, nes ne pasimokiau, bet labai jau norejosi vaikui geriausia patalinė nupirkti.
Kodel visi sako kad geresne patalyne?
Tikrai yra graziu audyniu lietuvoje Juk nebutinai kloti vaikiuka reike su tais primargintais ar t.t paveiksliukais juk galima ir kukle svelnia spalva ar na panasiai
Man lengva sakyti kada as pati pasisiunu aisku bet nusipirkus ir pasisiuvus tiek vaikam tiek sau patalynes neesu niekada nusivylus
Vaikam net ir kaldras pati siuvau lengvutes minkstos
Ir nesusoko ir nebuvo ko keikti