sveikos busimos ir esamos, mamytes! tai dabar esu giliam pasimetime del tu fereciu ,tai jos italiskos ar lenkiskos vis del to? kaip atpazint ,gal yra kaip nors etiketese pazymeta ar kazkaip?
beje kur matete DREWEX pataliukus?kazi kaip jie naudojasi?mane domintu apsaugeles ir uzvalkaliukai,pacia kaldryte ir pagalvele turim nuo broliuko dar.
QUOTE(rutajon @ 2010 06 17, 20:14)
sveikos busimos ir esamos, mamytes! tai dabar esu giliam pasimetime del tu fereciu ,tai jos italiskos ar lenkiskos vis del to? kaip atpazint ,gal yra kaip nors etiketese pazymeta ar kazkaip?
beje kur matete DREWEX pataliukus?kazi kaip jie naudojasi?mane domintu apsaugeles ir uzvalkaliukai,pacia kaldryte ir pagalvele turim nuo broliuko dar.
galiu daugiau paaiskinti apie gerus pataliukus
QUOTE(errii @ 2010 06 18, 02:13)
galiu daugiau paaiskinti apie gerus pataliukus
Laukiam naudingos informacijos
Parašyk, jei nesunku
QUOTE(rutajon @ 2010 06 17, 22:14)
Mes tai radome DREWEX pataliukus Kotrynoj ir dar kaip minėjau akcija dabar jiems taikoma -30 pocentų. Tai jau ankščiau norėjom pasikeisti pataliukus, o dabar kaip tik būtų ir gera kaina, jų tik va įdomu kaip su skalbimu ir t.t. Na ką laukiam informacijos, dar laiko yra apie 2 dvi savaiteles sulaukti atsakymu ir nuomoniu
Na visai pasimečiau dėl tos patalynės Nebežinau kurią pirkti. Praduotuvėse tik ir tauškia apie tą Feretti. Bet bandžiau vesti internete feretti.it tai tikrai tas it keičiasi iškart į pl. Gal kokią Nino geriau pirkti?
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 07 08, 17:45)
Na visai pasimečiau dėl tos patalynės Nebežinau kurią pirkti. Praduotuvėse tik ir tauškia apie tą Feretti. Bet bandžiau vesti internete feretti.it tai tikrai tas it keičiasi iškart į pl. Gal kokią Nino geriau pirkti?
o kodel nenorit lietuviskos?
as savo vaikam turiu Merkio antklodes, labai gerai, isskalbus niekas nesukrenta
o uzvalkaliukus galima rasti kokiu tik norit
As turiu fereti, beveik viska ka tik galima rasti , tiesa sakant esu laaabai patenkinta, skalbiasi kuo puikiausiai net koldriukai su pagalvem, ko negaliu pasakyti apie lietuviskus gaminius nes turiu dovanota komplekteli, po pirmo skalbimo visas uzpildas guzais nuejo , bet cia gal nevisi tokie...beje yra dabar atsirades toks daiktas ant ciuzynio, kuris leidzia odytei kvepuot ypac vasara padeda, aisku ne 100% bet tikrai per pus maziau vaikas prakaituoja. Bet siaip as rinkausi tikrai ne del firmos, tiesiog man patiko labiausiai, kad apsaugeles uzvalkalai nusiema, skalbti koldriukus masynoj galima ir siaip labai grazi patalyne. Jei mamyte negali apsispresti padaryk paprastai, nusipirk abu, tikrai neprapuls o ir paciai patogiau bus.Jei paligint uz kokias kainas as pries 2.5 metu pirkau tai dabar tikrai kainos ne kosmines.
Aš taip pat feretti vakar apžiūrėjau, nu gražūs komplektukai tikrai. O kuri gal turit baldakimą? Mums jis labai reikalingas (tas kur visą lovytę uždengia), įdomu kaip atrodo, gyvai nemačiau parduotuvėj
QUOTE(Renata_Bo @ 2010 07 10, 14:08)
Jei mamyte negali apsispresti padaryk paprastai, nusipirk abu, tikrai neprapuls o ir paciai patogiau bus.Jei paligint uz kokias kainas as pries 2.5 metu pirkau tai dabar tikrai kainos ne kosmines.
Nu patarimas nusipirkti abu,tai ne koks ištikrųjų. Neprapuls sakot? Na ir kurgi aš juos abu dėčiau,jei abu pasitaikytų geros kokybės. O ir šiaip mėtyti pinigus į kairę į dešnę nėra labai protinga. Juk mamytės neperka dviejų firmų vežimėlius,pientraukius ar kitą kokią techniką vien,kad palyginti dviejų fimrų kokybę.
dviejuu tikrai nera prasmes pirkti
o kas per Nino pataliukai? apie juos kazkaip negirdejau...
ferrety jau visiem zinomi mintinai
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 07 11, 11:23)
dviejuu tikrai nera prasmes pirkti
Nino lygtais ispanų kiek prisimenu. Gali pažiūrėti www.vaikams.eu. Ir parduotuvėse taipogi jos yra.
O dar klausimas dėl fereti. Pagal paveikslėlį internete žiūriu,kad apsaugėlė labai plati,tai gerai,kad didesnis vaikas net nesusižeis. Bet kaip suprantu,jei lovytės lygis bus padarytas aukštesnis naujagimiui,tai apsuagėlę tada jau nebelabai gausis uždėti. Nes pagal nuotrauką žiūriu ten nuo apatinio lygio iki pat viršaus apsaugėlė uždengia lovytę. Kaip ten yra ištikrųjų?