Įkraunama...
Įkraunama...

Placentos lokalizacija

ei...o mum placenta jau pakilo... biggrin.gif sake gydytoja joks pavojus nebegresia... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 02 09, 14:43)
ei...o mum placenta jau pakilo... biggrin.gif  sake gydytoja joks pavojus nebegresia... thumbup.gif

Tai gerai jum thumbup.gif Ziuresim ka mums pasakys, kai sekanti karta darys echo ax.gif
Atsakyti
Mums 21sav. ir pas mane placenta taip pat žemai (dengia gimdos kaklelio žiomenis). Tai sakė daktaras 16sa. ir 18sav. Dabar 25sav. vėl darysiu echo, tai tikiuosi kad jau bus pakilus, nes dėl tos placentos lokalizacijos daug ko atsisakiau (jokio sex, fizinio krūvio (net į baseiną bijau eiti), nepervargti, nekelti, nenešti ir t.t.) doh.gif Jau norisi normalaus nestuke.gif gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti
nenusiminkit as jau irgi netikejau ,kad pakils,o pakilo per 2savaites...taip,kad sekmes visoms ir kantrybes... 4u.gif
Atsakyti
Man irgi, 18-19 savaitę, kai dariausi echoskopą, sakė, jog placenta žemai yra... Bet taip pat nuramino, jog turėtų ji pakilti-laiko dar yra.... Tai tikiuosi, kad viskas bus gerai...
Atsakyti
man irgi buvo zemai pagal 18 sav echo,
kita karta kai ziurejo 31 sav pasake kad pakilo, nelabai daug, bet jau normos ribose.
Nors nieko man nesake del saugojimosi, ir i parde ejau, ir tases tampiau ir rankas kilnojau ir kitu malonumu neatsisakydavau blush2.gif

...nors aisku ner cia ko girtis, dabar pagalvojau, galejau ir daugiau pagalvoti ir pasisaugoti schmoll.gif
gerai kad viskas gerai... rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek dariausi echo, tai placenta buvo normaliai pakilusi, o paskutini karta, kai ligoninej dare, gydytoja nieko nepasake, tik veliau pamaciau nestuke.gif korteleje, kad parase placenta zemai.
Ar taip gali buti? Mano gydytoja sako, kad ji pakyla, bet kad nusileistu tai nelabai, bet sake del visa ko pasiasaugoti g.gif
Ar kam taip yra buve?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 02 04, 21:19)
Netampyti, nekelti nieko sunkesnio, nekilnoti rankų (pvz užuolaidų nekabinti  lotuliukas.gif ), santykiai gali būti tik itin atsargūs, arba visai nebūti...

O ar kuri klausėt dėl pvz kelionių auto - 300 km (su sustojimais pavaikščioti) - OK ar ne? g.gif
Pamiršau paklausti savo ginės. Prieš 3 sav man irgi sakė "placenta žemokai, kraštas dengia žiotis".
Atsakyti
Man taip pat gydytoja pasake, kad mano placenta yra zemai. g.gif Bet mano nestumas dar 11-12 sav. tai gali pasikelti ir tikiuosi, kad taip bus. ax.gif Bet va pasake, kad su lytiniais santykiais atsargiai. Tai jei kas turit daugiau informacijos kaip ten su jais ar visiskai reiketu atsisakyti ar ne... Buciau dekinga jei pasidalintumet ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nieliuke @ 2008 05 01, 22:22)
Man taip pat gydytoja pasake, kad mano placenta yra zemai.  g.gif Bet mano nestumas dar 11-12 sav. tai gali pasikelti ir tikiuosi, kad taip bus. ax.gif  Bet va pasake, kad su lytiniais santykiais atsargiai. Tai jei kas turit daugiau informacijos kaip ten su jais ar visiskai reiketu atsisakyti ar ne... Buciau dekinga jei pasidalintumet ja 4u.gif

Man nustate placentos pirmeiga 17savaite. Ka uzdraude - jokiu sportu, kelti max 5kg, ilsetis kiek imanoma daugiau, jokio sex. Berods 24 sav vel dare echo, placenta jau buvo pakilus. Bet tiesa sakant as ir dabar bijau santykiu su vyru, nemalonu ir tiek.
Sekmes!
Atsakyti
Man ir su pirmu nestumu placenta buvo zemai ir su dabartiniu vel yra zemai. Kad kelti sunkiai negalima, tai tikrai, nes jau buvau prisikelnojus ir teko biski ligoninej pagulet doh.gif Del santykiu mano gyd sake, kad negalima, o ligoninej, kai gulejau klausiau, tai sake taip "svelniai ir iskilmingai" galima tongue.gif Su pirmu nestumu, santykiai buvo gana daznai, bet tpfu tpfu tpfu... viskas buvo ok. Pati pagimdziau, gana greitai ir lengvai smile.gif Kiek zinau, labai labai blogai nera, kai ji zemai, svarbiausia, kad nedengtu kaklelio, nes tada yra galimybe smarkiai nukraujuot. Man dare echo, tai sake yra kazkaip zemutinej uzpakalinej dali, rode ir telike, bet nlb ka as ten supratau blush2.gif Man mirgu margu juodai balta ir tiek blush2.gif Svarbiausia, kad gydytojas sake, jog kaklelio nedengia ir tiek, didelio pavojaus nera 4u.gif
Atsakyti
O man per pirmąjį nėštumą placenta taip ir nepakilo. Kiek žinau, gydytoja jos padėtį stebėjo iki 22 sav., bet po to jau tapo beviltiška. Tada liepė labai saugotis, daug nevaikščioti, daugiau gulėti (net sėdėti nerekomendavo), atsisakyti tolimesnių kelionių automobiliu. Aš, žinoma, ne visai klausiau (gerai, kad viskas gerai baigėsi) važinėjau grybauti, buvau prie jūros ir tada niekaip negalėjau suprasti, kodėl gydytojos taip pergyvena. Patikrinimų metu mane tik iš viršaus apčiupinėdavo ir viskas, "ten" niekada nelysdavo. Prieš gimdymą liepė atvažiuoti savaite anksčiau į ligoninę, kad neduok Dieve gimdymas namuose neprasidėtų (nors aš visą nėštumą fantastiškai jaučiausia, tai buvo keistas jų nerimas). Net prasidėją sąrėmiai jau būtų negeras ženklas. Taigi, man darė Cezario pjūvį ir dabar auginu puikią mergytę. Šiaip jau geriau kad ta placenta pakiltų, bet jei taip nenutiks, nepergyvenkit, viskas gerai baigsis, pamatysit.
Atsakyti