Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai su/iš uogienės

tas uogieninis meduolis nebus purus kaip keksas,nes keksas yra riebus biskvitas,o cia visai kas kita. Reikia kepti nedideleje formoje ,geriausiai pailgoje,nes kitaip vidus tikrai bus zalias. Beto jis ir buna toks lyg slapias,nes yra su uogiene 4u.gif
Atsakyti
Smalsumo vedama ir tikėdamasi, kad kitas kartas bus labiau pavykęs, šiandien vėl kepiau "Meduolį be medaus".
Nu ką aš žinau. Kepiau beveik dvi valandas (nes pagaliukas vis buvo aplipęs tešla) 190-200 laipsniu orkaitej ir rezultatas labai panašus į vakar.
Vaizdelis va toks gavosi:
user posted image

Ar ir jums panašus gaunas?
Atsakyti
Jei turi dar uogienes ir norisi saldumyno naminio, geriau gal pabandyk issikepti trupinini pyraga rolleyes.gif labai skanu rolleyes.gif as kepu pagal Sonatinos recepta ir visada buna super cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 19, 20:31)
Jei turi dar uogienes ir norisi saldumyno naminio, geriau gal pabandyk issikepti trupinini pyraga  rolleyes.gif labai skanu  rolleyes.gif as kepu pagal Sonatinos recepta ir visada buna super  cool.gif

apie kuri butent kalbi??
Atsakyti
http://www.supermama...p;#entry4416116

as sita kepu bigsmile.gif darbo mazai, bet skanus smile.gif tik per puse mazinu kiekius, nes gautusi laaabai nemazas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 19, 20:54)
http://www.supermama...p;#entry4416116

as sita kepu  bigsmile.gif darbo mazai, bet skanus  smile.gif tik per puse mazinu kiekius, nes gautusi laaabai nemazas  ax.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 19, 19:31)
Jei turi dar uogienes ir norisi saldumyno naminio, geriau gal pabandyk issikepti trupinini pyraga  rolleyes.gif labai skanu  rolleyes.gif as kepu pagal Sonatinos recepta ir visada buna super  cool.gif


Uogienės tai turiu dar daug doh.gif
O Sonatinos receptai tai man patys pačiausi. Nemažai jų esu bandžius. Man juose labai patinka tikslus išaiškinimas.
AČIŪ KibirVibir, seniai ieškojau kokio nors paprasto trupiniuočio recepto thumbup.gif
Ir dar bandysiu kept Sonatinos šokoladinį tupinėlį, kuris buvo tame pačiame pusl, kaip ir uogieninis trupiniuotis..mmmm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vapsva @ 2005 03 08, 20:07)
Tesla: puse pakelio sviesto(dedu ir margarina jei nera sviesto)
          puse stiklines cukraus, kiausinis, saukstelis kepimo milteliu, stikline miltu.                                     

Sviesta istrinti su cukrum ir kiausiniu. Suberti miltus, kepimo miltelius, isminkyti. Ketvirtadali teslos atideti. Likusia sudeti i skarda (ji minksta, tai isploju pirstais) o ant virsaus dedu uogienes ar varskes, ar saldytu uogu, ar obuoliu su cukrum ir cinamonu sumaisytu, zodziu tai, ka turiu tuo metu... Likusia teslos dali arba sugnaibau ir uzdelioju ant pyrago, o jei norisi graziau, tada darau tinkleli. Kepu ikaitintije, mazdaug iki 180 - 200 C temperaturoje kol graziai pagelsta.
Labai skanus pyragas ir neatsibosta, nes gali improvizuoti. Ir nebrangus.
Dazniausiai dedu dviguba norma.

Skanaus!

4u.gif norejau jums padekoti uz si thumbup.gif recepta.per trumpa laika sunaudojau visas uzsistovejusias uogienes,o visus,ka vaisinau,prase sio skanaus pyrago recepto.tikrai labai paprastas,bet labai skanus pyragas, o svarbiausia siam pyragui reikalingus produktus visada turi namie.dar karta jums aciu 4u.gif
Atsakyti
As vis kepdavau ta su aliejaus stikline ir vis jis man sukrisdavo g.gif
Kol vieno restorano sefo zmona (mano bendradarbe) pasake, kad pyragams, i kuriuos dedasi aliejus BUTINA ZINOTI PRODUKTU SUDEJIMO SEKA, tik tada jie gaunasi purus.

Bet cia galioja tiems kur yra naudojamas ALIEJUS...
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
QUOTE(caty @ 2010 03 26, 17:13)
As vis kepdavau ta su aliejaus stikline ir vis jis man sukrisdavo g.gif
Kol vieno restorano sefo zmona (mano bendradarbe) pasake, kad pyragams, i kuriuos dedasi aliejus BUTINA ZINOTI PRODUKTU SUDEJIMO SEKA, tik tada jie gaunasi purus.

Bet cia galioja tiems kur yra naudojamas ALIEJUS...


O tai kokia ta seka? Jei galima paklaust blush2.gif
Atsakyti
Man irgi su uogiene nesigauna, sukrenta, o draugės mama l. skanų kepdavo su aviečių uogiene. Toks purus gaudavosi. GAILA, KAD nebėra pas ką paklaust blink.gif
Atsakyti