QUOTE(_Irmutee20_ @ 2010 04 05, 20:46)
Na man gine pasake, kad manno placenta yra zemai.
bet sake kad nera ko pergyventi, nes kai gimda kyla i virsu, leliukas auga, ir placenta truputi pasislenka i virsu.
tai mane nuramino, nes kai tai pasake pradejau nerimauti, bet paskui nuramino ir pasake kad viskas tvarkoje, leliukas mano auga
papasakok kaip laikaisi ir jautiesi, jokių pilvo kietijimų, tepliojimų nėra? Labai rūpi kaip sekasi
QUOTE(Pontipina @ 2010 04 06, 15:22)
pas mane buvo prisitvirtinusi užpakalinėje dalyje, nežinau ar tai gerai ar blogai.
užpakalinėje tai geriausia pozicija, jei tik ne per žemai
QUOTE(VVaiva @ 2010 05 11, 17:57)
Ir man pasake, kad placenta zemokai
Sake, nekilnoti ranku
Kazin, ar to uztenka?
nekilnoti rankų, nekelti sunkiau nieko nei 5 kg. nebėgiot, nešokinėti, nepervargti, na žodžiu visaip save pasaugoti ir viskas bus gerai, bent jau aš tuo vadovaujuosi.
Pas mane 19 savaičių matė, kad yra kraštinė placentos pirmeiga, ir dar placenta prisitvirtinusi priekyje
Tai sakė, turiu 60 proc. pati pagimdyti, kiti šansai cezariui. Bet man svarbiausia, kad sėkmingai išnešiočiau iki gimdymo, o paskui bus jau kaip bus. O man dėl pakilimo dabar labai džiugiai nenuteikė, nebent sakė, kai trumpės kaklelis tai pasidarys tiesioginė pirmeiga ir galėsiu gimdyti, o kad pirmeiga pranyks supratau, kad šansų nėra. Tai ir saugausi kiek gaunasi