Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

4u.gif
Tarp mano vaikučių 2 metų skirtumas wub.gif Abu nenuoramos, tad kantrybės tikrai reikia, bet ir suspėt visur įmanoma, jei tik noro pakankamai yra biggrin.gif
Atsakyti
tarp mano beveik 3 m skirtumas.Kolkas susitvarkau,nors ir niekas nepadeda.Manau veliau (po kokiu 6 men) bus lengviau,nes jau dabar sunus kazka padeda,tai pasupa,tai ciulptuka mazei paduoda,tai pamaitina-buteliuka palaiko. thumbup.gif Gal pradzioje,ypac ta diena kai grizau is GN buvo sunki.Vienas verkia,cycos praso,o kitas irgi tai to praso,tai kazki ispyle,prisidirbo,maze rekia ir tas dar lenda..reikia ir vyresnieli pavalgydint, bet krutys skauda,reikia melztis,o tas viskas mirsta,rekia kad nori niamku ... blink.gif o po savaites apsipratom vieni prie kitu ax.gif
tarp mano pazistamu yra guodeju-patareju,vis stebesi "ir kaip tu spieji,oj tu vargse vaiku prisidirbai buri ir nic nieko nematysi.." blink.gif as net ir nebadau kazka aiskint,veltui tik butu,nes taip sako arba visai dar negimdziusios arba viena koki 12 meti turi... ax.gif o as va dabar kai maze jau paaugo,vis pagalvoju-hm,ir ka as daryciau su vienu vaiku...jug butu nuobodu,neidomu ir ..na net zodziu apibudint... As dabar jauciuos 100% mama,nes turiu ir sunu,ir dukrele blush2.gif ir kazkaip po antro vaiko gimimo labiau pradejom sutart...antras vaikas man ne tik kad netrukdo,bet kaip tik jie abu mano zuikuciai uzpildo visa mano gyvenima,pastumejo ismokti kept pyragus,siuvinet ir...aj,ka cia aiskint mama visada visur speja,nesvarbu ar 2 ar daugiau vaiku augina tongue.gif As stebiuos kaip kitos,kurios augina po 1 vaikuti nieko nespieja,ir vis skundziasi tuom g.gif as va dar ir laiko SM turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksancik: 06 rugpjūčio 2006 - 16:56
Atsimenu kai augo vyresneliai - buvo sudetinga...uztat kaip dabar smagu thumbup.gif
Atsakyti
turiu dvi dukrytes, gal gimus antrajai - truputi supanikavau,kad nespesiu,bet vyresnele pradejo lankyti darzheli, namie auginu mazhaja..jau planuoju grizhti i darba. savaitgalius leidziame visa seima, kinas, teatrai, zhodziu - pramogos vaikam wub.gif
Atsakyti
as auginu du berniukus-dvynukus,kai jie buvo mazesni, suspedavau viska padaryti ir apsiskalbti, ir valgyt padaryti, ir lyginti, na ir viska spedavau, o jau daba tai jau sunkiau reikia begalinio demesio jiem, negaliu net ju vienu kambaryje nors trumpam palikti, nes iprato su manimi zaisti ir kalbetis, tai stengiuosi viska padaryti kai jie miega pietu miegelio arba is vakaro daug ka pasidarau kai vyras uzsiima su vaikais. Seip nera sunku, gal todel, kad jau pripratau. Manau, sunkiau pametinukus auginti nei dvynius. Kaip manote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile_ex @ 2006 09 22, 18:06)
as auginu du berniukus-dvynukus,kai jie buvo mazesni, suspedavau viska padaryti ir apsiskalbti, ir valgyt padaryti, ir lyginti, na ir viska spedavau, o jau daba tai jau sunkiau reikia begalinio demesio jiem, negaliu net ju vienu kambaryje nors trumpam palikti, nes iprato su manimi zaisti ir kalbetis, tai stengiuosi viska padaryti kai jie miega pietu miegelio arba is vakaro daug ka pasidarau kai vyras uzsiima su vaikais. Seip nera sunku, gal todel, kad jau pripratau. Manau, sunkiau pametinukus auginti nei dvynius. Kaip manote? g.gif

visškai sutinku, kad dvynukai geriau už pametinukus. Juk dvyniams viską vienodai reikia daryti, ir maistą tą pati duoti. O aš štai pametinukus auginu, tai pusę dienos virtuvėj sukuos. Patrovos tai skirtingos smile.gif Ir dienos režimas skiriasi, dieną reikia suplanuoti. Taip kad sukuosi kaip bitė biggrin.gif
Atsakyti
Norint galima visur ir viską suspėt, bet suktis tikrai reikia ne sraigės žingsniu, todėl užsimaniau dar vieno leliaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 10 14, 09:01)
Norint galima visur ir viską suspėt, bet suktis tikrai reikia ne sraigės žingsniu, todėl užsimaniau dar vieno leliaus biggrin.gif

thumbup.gif Saunuole!
Is kur tiek drasos ir kantrybes????? blink.gif blink.gif biggrin.gif
As irgi dar noreciau mergaites g.gif , bet kai pagalvoju........... schmoll.gif tik ne dabar schmoll.gif
Reikia biski apsiraminti po antro ax.gif , nervu sistema atstatyti smile.gif
Gal kitos ir sugeba ramiai auginti vaikucius, o as kazkokia psichine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 10 14, 10:01)

Teisingai, kai labai nori, gali suspėt visur ir visada, bet vistiek geriau kai antrasis ar trečiasis gimsta mamytei pailsėjus, ir vaikeliui nuo to geriau ir mamytei, kai ji ramesnė ir mato prasmę gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 10 14, 10:01)

Va, aš irgi dažnai pagalvoju apie trečią. Nors po pirmo sakiau : Daugiau vaikų man nereikia. schmoll.gif O dabar mintis apie trečią dažnai aplanko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile_ex @ 2006 09 22, 19:06)

Iš tiesų, ir mano dvynukai, kol buvo maži, suspėdavau dar ir megztinių primegzti. Ir ne tik jiems, bet ir draugių bei kaimynių vaikams. be to, jie man atnešė kažkokios ramybės. Taigi visitek jie turi būti pamaitinti, prižiūrėti, tai kai imdavo abu rėkti, sau sakydavau:"Ramiai mamuke, ramiai, poirma sutvarkyk vieną, paskui kitą, o jei pradėsi blaškytis, šakės." Net ir einant į laukutį būdavo, pirma iki pusės aprengiu vieną, tada imuosi kito- kad neperkaistų. Tas pirmasisi ropoja, kombinezonas žeme velkasi. Tada jau -žaibo greitis. Greitai aprengiu antrąjį- bėgtute į lauką, paskui pabaigiu p[irmąjį, irgi bėgtute, po to- sau paltą ant pečių ir tada ramiai važiuojam su savo didžiule karieta.
O jau kai paaugo........ užuolaidos buvo suplėšytos, sienos išpaišytos, gėlės iš vazonų ištraukytos ir pati nuo proto nušokusi.
Todėl kai draugė važiavo į Ameriką auginti dvunukus, kurių mama vos už 1 mėn po gimdymo ruošėsi išeiti į darbą, pasakiau jai- "Tu su jais viena išbūsi maždaug 6 mėnesius. O paskui- išeisi neatsigręždama, nes viena juos prižiūrėti gali tik mama, kuri negali kitaip- visgi vaikai- jos". Patikėkit, po pusmečio paskambinusi ji pasakė, kad jau dirba prekybos centre. doh.gif
Atsakyti
niu va ir aš turiu du sūnelius tarp jų 3.5 metų skirtumas ax.gif Didysis lanko darželį, o mažąjį tetukas kol kas pirmą mėnesį padeda prižiūrėti, nes yra vienam mėnesiui išėjęs atostogų thumbup.gif Na manau, kad kaip nors viskas bus gerai, kad augsim draugiškai ir be isterijų mirksiukas.gif
Atsakyti