Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė vaikams ir naujagimiams - 2

QUOTE(mama_gulbe @ 2010 07 31, 20:14)

o as neradau nei vienos medziagos kuri man patiktu, taip norisi kazko grazaus, mielo, paprasto, nemeskuoto ir nespalvoto ir niekur nerandu , kur pasisiut schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 08 10, 16:57)
o as neradau nei vienos medziagos kuri man patiktu, taip norisi kazko grazaus, mielo, paprasto, nemeskuoto ir nespalvoto ir niekur nerandu , kur pasisiut  schmoll.gif

O nebandėt tavosapnas.lt? Jie ten visokių medžiagų turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 08 10, 16:57)
o as neradau nei vienos medziagos kuri man patiktu, taip norisi kazko grazaus, mielo, paprasto, nemeskuoto ir nespalvoto ir niekur nerandu , kur pasisiut  schmoll.gif

tigi galima vienspalve balta , gelsva ,zalva, melsva, smeline - gi yra tu spalvu, tiesiog reikia pasiteirauti mirksiukas.gif

tiesiog dauguma nori meskuotu ir visokiu kitokiu su paveiksliukais rolleyes.gif

man paciai irgi labiau prie sirdies lygios ramios spalvos, su maza priderinta aplikacija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 08 10, 23:51)
tigi galima vienspalve balta , gelsva ,zalva, melsva, smeline - gi yra tu spalvu, tiesiog reikia pasiteirauti  mirksiukas.gif 

tiesiog dauguma nori meskuotu ir visokiu kitokiu su paveiksliukais  rolleyes.gif

man paciai irgi labiau prie sirdies lygios ramios spalvos, su maza priderinta aplikacija  wub.gif

mes su vyru tuo klausimu ar vienspalve ar su paveiksliukais irgi diskutavom tongue.gif jis uz vienspalve buvo as uz paveiksliukus ax.gif juk vaikams patinka zaisminga, spalvota patalyne biggrin.gif kada daugiau jei ne dabar gali pasidziaugt visokiais meskinais ar masinytem, princesem ar lelem smile.gif tai paemiau ir nusprendziau kad miegosim spalvotoj karalystej, o kai uzaugs jau tada gales ir vienspalvem pasidziaugt bigsmile.gif vienoje audiniu parduotuveje radau nemazai vaikisko audinio pasirinkimo tai dabar nusipirkom komplektukui su zaibu makvynu, sia savaite dar gaus su sreku cool.gif beliks tik pasiuti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 10, 17:58)
O nebandėt tavosapnas.lt? Jie ten visokių medžiagų turi  mirksiukas.gif

tai va turbut apsistosim ties ten ir siusiu paprasta vienspalve ax.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2010 08 10, 23:51)
man paciai irgi labiau prie sirdies lygios ramios spalvos, su maza priderinta aplikacija  wub.gif

drinks_cheers.gif
nu man ir meskuota butu grazu, jei tik butu skoningas rastukas, bet super sunku gaut tokia medziaga g.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 08 11, 10:10)
tai va turbut apsistosim ties ten ir siusiu paprasta vienspalve  ax.gif 
drinks_cheers.gif
nu man ir meskuota butu grazu, jei tik butu skoningas rastukas, bet super sunku gaut tokia medziaga  g.gif

tai derinkit vienspalve su meskuota - bigsmile.gif manau puiki iseitis thumbup.gif

mano abu irgi miega zuviuotuose, meskuotose ir visokiose kitokiose spalvotuose, vaikam patinka ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 08 12, 00:24)
tai derinkit vienspalve su meskuota -  bigsmile.gif  manau puiki iseitis  thumbup.gif

mano abu irgi miega zuviuotuose, meskuotose ir visokiose kitokiose spalvotuose, vaikam patinka ir gerai  thumbup.gif

kadangi dar mano vaikas mazas ir nesupranta, tai as tenkinsiu savo norus blush2.gif be to esu skaicius, kad lovyteje geriau ramios spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 08 12, 00:37)
kadangi dar mano vaikas mazas ir nesupranta, tai as tenkinsiu savo norus  blush2.gif  be to esu skaicius, kad lovyteje geriau ramios spalvos  ax.gif

thumbup.gif irgi gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Esu girdejusi, kad kudikiui is vis pagalves nereikia, bet turejom Feretti patalyne, tai dedavau sulenkusi ta pagalvyte. Uzvalkaliukai tikrai geri,o kaldryte tai labai nuvyle, sukrito guzais ir tiek.Dabar dukryte miega po silkine anklode ir turim tokia pagalve http://opapa.net/kud...tu-pagalve.html

thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(olande @ 2010 08 12, 14:37)
Esu girdejusi, kad kudikiui is vis pagalves nereikia, bet turejom Feretti patalyne, tai dedavau sulenkusi ta pagalvyte. Uzvalkaliukai tikrai geri,o kaldryte tai labai nuvyle, sukrito guzais ir tiek.Dabar dukryte miega po silkine anklode ir turim tokia pagalve http://opapa.net/kud...tu-pagalve.html

thumbup.gif

iki metuku tikrai nereikia
itariu savajai duosiu pagalve gal tik nuo 1.5 ar net 2 m kai prades ramiai vienoj vietoj miegoti o ne kuistis po visa lovele lotuliukas.gif

ir kaip si pagalvele jusu mazei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(olande @ 2010 08 12, 14:37)

QUOTE(mama_gulbe @ 2010 08 12, 20:59)
ir kaip si pagalvele jusu mazei?  bigsmile.gif

Ir man įdomu kaip ji jums bigsmile.gif
Atsakyti
Panasi i dormeo pagalve tik akivaizdu, kad skirta kudykiams ir vaikams. Kai pas mane rytais kraustosi i lova, tai pasiima ir pagalvyte su kaldryte savo, tai vadinasi tinka bigsmile.gif
Atsakyti