QUOTE(olande @ 2010 08 12, 14:37)
Esu girdejusi, kad kudikiui is vis pagalves nereikia, bet turejom Feretti patalyne, tai dedavau sulenkusi ta pagalvyte. Uzvalkaliukai tikrai geri,o kaldryte tai labai nuvyle, sukrito guzais ir tiek.Dabar dukryte miega po silkine anklode ir turim tokia pagalve http://opapa.net/kud...tu-pagalve.html
o kaip jums silkine antklode? silkas nesusoko i gabalus? ir kaip priziurite? mes irgi pirkom su silko uzpildu, tik labai bijau kad jin neskalbiama, bet norejosi savo kudikiui naturalios ir lengvos antklodes
QUOTE(doviiliuke @ 2010 08 15, 13:25)
o kaip jums silkine antklode? silkas nesusoko i gabalus? ir kaip priziurite? mes irgi pirkom su silko uzpildu, tik labai bijau kad jin neskalbiama, bet norejosi savo kudikiui naturalios ir lengvos antklodes
kol kas viskas puiku,o jau kokius metus turime ta antklodele. Kadangi jos skalbti negalima, tai isvedinu karts nuo karto,o Ferreti uzvalkaliukas puikiai apsaugo, nes medvilne standesne.
Aš vis dar laukiu savo patalynės iš vorestos Pagimdysiu turbūt, kol ji ateis
QUOTE(olande @ 2010 08 16, 12:10)
kol kas viskas puiku,o jau kokius metus turime ta antklodele. Kadangi jos skalbti negalima, tai isvedinu karts nuo karto,o Ferreti uzvalkaliukas puikiai apsaugo, nes medvilne standesne.
tai turbūt neapsirikom nusipirkę šiuos pataliukus tikiuosi leliukui jie irgi patiks
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 19, 09:59)
bandyčiau jau judinti ledus arba pirkčiau kitur nes nebe tiek daug laiko liko, o leliukai ne visi termino diena pasirodo, juk būna ir anksčiau ir vėliau
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 19, 10:59)
Kaip ilgai, o as jau galvojau, kad pamirsai pakomentuoti ir kad nesulauskiu atsiliepimu apie sia patalyne Laukiu ir as kantriai toliau
QUOTE(Vasarina @ 2010 08 19, 16:32)
Kaip ilgai, o as jau galvojau, kad pamirsai pakomentuoti ir kad nesulauskiu atsiliepimu apie sia patalyne Laukiu ir as kantriai toliau
Pirmadienį jau turėsiu Iškart išpakuosiu ir papasakosiu
Nors iš mūsų rugsėjinukių viena mamytė jau gavo, tai labai patenkinta, šiandien skalbiasi Spalvai ir komplektacija tikrai atitinka paveikslėlį, dar sakė, kad šiokį tokį naujumo kvapą kaldrytė turi, bet nebjaurų, sako, kad pravėdins ir dings.
O savo nuomonę parašysiu pirmadienį
Visa laika naudojam medvilne ir niekada nekilo minciu ja kazkuo pakeisti
Na va, gavau savo patalynę iš vorestos. Pirmas įspūdis - labai gražu Tikrai, mes kai laukiam mergytės, tai tokie tikri "princesės pataliukai". Be to labai švelnios, pastelinės spalvos, mielos aplikacijos. Pataliukai turi šiokį tokį kvapą, dabar vėdinu. Kadangi padėjau ryte, tai dabar jau nelabai ir jaučiasi. Šiaip labai lengva kaldrytė pasirodė, kaip pūkelis, bet lyginu tik su suaugusiųjų antklode, gal dėl to taip
Tiesa, užvalkaliukus jau išskalbiau, baigia išdžiūti. Skalbiant neapsivėlė, nesusipūkavo, o kaldrytės ir pagalvytės, taip pat ir apsaugėlių tai neskalbsiu Pravėdinsiu ir tiek.
Jei dar kas domina, klauskit, dabar jau galėsiu iš patirties atsakyti
Tiesa, užvalkaliukus jau išskalbiau, baigia išdžiūti. Skalbiant neapsivėlė, nesusipūkavo, o kaldrytės ir pagalvytės, taip pat ir apsaugėlių tai neskalbsiu Pravėdinsiu ir tiek.
Jei dar kas domina, klauskit, dabar jau galėsiu iš patirties atsakyti
As jau uzsikreciau ant linines po jusu pasisakimu Pati esu elergiska ziaurei, bet liuks. Kas cia apie siurkstuma sake ? Ai jau ne tas amzius ,kad linas šiurkštus yra ir minkstutelio Dabar per karscius buvau laimynga, kad turiu lino patalyne Dabar isbandysiu vesius orus, kaip sako jog ziema nesalta po linu o vasara nekarsta O kaip dar ir elergiska tai isvis patenkinta iki ausu Ta kur po 50lt turejau ir as susiburbuliuojancia Net nuo grindu vandens nesugeria Va tau ir medvilne pilna sintetikos Reik labai ziureti i sudeti
mes nuo gimomo naudojame Ferreti ir kol kas esu ja patenkinta.Tik nesuprantu kaip kai kurioms mamytems ji susoka guzais(na ko gero po pirmojo skalbimo) ,bet as kol kas jos tikrai nesiruosiu skalbti,nes ja tik vedinu daznai,juk ji neisterliota,o geriausiu atveju nunesiu i valykla.Na tik mums jau reikia didesnes pagalvytes,nes Ferreti gan plona ji
O nuo kiek laiko jau dedat pagalve?