Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė vaikams ir naujagimiams - 2

QUOTE(doviiliuke @ 2010 07 28, 15:21)
ilgai galvojau apie silko uzpildo kaldryte ir galvoju gal kanors kita geriau pirkti  g.gif idomu kaip su vilna arba feretti pataliukai?

Jeigu nori iš natūralių tai visgi manau Feretti. Vilna gali ir alergizuoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O ar bandėte kuri patalynę pirkti iš čia ? Rašo, kad gali pasiūti ir pagal užsakymą, jei neturi jau pasiūtų pataliukų. Įdomu kokia kokybė jų, nes kaina tai visai nesikandžioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2010 07 29, 11:30)
Sveikos  4u.gif

O ar bandėte kuri patalynę pirkti iš čia ?  Rašo, kad gali pasiūti ir pagal užsakymą, jei neturi jau pasiūtų pataliukų. Įdomu kokia kokybė jų, nes kaina tai visai nesikandžioja  ax.gif

Aš buvau su jais susisiekus. Siūtis tikrai nesigauna brangiai, gali netgi pasiūti iš nuotraukos, kas man labai patiko. Bet kadangi patvirtino mano užsakymą voresta, todėl pas juos ir nebesiuvau. Beje, gali pasiūti viską- ir kišenę ant lovytės, ir baldakimą, ir apsaugėles. Manau, kad kokybė turėtų būti nebloga - medvilnė lenkiška, bet svarbiausia, kad ne iš Pakistano, kur visos Maximos užkištos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 07 28, 15:59)
Jeigu nori iš natūralių tai visgi manau Feretti. Vilna gali ir alergizuoti 4u.gif

feretti pataliukai nieko gero, daug mamyciu rase kad net neskalbus jie susoko i gabalus, tai jau ka kalbet kas po skalbimo butu schmoll.gif ir cia ne vienetai tokiu, todel manau neverta ju pirkti... o vilna kad gali alergizuoti tai irgi nelabai gerai, bet jeigu ne, tada superiniai pataliukai bus ax.gif todel galvoju surizikuoti
Atsakyti
QUOTE(doviiliuke @ 2010 07 29, 13:36)
feretti pataliukai nieko gero, daug mamyciu rase kad net neskalbus jie susoko i gabalus, tai jau ka kalbet kas po skalbimo butu  schmoll.gif ir cia ne vienetai tokiu, todel manau neverta ju pirkti... o vilna kad gali alergizuoti tai irgi nelabai gerai, bet jeigu ne, tada superiniai pataliukai bus  ax.gif todel galvoju surizikuoti

Skaičiau kad sušoka į guzus g.gif
Nu bet kaip paaiškinti, kad vienoms šoka, kitoms ne? Manau, vienos perka turguj, bazėse, kur pilna padielkų, o kitos parduotuvėse. Gal nuo to priklauso g.gif Juk aišku, kad jeigu patalynė neorginali tai ir neturi tų savybių. O čia kai prasidėjo Feretti kultas, tai gal ir visokį š pradėjo vežti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 07 29, 14:12)
Skaičiau kad sušoka į guzus  g.gif
Nu bet kaip paaiškinti, kad vienoms šoka, kitoms ne? Manau, vienos perka turguj, bazėse, kur pilna padielkų, o kitos parduotuvėse. Gal nuo to priklauso  g.gif Juk aišku, kad jeigu patalynė neorginali tai ir neturi tų savybių. O čia kai prasidėjo Feretti kultas, tai gal ir visokį š pradėjo vežti g.gif

gal taip ir yra, vaikams.eu apziurinejom tuos pataliukus tai garantijos kad ten geri irgi nera unsure.gif todel bijau pirkti
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 07 29, 11:44)
Aš buvau su jais susisiekus. Siūtis tikrai nesigauna brangiai, gali netgi pasiūti iš nuotraukos, kas man labai patiko. Bet kadangi patvirtino mano užsakymą voresta, todėl pas juos ir nebesiuvau. Beje, gali pasiūti viską- ir kišenę ant lovytės, ir baldakimą, ir apsaugėles. Manau, kad kokybė turėtų būti nebloga - medvilnė lenkiška, bet svarbiausia, kad ne iš Pakistano, kur visos Maximos užkištos  doh.gif

Dėkui už info 4u.gif
Manau bandysiu ten porą komplektėlių užsisakyti. Vėliau parašysiu atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Turguj klausiau apie Feretti. Sakau "kieno gamybos?". Man atsakė,kad italų. Na o aš jiems ir papyliau tada,kad čia tikrai lenkų,kadangi ant pakuotės išvis nėra jokio tikslaus adreso. Tai tada man pardavėjai prisipažino,kad lenkų ir dar pasakė,kad tikrai ši patalynė nebe tokios geros kokybės,kai ją tik pradėjo gaminti. Ir taipogi patvirtino,kad daug mamyčių nusivylė šia patalyne. Sako geriau jau kitokia lenkišką pirkti ir pigiau,ir ilgiau tarnaus.
Na bet aš Merkio nupirkau būsimam leliukui. Kažkaip man dukrai nealergizavo,tikiuosi ir šiam leliui iš vilnos pataliukai puikiai tiks. Aš surizikavau. Manau iš vilnos tikrai daug ilgiau tarnaus.
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2010 07 29, 18:58)
Dėkui už info 4u.gif
Manau bandysiu ten porą komplektėlių užsisakyti. Vėliau parašysiu atsiliepimus  smile.gif

tokia pacia patalyne siuva ir cia vietines super mamos rankdarbiu skyreli mirksiukas.gif gal net pigiau keliais litukais

Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 07 29, 11:44)
Manau, kad kokybė turėtų būti nebloga - medvilnė lenkiška, bet svarbiausia, kad ne iš Pakistano, kur visos Maximos užkištos  doh.gif

Maxima siūlo kiniečių siūtą patalynę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2010 07 30, 21:34)
Maxima siūlo kiniečių siūtą patalynę mirksiukas.gif

aga as ir ta norejau pasakyti, butu pakistano tai butu dar visai gera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2010 07 29, 11:30)
Sveikos  4u.gif

O ar bandėte kuri patalynę pirkti iš čia ?  Rašo, kad gali pasiūti ir pagal užsakymą, jei neturi jau pasiūtų pataliukų. Įdomu kokia kokybė jų, nes kaina tai visai nesikandžioja  ax.gif

as pirkusi ir nemazai, kisene, lovos uzkoltu, patalyne pacia, anklode, na, anklode pasiuta gal ne itin kokybiskai, man reikejo pasiaurint, tai mano siuveja sake, kad atseit belekaip biggrin.gif bet mes po ja miegam, gal siek tiek sunkoka, bet gerai devesi, pataliukai tik is flaneles prasti buvo, susiburbuliavo, bet flanele tokia savybe turi doh.gif
Atsakyti