Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

nu va,suejo mano bernam metukai ir dabar jau nesuspeju nieko verysad.gif bando jie jau vaikscioti,tai ir reikia uz rankyciu beveik visa diena pravaikscioti,miegot ir mazai miega,per pietus gal koki pusvalandi.Tai taip ir visa diena zaidziu su jais,pietus pasiruosiu is vakaro taip,kad tik ant dujines viska uzkaisciau,o jei ir gaminu tai jie su manim virtuvej su puodais ir samciais zaidzia.Nu jau tikrai sunkoka,o kas bus kai savarankiskai vaiksciot prades?net baisu pagalvoti,nesugausiu nei vieno,jau dabar sliauzt ismoko ant uzpakalio tai visas geles teko nuo zemes uzkelt,nes anadien visas isrove kol pampersu nuejau paimti smile.gif,spinteliu duris jau reiks uzrist,nes viskas is ju ant zemes eina.... tai tik ir speju paskui juos per dienas lakstyti,bet tai visi pereina,pereisiu ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile_ex @ 2006 10 27, 15:51)
nu va,suejo mano bernam metukai ir dabar jau nesuspeju nieko  verysad.gif bando jie jau vaikscioti,tai ir reikia uz rankyciu beveik visa diena pravaikscioti,miegot ir mazai miega,per pietus gal koki pusvalandi.Tai taip ir visa diena zaidziu su jais,pietus pasiruosiu is vakaro taip,kad tik ant dujines viska uzkaisciau,o jei ir gaminu tai jie su manim virtuvej su puodais ir samciais zaidzia.Nu jau tikrai sunkoka,o kas bus kai savarankiskai vaiksciot prades?net baisu pagalvoti,nesugausiu nei vieno,jau dabar sliauzt ismoko ant uzpakalio tai visas geles teko nuo zemes uzkelt,nes anadien visas isrove kol pampersu nuejau paimti  smile.gif,spinteliu duris jau reiks uzrist,nes viskas is ju ant zemes eina.... tai tik ir speju paskui juos per dienas lakstyti,bet tai visi pereina,pereisiu ir as  ax.gif

As neissivaizduoju, kaip zmones susitvarko su dvynukais doh.gif
Jus saunuoles!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šanuolės mamytės auginančios dvynukus. thumbup.gif
Man su dviem kantrybės reiktu pasisemt,tik nežinau kur(skirtumas 1.9m.) g.gif
Atsakyti
Man tai toks keistas jausmas, su dviem spėju tikrai daugiau, nei su viena kad buvo blush2.gif Tarp vaikučių 2 metukų skirtumas, su abiem namučiuose esam ax.gif

Svajojau apie dvynukus biggrin.gif Gal trečiam nėštume biggrin.gif

Dabar su vienu vaiku kai pasilieku, tai atrodo nėra ką veikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile_ex @ 2006 10 27, 17:51)
nu va,suejo mano bernam metukai ir dabar jau nesuspeju nieko  verysad.gif bando jie jau vaikscioti,tai ir reikia uz rankyciu beveik visa diena pravaikscioti,miegot ir mazai miega,per pietus gal koki pusvalandi.Tai taip ir visa diena zaidziu su jais,pietus pasiruosiu is vakaro taip,kad tik ant dujines viska uzkaisciau,o jei ir gaminu tai jie su manim virtuvej su puodais ir samciais zaidzia.Nu jau tikrai sunkoka,o kas bus kai savarankiskai vaiksciot prades?net baisu pagalvoti,nesugausiu nei vieno,jau dabar sliauzt ismoko ant uzpakalio tai visas geles teko nuo zemes uzkelt,nes anadien visas isrove kol pampersu nuejau paimti  smile.gif,spinteliu duris jau reiks uzrist,nes viskas is ju ant zemes eina.... tai tik ir speju paskui juos per dienas lakstyti,bet tai visi pereina,pereisiu ir as  ax.gif

oi kaip prisimenu tuos laikus,tai net silpna darosi doh.gif ,vienam mano buvo metai kitam 2.5,vienas is vezimo vercias ,kitas jau virtuve nusiaube,pampersu tais laikais nebuvo dar doh.gif ,palu kalnai doh.gif ,o dar skalbimo masinos tokia turejau,kad del keliu palu nejungsi jos unsure.gif ,skalbt reikia rankom doh.gif tai vakare man tik lova vaidendavosi verysad.gif dabar trecia augint man vienas malonumas thumbup.gif berniukai jau dideli,o pagranduke maza,dar jie man padeda
sunku kad ir kokie laikai bebutu,ar zaislo to pacio uzsimano,ar vienas blynu kitas koses,arba kai sugalvos ka dvi galvos tai ne viena biggrin.gif ir sukis mamka lotuliukas.gif tavo bedos :lotuliukas:sekmes jums ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Essexgirls @ 2006 11 05, 02:06)
oi kaip prisimenu tuos laikus,tai net silpna darosi doh.gif ,vienam mano buvo metai kitam 2.5,vienas is vezimo vercias ,kitas jau virtuve nusiaube,pampersu tais laikais nebuvo dar doh.gif ,palu kalnai doh.gif ,o dar skalbimo masinos tokia turejau,kad del keliu palu nejungsi jos unsure.gif ,skalbt reikia rankom doh.gif tai vakare man tik lova vaidendavosi verysad.gif dabar  trecia augint man vienas malonumas thumbup.gif berniukai jau dideli,o pagranduke maza,dar jie man padeda
sunku kad ir kokie laikai bebutu,ar zaislo to pacio uzsimano,ar vienas blynu kitas koses,arba kai sugalvos ka dvi galvos tai ne viena biggrin.gif ir sukis mamka lotuliukas.gif tavo bedos :lotuliukas:sekmes jums ir stiprybes 4u.gif

Tu tikra saunuole thumbup.gif - supermama, kad net 3 vaikucius augini!
Gal ir as po 5-10 metu vel sugalvosiu ax.gif , bet labiau noreciau isivaikinti 4u.gif
Atsakyti
Tarp mano vaikų 7 metai skirtumas, mažulei dabar 3 mėn. žinokit aš nieko nesuspėju. Visų pirma vyresnėlis pradėjo eiti į 1 klasę pasikeitė visas dienos ritmas, reikia ir palydėti ir pasitikti, nes reikia eiti per gatvę. Jei oras geras tai su mažiuke vežime nulekiame, jei blogas jau niekaip nepaimčiau. verysad.gif be to namuose irgi atsirado daugiau rūpesčių kartais nieko nebenoriu daryti. visa laimė kad dar yra tėčiai kurie mums padeda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kkriste @ 2006 11 07, 19:19)
Tarp mano vaikų 7 metai skirtumas, mažulei dabar 3 mėn. žinokit aš nieko nesuspėju. Visų pirma vyresnėlis pradėjo eiti į 1 klasę pasikeitė visas dienos ritmas, reikia ir palydėti ir pasitikti, nes reikia eiti per gatvę. Jei oras geras tai su mažiuke vežime nulekiame, jei blogas jau niekaip nepaimčiau.  verysad.gif be to namuose irgi atsirado daugiau rūpesčių kartais nieko nebenoriu daryti. visa laimė kad dar yra tėčiai kurie mums padeda  drinks_cheers.gif

Tarp mano vaiku - 5 metai, bet as irgi nieko nespeju g.gif
Nors dabar jau biski lengviau, bet kai antram buvo keli menesiai, tai tikrai turejau ka veikti doh.gif
Suprantu tave drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos
perskaičius čia Jūsų mintis...mamų kurių vaikai skirtumu 5-7 metai, žinot....baisiausiai sau pavydėt pradeu ,kad auginu pametinkus.... bigsmile.gif g.gif lotuliukas.gif ..vienam 3 metai ,kitam 2 metai...ale ir maistas tas pats..ir žaislais..ale galvoju..ir pamokas galės ruošt kartu...bent jau nerekės ant rankų vieno iš jų laikyt virtuvėj....valgį gaminant.... doh.gif biggrin.gif ....žodžiu ..visut su visai tas pats....kaip ir pas visus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(INKOGNITO @ 2006 11 05, 01:10)
Man tai toks keistas jausmas, su dviem spėju tikrai daugiau, nei su viena kad buvo  blush2.gif Tarp vaikučių 2 metukų skirtumas, su abiem namučiuose esam  ax.gif

Mano viena drauge,kuri augina 2 mergytes irgi taip sako,o kita,auginanti 2 berniukus,sako kad nieko nespeja,tai tikrai galiu pasakyt,kad tas visko suspejimas priklauso ir nuo vaiku 4u.gif jei ramus vaikai,tai lengva,o jei tokie,kurie nepasedi nei minuteles,tai reikia dziaugtis kai istaikai laisva minutele ramiai pavalgyti 4u.gif o jei dar isplauni grindis,tai gali drasiai sakyt:viska suspejau thumbup.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2007 01 01, 17:07)
Mano viena drauge,kuri augina 2 mergytes irgi taip sako,o kita,auginanti 2 berniukus,sako kad nieko nespeja,tai  tikrai galiu pasakyt,kad tas visko suspejimas priklauso ir nuo vaiku 4u.gif jei ramus vaikai,tai lengva,o jei tokie,kurie nepasedi nei minuteles,tai reikia dziaugtis kai istaikai laisva minutele ramiai pavalgyti 4u.gif o jei dar isplauni grindis,tai gali drasiai sakyt:viska suspejau thumbup.gif  lotuliukas.gif

Tikra tiesa!!! mano abudu velniukai, visai neklauso, visur lipa, nieko nespeju doh.gif
Tai valgo, tai kakoja, tai pesasi, tai verkia doh.gif
Kai turiu laisva minute, tai nezinau kur begti: ar valgyt daryt, ar tvarkytis, ar paciai pavalgyti blink.gif O dar norisi ir siaip nieko neveikti, knyga paskaityti ar teleka paziureti, bet deja....... smile.gif
Ir prie kompo pasedeti reikia ax.gif , bet cia jau miego saskaita biggrin.gif
Tai kad turbut galiu drasiai sakyt, kad viska suspejau lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
man atrodo, kad kaip tik su dvynukais lengviau, nei su dviem maziais, tarp kuriu metai ar du skirtumas.Nors tas pats dienos rezimas, tas pats maistas smile.gif , poreikiai ir t.t.,o pametinukams jau vienam to, kitam kito reikia. Toks dvigubas darbas mamai gaunasi ax.gif Man kol kas visai nesunku su dviem tvarkytis, bet gal kitaip snekesiu, kai vaikscioti prades doh.gif
Atsakyti