Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė vaikams ir naujagimiams - 2

QUOTE(Kucheriashka @ 2010 07 11, 20:12)
Nino lygtais ispanų kiek prisimenu. Gali pažiūrėti www.vaikams.eu. Ir parduotuvėse taipogi jos yra.
O dar klausimas dėl fereti. Pagal paveikslėlį internete žiūriu,kad apsaugėlė labai plati,tai gerai,kad didesnis vaikas net nesusižeis. Bet kaip suprantu,jei lovytės lygis bus padarytas aukštesnis naujagimiui,tai apsuagėlę tada jau nebelabai gausis uždėti. Nes pagal nuotrauką žiūriu ten nuo apatinio lygio iki pat viršaus apsaugėlė uždengia lovytę. Kaip ten yra ištikrųjų?

taip ir yra
jos gana ausktos
kai dugnas bus ant auskciausios padeties jos bus islindusios virs lovytes cool.gif

taip kad jos tinkamiausios, kai lovyte pacioj zemiausioj padety
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 07 11, 09:09)
Nu patarimas nusipirkti abu,tai ne koks ištikrųjų. Neprapuls sakot? Na ir kurgi aš juos abu dėčiau,jei abu pasitaikytų geros kokybės. O ir šiaip mėtyti pinigus į kairę į dešnę nėra labai protinga. Juk mamytės neperka dviejų firmų vežimėlius,pientraukius ar kitą kokią techniką vien,kad palyginti dviejų fimrų kokybę.

Kur deciau?o kur as dedu? viena skalbiu kita naudoju. Turiu 2 apsaugas, 1 per visa lovyte kita per puse.2 koldriukus didesni ir mazesni. Labai patogu, nemanau kad cia svaistymas.Pientrauki dziovinti nebutina o koldriukas per puse valandos neisdzius. wink.gif Tai gaunasi kol dziuna vienas tai vaikas nemiega ar kaip? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2010 07 10, 19:40)
Aš taip pat feretti vakar apžiūrėjau, nu gražūs komplektukai tikrai. O kuri gal turit baldakimą? Mums jis labai reikalingas (tas kur visą lovytę uždengia), įdomu kaip atrodo, gyvai nemačiau parduotuvėj  g.gif

As turiu, galiu atsiust foto ar gyvai parodyt jei reikia parasyk i Az.
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2010 07 12, 00:51)
As turiu, galiu atsiust foto ar gyvai parodyt jei reikia parasyk i Az.

Parašiau tau į AŽ ax.gif

Dar AMY patalyne žavėtis pradėjau smile.gif Buvau ir Plazoj (Kaune) gyvai apžiūrėti, visai patiko... ax.gif
AMY PATALYNĖ
Gal kuri mamytė turi, naudoja? Atsiliepimų?
Atsakyti
Važiuosiu gal į Gariūnus šią savaitę,ten viską apžiūrėsiu ir nusprėsiu kokius pataliukus pirkti. Nes ten ir lenkiškų visokų pilna ir lietuviškų,ir populiarių merkio bei feretti patalynės,na ir kiek zinau tai tikrai gan pigiau.Tik kad biški reiks pasivaikščiot ir paieškoti to gėrio.
Atsakyti
O kokios kainos tu AMY?

QUOTE(Soffyyy @ 2010 07 12, 10:59)
Parašiau tau į AŽ  ax.gif

Dar AMY patalyne žavėtis pradėjau  smile.gif Buvau ir Plazoj (Kaune) gyvai apžiūrėti, visai patiko...  ax.gif
AMY PATALYNĖ
Gal kuri mamytė turi, naudoja? Atsiliepimų?

Atsakyti
QUOTE(atcik @ 2010 07 13, 00:05)
O kokios kainos tu AMY?

kad ten tuoj nuorodoj viskas surasyta daug maz
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(atcik @ 2010 07 13, 00:05)
O kokios kainos tu AMY?

Brangoka, bet graži ir, atrodo, sveika. Bent jau pasiskaičiau apie užpildus patalynės ir man visai patiko thumbup.gif
Tik įdomu kaip "nešiojasi" jie g.gif
Atsakyti
Gal yra mamyciu isbandziusiu pataliukus su silko uzpildu? idomu ar jie skalbiami? silkas nesusoktu i gabalus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviiliuke @ 2010 07 21, 14:52)
Gal yra mamyciu isbandziusiu pataliukus su silko uzpildu? idomu ar jie skalbiami? silkas nesusoktu i gabalus?  ax.gif

Aš savo dukrytei nupirkau,bet užmiršau paklausti ar galima skalbti. Reiks etiketę pažiūrėti,o jei nebus,tai žadu Gariūnuose būti dviejų savaičių bėgyje,tai užeisiu pas tą vyriškį kur pirkau užklausti.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 07 22, 22:18)
Aš savo dukrytei nupirkau,bet užmiršau paklausti ar galima skalbti. Reiks etiketę pažiūrėti,o jei nebus,tai žadu Gariūnuose būti dviejų savaičių bėgyje,tai užeisiu pas tą vyriškį kur pirkau užklausti.

siek tiek pasidomejau, skalbti galima tik rankomis ax.gif arba daryti chemini valyma smile.gif o jusu kaldryte persiuta dar ar istisai isklotas tas silkas ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(doviiliuke @ 2010 07 23, 11:32)
siek tiek pasidomejau, skalbti galima tik rankomis  ax.gif arba daryti chemini valyma  smile.gif o jusu kaldryte persiuta dar ar istisai isklotas tas silkas ir viskas?

Neprisimenu blush2.gif Reiks išpakuoti ir pažiūrėti. Mes užsakėm dukrytei didesnę lovą,bet ji dar neatvažiavo. Naują patalynę nupirkau,tai už tai guli spintoj dar supakuota.
Atsakyti
ilgai galvojau apie silko uzpildo kaldryte ir galvoju gal kanors kita geriau pirkti g.gif idomu kaip su vilna arba feretti pataliukai?
Atsakyti