QUOTE(1turte @ 2009 01 24, 17:08)
Manau svarbu tiketi, kad viskas bus gerai ir saugotis.... taip mudu su puzzziku ir darom....labai aciu, kad pasidainai savo patirtimi, dziaugiames, kad viskas jums su dukryte baigesi gerai
be abejo ypac svarbu nusiteikimas, cia vienas pagrindiniu dalyku, net mano daktaryte visad kaip imanoma optimistiskai i mus ziurejo, iki pat pabaigos tikejo kad viskas bus gerai, ir buvo. ir jums viskas bus gerai, svarbiasia labai gerai save jausti, ne zingsnelio jei jauciat koki nemalonuma, jei tik pilviuka pradeda tempti, sukieteja jis, viska mesti ir eiti pagulet, vengti ilgo stovejimo, zodzi megautis pingvino statusu, jug pingvinai kai peri irgi ne is vietos, taip ir mes
jei isgirsit ko jusu organizmui reikia, viskas bus kuo puikiausiai, man budavo taip, kad ir is sveciu ir gimtadieniu turedavau kuo skubiausiai vaziuot namo, nes jausdavau kaip kieteja pilvelis, as sakydavau - pyksta
ir net masinoj vaziuodama per duobes turedavau pasistiebti, kad jis nesupyktu, kiti nesprasdavo, galvodavo gal kad susireiksminu, kaip dabar priimta manyti kad nescia moteris visiskai niekuo savo padetimi beveik ir neturi issiskirti, ji gi TIK laukiasi, bet as zinoja del ko visa tai dara ir visiskai numojau ranka i visus tuos pasakymus
Laikykites, tikekit, labai labai save mylekit ir bukit laiminga
Spalvoti merliukai - spalvotas mano hobis !