Įkraunama...
Įkraunama...

Rupūžės ištrauka arba BUFO3

Gal tikrai geras dalykas tas Bufo:hm Musu visos bedos prasideda nuo paraudusios gerkles,o tada jau kosulys,sloga,bronchitas ir netgi plauciu uzdegimas verysad.gif
Kiek kainuoja tas geris? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2008 06 05, 21:06)
Gal tikrai geras dalykas tas Bufo:hm Musu visos bedos prasideda nuo paraudusios gerkles,o tada jau kosulys,sloga,bronchitas ir netgi plauciu uzdegimas verysad.gif
Kiek kainuoja tas geris? bigsmile.gif

apie 6 litus buteliukas 4u.gif
Atsakyti
Už 30 ml buteliuką mokėjau 10,90 Lt ax.gif
Atsakyti
O tas bufo tik nuo anginų tinkamas, ar bendrai imunitetą stiprint ir peršalimo ligoms negalėt? KMU vaistinės tinklalapyje, tai prie Bufo D3 (turbūt čia tie patys) rašo "onkologinis preparatas" g.gif .
Atsakyti
Aš irgi buvau skaičius visai kitokius simptomus apie šį vaistą. Todėl perklausiau, kokio tipo anginą gydo. Nes apie Bufo rana (rupūžę) homeopatiniam gydymui rašo taip:
http://www.homeopath...topic.php?t=353
Atsakyti
Na suintrigavo ir mane, kokia diena nuvaziuosiu i vaistine ir pasikalbesiu su vaistininke, paziuresiu, ka man pasakys. Nes mes ir tik kas, sloga, paskui kosulys, tai jau igryso juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryte @ 2008 06 11, 16:22)
Na suintrigavo ir mane, kokia diena nuvaziuosiu i vaistine ir pasikalbesiu su vaistininke, paziuresiu, ka man pasakys. Nes mes ir tik kas, sloga, paskui kosulys, tai jau igryso juodai doh.gif

tai paskui ir mums nepamirškit papasakot.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2008 06 12, 16:34)
tai paskui ir mums nepamirškit papasakot.

Na va pirkom ir mes, tai vaistininke sake, jie nuo puliuojancio anginos, gerkles kas daznai serga, jie yra kaip imuniteta stiprinantys vaistukai. Mes dar pirkom zirniukus Antigripinas 2, kai pradeda sloguot ar kosit is karto duoti po 3 zirniukus 3 kart per diena. O Bufo gerti du kart dienoje po 3 lasiukus, na panasu, kiek metu, tiek ir lasiuku, panasiai sake. Na pabandysim, paskui rudeniop parasysim savo atsiliepimus, kaip cia yra is tikruju ar mum padejo daugiau nesusirgti ar ne g.gif
Atsakyti
Na tai mums butu kaip tik,ir mano vaikiui,ir man,nes abu esam baisus "gerklininkai".Reiks uzsiprasyt,kad kas is Vilniaus parveztu,nes musu miestely matomai tokiu nerasim g.gif O cia Sirdazolej pirkot?
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2008 06 14, 20:10)
Na tai mums butu kaip tik,ir mano vaikiui,ir man,nes abu esam baisus "gerklininkai".Reiks uzsiprasyt,kad kas is Vilniaus parveztu,nes musu miestely matomai tokiu nerasim g.gif O cia Sirdazolej pirkot?

Mes pirkom Kaune, Rotuseje. Mes dar visko daugiau prisipirkom ir nuo kosulio.
Atsakyti
QUOTE(giedryte @ 2008 06 16, 10:44)
Mes pirkom Kaune, Rotuseje. Mes dar visko daugiau prisipirkom ir nuo kosulio.

Kaune? O tai visai gerai,nes Kaune daugiau reikalu atsiranda,gal greiciau nukaksim.Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na, aš irgi pradėjau vakar duoti Bufo preparatą, nes vaikui nei iš šio nei iš to prasidėjo angina. Dar nevežiau pas gydytojus, nes tempė tik truputį pakilusi.
Tikiuosi, kad pasveiks. mirksiukas.gif
Atsakyti