aciu uzatsakyma

dira, 10 Rgs 2010 - 15:31, parašė:
dira, 10 Rgs 2010 - 15:31, parašė: ![]()
Na, aš tai saviškiui daviau 2 kartus per dieną po tiek lašiukų, kiek jam metų. Davinėjau nuo kažkur rugsėjo iki sausio mėn. kasdien.
vaimis, 18 Rgs 2010 - 09:20, parašė:
vaimis, 18 Rgs 2010 - 09:20, parašė: ![]()
mes irgi nusipirkom tos istraukos, siauliuose, valerijono vaistinej, pradejom gert, nes kitaip jau nebeisivaizduoju ka daryt, kaip tik ruduo, ir kaip tik i darzeli ir prasideda ............
Karvute, 20 Rgs 2010 - 16:39, parašė:
Karvute, 20 Rgs 2010 - 16:39, parašė: ![]()
Kur galima VIlniuje nusipirkti?????
![]()
aciu jalka
ausree, 23 Rgs 2010 - 11:14, parašė:
ausree, 23 Rgs 2010 - 11:14, parašė: ![]()
laba,
as pries pora dienu pirkau "sirdazoles" vaistinej (Pelesos 7), kaina siek tiek virs 7 lt.Paprasiau bufo3 lasiukais.Tai vaistininke sake, kad turi bufo D6.Sake, kad beveik tas pats. Po to pasiteiravau kaip naudoti 3 metu vaikui, tai pasake, kad sis vaistas tiesiogiai negydo gerkles ir yra skiriamas prie onkologiniu susirgimu ir, kad butinai reikia tartis su gydytoju arba bent jau toj KMU vaistinej, kuri gamina. Vis tiek nupirkau, pradejau girdyti, nes buvo pakilusi tempa, o gerkle buvo istinusi, kad galvojau pro kur mano vaikas ryja maista.... Dar nupirkau toki purskala su propoliu(skirtas burnos prieziurai), tai sekancia diena tempos jau nebuvo, o gerkle tapo raudona, bet jau neistinusi. Taip ir likau nesupratusi, kodel vaistininke taip pasake, nors esu prisiskaiciusi, kad tai labai gerai nuo anginos. As tikiu, kad mums padejo butent sitas bufo d6. Ir jei nekils kokiu komplikaciju, tai butinai ji naudosiu, nes pastebejau, kad pasalinus adenoidus, mus pradejo pulti pulingos anginos
Gal kas gali pasidalinti informacija daugiau apie si vaista ir jo naudojima, nes vaistininke nepasake, kaip reikia ji naudoti.As daviau po 3-5 lasiukus 3 kartus dienoj, sulasindama ant cukraus, nes maniske i vandeni ilasinus nenorejo gerti (vis tik spiritinis)..
Prirasiau cia
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė