pas mane zirniukai-tai duot 2 zirniukus? jau zinau kad geriau tirpdyt
aciu uzatsakyma
QUOTE(dira @ 2010 09 10, 15:31)
Na, aš tai saviškiui daviau 2 kartus per dieną po tiek lašiukų, kiek jam metų. Davinėjau nuo kažkur rugsėjo iki sausio mėn. kasdien.
ar pasiteisino, gal nesirgot tuo laikotarpiu?
QUOTE(Ingredd @ 2010 09 10, 16:54)
ar pasiteisino, gal nesirgot tuo laikotarpiu?
pasiteisino - po naudojimo sergam daug mažiau - per 2 metus sirgom tik kartą......
mes irgi nusipirkom tos istraukos, siauliuose, valerijono vaistinej, pradejom gert, nes kitaip jau nebeisivaizduoju ka daryt, kaip tik ruduo, ir kaip tik i darzeli ir prasideda ............
QUOTE(vaimis @ 2010 09 18, 09:20)
mes irgi nusipirkom tos istraukos, siauliuose, valerijono vaistinej, pradejom gert, nes kitaip jau nebeisivaizduoju ka daryt, kaip tik ruduo, ir kaip tik i darzeli ir prasideda ............
gal irgi adeles gaminta ji?
kaip patare naudoti?
ne adeles, gaminta KMU, vaistininke patare gert tiek lasiuku kiek metuku su sauksteliu vandens, jokio skonio nesijaucia noriai isgeria, geriam nuo ketvirtadienio, nzn kaip bus toliau, ar pades nuo musu bedu, bet kad apetitetas pagerejo, kaip sake, tai jau tikrai
Kur galima VIlniuje nusipirkti?????
aciu jalka
aciu jalka
QUOTE(Karvute @ 2010 09 20, 16:39)
laba,
as pries pora dienu pirkau "sirdazoles" vaistinej (Pelesos 7), kaina siek tiek virs 7 lt.Paprasiau bufo3 lasiukais.Tai vaistininke sake, kad turi bufo D6.Sake, kad beveik tas pats. Po to pasiteiravau kaip naudoti 3 metu vaikui, tai pasake, kad sis vaistas tiesiogiai negydo gerkles ir yra skiriamas prie onkologiniu susirgimu ir, kad butinai reikia tartis su gydytoju arba bent jau toj KMU vaistinej, kuri gamina. Vis tiek nupirkau, pradejau girdyti, nes buvo pakilusi tempa, o gerkle buvo istinusi, kad galvojau pro kur mano vaikas ryja maista... . Dar nupirkau toki purskala su propoliu(skirtas burnos prieziurai), tai sekancia diena tempos jau nebuvo, o gerkle tapo raudona, bet jau neistinusi. Taip ir likau nesupratusi, kodel vaistininke taip pasake, nors esu prisiskaiciusi, kad tai labai gerai nuo anginos. As tikiu, kad mums padejo butent sitas bufo d6. Ir jei nekils kokiu komplikaciju, tai butinai ji naudosiu, nes pastebejau, kad pasalinus adenoidus, mus pradejo pulti pulingos anginos Gal kas gali pasidalinti informacija daugiau apie si vaista ir jo naudojima, nes vaistininke nepasake, kaip reikia ji naudoti.As daviau po 3-5 lasiukus 3 kartus dienoj, sulasindama ant cukraus, nes maniske i vandeni ilasinus nenorejo gerti (vis tik spiritinis)..
Prirasiau cia
QUOTE(ausree @ 2010 09 23, 11:14)
laba,
as pries pora dienu pirkau "sirdazoles" vaistinej (Pelesos 7), kaina siek tiek virs 7 lt.Paprasiau bufo3 lasiukais.Tai vaistininke sake, kad turi bufo D6.Sake, kad beveik tas pats. Po to pasiteiravau kaip naudoti 3 metu vaikui, tai pasake, kad sis vaistas tiesiogiai negydo gerkles ir yra skiriamas prie onkologiniu susirgimu ir, kad butinai reikia tartis su gydytoju arba bent jau toj KMU vaistinej, kuri gamina. Vis tiek nupirkau, pradejau girdyti, nes buvo pakilusi tempa, o gerkle buvo istinusi, kad galvojau pro kur mano vaikas ryja maista... . Dar nupirkau toki purskala su propoliu(skirtas burnos prieziurai), tai sekancia diena tempos jau nebuvo, o gerkle tapo raudona, bet jau neistinusi. Taip ir likau nesupratusi, kodel vaistininke taip pasake, nors esu prisiskaiciusi, kad tai labai gerai nuo anginos. As tikiu, kad mums padejo butent sitas bufo d6. Ir jei nekils kokiu komplikaciju, tai butinai ji naudosiu, nes pastebejau, kad pasalinus adenoidus, mus pradejo pulti pulingos anginos Gal kas gali pasidalinti informacija daugiau apie si vaista ir jo naudojima, nes vaistininke nepasake, kaip reikia ji naudoti.As daviau po 3-5 lasiukus 3 kartus dienoj, sulasindama ant cukraus, nes maniske i vandeni ilasinus nenorejo gerti (vis tik spiritinis)..
Prirasiau cia
Prirasiau cia
ACIU!!!!!!!!!!!
Gyvenu kaip tik salia (tik joje dar neteko prekintis), tuoj pat eisiu pirkti, o tas purskalas gal Proposol??? ji naudoju labai sekmingai sau, vaikas nuo jo kratosi. bet Liugolis dar baisiau
Rupuze taip naudojama onkologiniam ligoniam, mano bendradarbe pati gaudydavo rupuzes, prausdavo jas ir darydavo savo teciui tos istraukos. tas nuodas nuodija viska, bet tikiuosi tik pazeistas lasteles, o sveiku nekliudo.
pirmiausiai isbandysiu ant saves ir vyro
dar karta Aciu
tai vat,daug skirtingos informacijos,man jau galva susisuko
o kas gal zino tos vaistines KMU telefono numeri? Paskambinti paprasciau nei vaziuoti is vilniaus ir klausti apie si vaistuka.
jei apie rotuses aikstej esancia vaistine kalbi tai
Muziejaus vaistinė, homeopatijos vaistinė
Rotušės a. 2-3/Raguvos g. 10a, Kaunas
Tel.: (8 37) 221602
Muziejaus vaistinė, homeopatijos vaistinė
Rotušės a. 2-3/Raguvos g. 10a, Kaunas
Tel.: (8 37) 221602