Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė vaikams ir naujagimiams - 2

QUOTE(aleksiuke @ 2010 07 30, 21:34)
Maxima siūlo kiniečių siūtą patalynę mirksiukas.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2010 07 30, 21:54)
aga as ir ta norejau pasakyti, butu pakistano tai butu dar visai gera  bigsmile.gif

Bet pati medvilnė dažnai būna iš Pakistano. O ten jos kokybė tai schmoll.gif
Atsakyti
flanele burbuluojasi, bet ne taip baisingai stipriai, vistiek svelni islieka

del pakistano medvilnes - ne visa yra prastos kokybes, aisku masinei gamybai eina pati prasciausia ir pigiausia...

bet siaip buna visai geru ir kokybisku pakistaniniu medvilniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 06 15, 12:35)

Labai grazi patalyne, gal paskaysit kur galima isigyti tokia? ir ar jau kas turi ar ciupinejo? kaip ji?
As turiu nusipirkus jau viena, bet ieskau antros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritula @ 2010 08 01, 08:49)
Labai grazi patalyne, gal paskaysit kur galima isigyti tokia? ir ar jau kas turi ar ciupinejo? kaip ji?
As turiu nusipirkus jau viena, bet ieskau antros  thumbup.gif

Aš jį užsisakiau iš čiaManau už tokią kainą turėtų būti nebloga 4u.gif
Tiesa, jos dar vis laukiu, kaip tik ateinančią savaitę jau ir turėtų būti jų papildymas (kai užsisakinėjau neturėjo norimos spalvos)
Atsakyti
Soffyyy kokiu budu tu uzsisakei, nes as supratau, kad internetu nera galimybes uzsakyti, ar as klystu. Labai patiko ir man wub.gif noreciau isigyti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarina @ 2010 08 02, 22:29)
Soffyyy kokiu budu tu uzsisakei, nes as supratau, kad internetu nera galimybes uzsakyti, ar as klystu. Labai patiko ir man  wub.gif noreciau isigyti.  rolleyes.gif

Yra ten el. pašto adresas. Bendrauju per jį, o šiaip prieš tai pasiskambinau (mob. tel.). Beje, šiandien kaip tik ir kalbėjau su pardavėja tai sakė dabar nauja kolekcija pradėjo eit, iš esmės man ten pasirodė viskas tas pats (gavau nuotrauką į paštuką), tik aš laukiu visų būsimų spalvų paletės, nes gelsvos, kurią mes paskui norėjom, jau nebėra verysad.gif
Atsakyti
Aciu uz info, bandysiu sukontaktuoti. smile.gif jei netingi gal gali papasakoti kuom nauja kolekcija issiskiria is senos? As dar nezinau ko laukiuos, tai sunku rinktis, bet labai patiko zydra spalva, bet jei mergaite, tai rozine pasirode gan ryski, pagalvojau ar neerzins unsure.gif

Bet dar nieks nepasisake kaip ta patalyne. Ar ji nera salta vaikuciui miegoti, turiu omeny apie pacia medziaga, nes ji is nuotrauku atrodo blizgi. Tokio tipo medziagos buna "saltos" nezinau ar supratot ka turejau omeny biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarina @ 2010 08 04, 00:22)
Aciu uz info, bandysiu sukontaktuoti.  smile.gif  jei netingi gal gali papasakoti kuom nauja kolekcija issiskiria is senos? As dar nezinau ko laukiuos, tai sunku rinktis, bet labai patiko zydra spalva, bet jei mergaite, tai rozine pasirode gan ryski, pagalvojau ar neerzins  unsure.gif

Bet dar nieks nepasisake kaip ta patalyne. Ar ji nera salta vaikuciui miegoti, turiu omeny apie pacia medziaga, nes ji is nuotrauku atrodo blizgi. Tokio tipo medziagos buna "saltos" nezinau ar supratot ka turejau omeny  biggrin.gif

Vat ir skiriasi turbūt pagrinde spalvom ax.gif Jos tapo tokios "ramesnės", švelnesnės, kaip supratau.
Jeigu dar turite šiek tiek laiko, tai galit palaukti kol aš gausiu mirksiukas.gif Tikiuosi kitą sav. jau tikrai tikrai bus, tada pažiūrėsiu kaip ten ta medvilnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Laiko turiu daug, bus idomu suzinoti smile.gif Eisiu kita sav. echo, tai tikiuosi matysis kas slepiasi, tuomet ir spalvyte bus lengviau rinktis.
Lauksim ziniu apie medziagyte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasarina: 04 rugpjūčio 2010 - 19:23
sveikutes ar kas esat nusipirkusios tututis patalyne?kaldra ir pagalve turi kazkoki kvapa galvoju atgal nesti i turgu,nes vakar tik pirkta o gal pamegint isvedint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2010 08 08, 07:57)
sveikutes ar kas esat nusipirkusios tututis patalyne?kaldra ir pagalve turi kazkoki kvapa galvoju atgal nesti i turgu,nes vakar tik pirkta o gal pamegint isvedint? g.gif

o koks tas kvapas?
gal tiesiog naujumo kvapas?

pakabink kur lauke ar balkone, jei neissivedins tada nesi atgal
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 08 09, 14:33)
o koks tas kvapas?
gal tiesiog naujumo kvapas?

pakabink kur lauke ar balkone, jei neissivedins tada nesi atgal

cia turbut man atrodo nekoks kvapas,vedinu jau antra diena,drauge buvo atejus pauoste sako as net nepagalvociau kad smirda manau kad taip yra nes nauja,nu as tikiuos nereiks nest atgal rolleyes.gif
Atsakyti