Įkraunama...
Įkraunama...

Placentos lokalizacija

QUOTE(svikte @ 2008 04 04, 21:08)
bet sake del visa ko pasiasaugoti  g.gif

unsure.gif Prisikaičiau visko ir net negera pasidarė, pas mane placenta šįkart priekyje, laukiu dabar sekančios echo, kad nustočiau jaudintis.. bijau ir cezario ir kad vaikelis sveikas gimtų.. mano ginė net neprasitarė, kad priekyje esnti placenta nėra gerai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 09 23, 11:44)
Pas mane placenta zemai, uzpakalineje dalyje ir buvo pradejus biski kraujuot  doh.gif  na, tikiuosi, kad ji dar pakils ir galesiu pati gimdyti.

Pas mane taip pat buvo užpakalinėje dalyje, bet laimė nei karto nekraujavau smile.gif ir deja nepakilo verysad.gif Aišku, pati negimdžiau -buvo cezaris, bet man dar prie nepalankios placentos lokalizacijos prisidėjo ir nestuke.gif holestazė unsure.gif

o cezario tikrai nereikia bijoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 10 02, 07:50)
unsure.gif Prisikaičiau visko ir net negera pasidarė, pas mane placenta šįkart priekyje, laukiu dabar sekančios echo, kad nustočiau jaudintis.. bijau ir cezario ir kad vaikelis sveikas gimtų..  mano ginė net neprasitarė, kad priekyje esnti placenta nėra gerai.. unsure.gif

pas mane placenta buvo priekyje ir niekas nesake, kad tai blogai g.gif pati issiklausinejau gydytojos kas ir kaip, nes zinojau, kad jei ji bus per zemai, pati nepagimdysiu, bet ji buvo pakankamai aukstai...pagimdziau normaliai... sudetingiau buna, jei ji dengia gimdos kakleli, tuomet tik cezaris belieka...
Atsakyti
Pas mane placenta zemai ir priekineje dalyje ax.gif o per pirma nestuma buvo zemai ir uzpakalineje dalyje, tai teko ir pakraujuoti tuomet doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Pas mane irgi placenta zemai ir dengia ziotis verysad.gif buvo pasirode kraujingos isskyros,gulejau ligonineje verysad.gif dabar isleido nes kazkiek susitvarke. Bet mane nuteikineje kad taip bus iki gimdymo, ir kad laikytis griezto rezimo verysad.gif
Labai bijau kad tik isnesiociau verysad.gif kai su pirmu nestumu buvo viskas ok tai dabar bijau jau bet ko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 09 23, 10:44)
Pas mane placenta zemai, uzpakalineje dalyje ir buvo pradejus biski kraujuot  doh.gif  na, tikiuosi, kad ji dar pakils ir galesiu pati gimdyti.

Pas mane sake uzpakalineje sienoje placenta - supratau, kad tai labai gera padetis. O blogumai gali buti tik tada kai ji zemai (nepriklausomai kurioje priekineje ar uzpakalineje sieneleje). Bet ji nestumo eigoje gali pakilti.
Atsakyti
Pas mane placenta irgi uzpakalineje sienoje ir zemai prisitvirtinusi, bet tikiuosi kad pakils dar daug laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laivuks @ 2008 10 27, 12:07)
Sveikos merginos  4u.gif
Pas mane irgi placenta zemai ir dengia ziotis  verysad.gif  buvo pasirode kraujingos isskyros,gulejau ligonineje  verysad.gif  dabar isleido nes kazkiek susitvarke. Bet mane nuteikineje kad taip bus iki gimdymo, ir kad laikytis griezto rezimo  verysad.gif
Labai bijau kad tik isnesiociau  verysad.gif  kai su pirmu nestumu buvo viskas ok tai dabar bijau jau bet ko  verysad.gif

Sveikos.
Pas mane tas pats. 20 nėštumo savaite pradėjau kraujuot. Važiavau į ligoninę nustatė nusileiduisą placeną. Dabar jau namie, gulimas režimas. Kaip supratau dabar mano placenta yra žemai ir dengia kaklelį. Tai tikriausiai turėčiau ruoštis cezariui?
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2008 11 05, 13:11)
Sveikos.
Pas mane tas pats. 20 nėštumo savaite pradėjau kraujuot. Važiavau į ligoninę nustatė nusileiduisą placeną. Dabar jau namie, gulimas režimas. Kaip supratau dabar mano placenta yra žemai ir dengia kaklelį. Tai tikriausiai turėčiau ruoštis cezariui?

Tai taip jeigu ji nepakils, nes pas mane ji jau kyla,bet dar dengia apacia ir gali visai pakilti,bet gali ir pasilikti apacioje. O ar pakyla placenta ar ne tai jau pas mus kiekviena individualiai buna smile.gif
Bet nenusiimink viskas bus ok tik truputy dabar save palepink ir viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti
Pirmojo besilaukiant taip pat placenta buvo žemai prsitvirtinus, teko ligoninėje pagulėt kai buvo 13 sav, nes kraujavau, buvo prasidėjęs net placentos atsidalijimas, bet viskas nurimo, susitvarkė ir laimingai išnešiojaubei natūraliai pagimdžiau. Dabar vėl laukiuosi ir ta pati problema- žemas prisitvirtinimas, doh.gif tikiuosi, kad ir šį kartą viskas gerai baigsis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laivuks @ 2008 11 06, 13:05)
Tai taip jeigu ji nepakils, nes pas mane ji jau kyla,bet dar dengia apacia ir gali visai pakilti,bet gali ir pasilikti apacioje. O ar pakyla placenta ar ne tai jau pas mus kiekviena individualiai buna  smile.gif
Bet nenusiimink viskas bus ok tik truputy dabar save palepink  ir viskas susitvarkys  smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(ingista @ 2008 11 13, 12:02)
Pirmojo besilaukiant taip pat placenta buvo žemai prsitvirtinus, teko ligoninėje pagulėt kai buvo 13 sav, nes kraujavau, buvo prasidėjęs net placentos atsidalijimas, bet viskas nurimo, susitvarkė ir laimingai išnešiojaubei natūraliai pagimdžiau. Dabar vėl laukiuosi ir ta pati problema- žemas prisitvirtinimas, doh.gif  tikiuosi, kad ir šį kartą viskas gerai baigsis  smile.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nieliuke @ 2008 05 02, 00:22)
Man taip pat gydytoja pasake, kad mano placenta yra zemai.  g.gif Bet mano nestumas dar 11-12 sav. tai gali pasikelti ir tikiuosi, kad taip bus. ax.gif  Bet va pasake, kad su lytiniais santykiais atsargiai. Tai jei kas turit daugiau informacijos kaip ten su jais ar visiskai reiketu atsisakyti ar ne... Buciau dekinga jei pasidalintumet ja 4u.gif

man irgi buvo 11-12 sav.kaip daktaras ziurejo,taip pat sake kad placenta zemai.... unsure.gif o del lytiniu santykiu tai sake nezinia kada galesiu tureti blink.gif
Atsakyti