Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

tarp mano mergaiciu-1m.5men skirtumas.pagimdzius labiausiai bijojau grizt namo ir likt viena su jom abiem. doh.gif bet tikrai nebuvo taip baisu, netgi priesingai-smagu, neliudna. su vyresniaja pasikalbam, pasitariam, pasipykstam, o mazaja abi mylim thumbup.gif .o del tu kasdieniniu darbu namuose...na, patalynes tai jau nebelyginu, nors ir labai noriu-tiesiog atrenku ir nedarau to, be ko manau galim issiversti ir taip.
kiekviena ryta min pasidazau, butinai pasikvepinu, stengiuosi net ir po sunkios nakties islydet vyra darban su sypsena, kad labiau skubetu pas mus namo tongue.gif .
smagus ir linksmi vakarai bunant kartu viska atperka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Ot dabar tai man visos pavydėsit biggrin.gif Tarp mano vaikų skirtumas 13 metų.Fantastika thumbup.gif Pagalbininko geresnio nė su žiburiu niekur nerasi.Vyras daug dirba,tai vargšas vyresnėlis tiesiog tėvą atstoja.Svarbiausia,kad labai noriai.Žinoma,būna,kad kaip ir visi paaugliai dingsta kokiom 5 valandom nežinia kur arba ištisą dieną gali prasėdėti iki ausų sulindęs į kompą.Bet kaip reikia,tai ir į miestą kokiom 3 valandom galiu dingti ir iki kirpyklos ,visur.Padeda ir išmaudyti ir pavalgydinti ir pamigdo. Vot. tongue.gif
Nors betvarkė namuose ir pas mane kažkaip nesibaigia blink.gif Bet,matyt,kaip namuose yra mažiukas ir paauglys,tai taip ir turi būti.
Atsakyti
My Webpage[COLOR=fuchsia]
Atsakyti
Sveikutės, mamytės.Tarp mano vaikelių du metai skirtumas.Mergytei 1m.2mėn. ir berniukui 3m.3mėn. Namie galima iš tiesu pasidaryti viską ir dar daugiau.Spėju viska,nors ir neturiu pagalbininkų,kurie padėtų.Augindama savo pirmagimį nespėdavau tiek pasidaryti darbų kaip dabar su dviem.Sau nusistačiau keleta taisyklių.Ryte stengiuosi anksčiau atsikelti ir susitvarkyti namus,o dauguma darbų nudirbu kartu su leliais.Pastebėjau kai pati būnu užsiėmus tai vaikai iš paskos vaikščiodami randa daug užsiėmimų.Sau laiko skiriu kai vaikai miega pietų.Tuomet geriu kava,skaitau,mezgu,sėdžiu prie kompo.Tai man šventas laikas.
Atsakyti
Turiu dvi dukras-5 metai skirtumas..

Kartais būna sunkoka, bet manau, kad mano būdui du vaikai plius darbas optimalu..Nenorėčiau nei mažiau, nei daugiau vaikų, nenorėčiau nedirbt, bet dar kažkokios veiklos (mokslų ir pan.) irgi jau nebepatempčiau..

Kol mažąjai nebuvo metų, tai sunkiau buvo grožiu pasirūpint, dabar jau ir tiems dalykams laiko atrandu..Jau svajoju ir pradėt sportuot-bet turbūt tik po kokių metų.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 13 liepos 2006 - 12:29
Sveikos .Turiu trys sūnus ir labai džiaugiuosi.Gryždama iš ligoninės irgi labai bijojau, nes gryžau su dvynukais.Pirmą mėnesi tai kažkaip tikrai privargau, bet dabar šeštas mėnuo tai mes be problemų.Auklės neturiu, bet suspėju viską .Aišku vaikai dar maži, o vyresniajam 9 tai dėl tvarkos nelebai skundžiuosi.Vyresnėlis irgi padeda galiu ir į miestą išlėkti, ar pas gydytoją.Gulėdama ligoninėja daug irgi galvojau kad užsikasiu rudenineis lapais, bet nieko viskas gerai.Aišku valgyti nevisada spėju padaryti, bet vyras tai supranta ir tragedijos nedaro.Bet suktis reikia su dviem kaip bitutei.Vaikai ne iš ramiųjų jeigu vienas miega , tai kitas ne.Atrodo kad to laiko ir pritrūktu , bet kažkaip išeina susitvarkyti.
Kai jau viskas užknisa tai susimetu vaikus į mašiną ir išmaunam visai dienai kur nors, tai gryžtam vakare .Vyras po darbų padeda tai kažkaip ir tas laikas einaa greitai thumbup.gif .Tik minusas vienas , kad vaikai nemiega naktimis , valgom kas tris valandas ir jeigu dar su parėkimais visais tai tada būnu pikta kitą dieną.Bet kai pasižiųri į tuos rėkiančius angeliukus tai juokas pradeda imti , kad jie pyksta , pilvus kilnoja, iš serijos supykau mad.gif .Tai va taip lekia mūsų dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VidaT: 14 liepos 2006 - 20:16
Dabar jau pakankamai lengvai suspėju. Sunku buvo tik pirmais mėn. kai gimė mažėlis. Dabar visi adaptavomes ir eina kaip sviestu patepta biggrin.gif Aišku visko dar pasitaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2004 01 17, 11:58)
O kai pareina vyras, kuris pas mane irgi grindu neplauna, tai tiesiog jam priduodu abu. Grindis tokiais atvejais plaunu visus tris ant tos pacios sopkes sugrudus biggrin.gif Dar kai vyras yra iseinu kur nors ilgesniam laikui... Tegu zmogus pasidziaugia cool.gif Na, ne ideali motinyste, bet gyvent galima...

Oi, vos iš juoko nenumiriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Nors mano antrasis kol kas manyje, bet jau įsivaizduoju cool.gif
Atsakyti
sveikos!!!! 4u.gif

As turiu du zirniukus, dabar ir treciojo laukiam ax.gif Dabar kai jau paaugo lengviau, kai mazesni buvo sunkiau sekes, vis tie ju charakteriai doh.gif sunus toks megstantis demesi todel daznai kildavo sunkumu doh.gif sesute paimi tai jis iskart pavyda demonstruoja schmoll.gif o siaip tai tikrai nera super sunku, o jau kai trecio uogiuko sulauksim paziuresiu ka kalbesiu hihihi.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Osvile @ 2006 07 28, 21:32)
Oi, vos iš juoko nenumiriau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Atsakyti
Mano sese su 3 viena namie - ajšku nelengva - bet viską spėja...
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2006 07 28, 22:32)
Oi, vos iš juoko nenumiriau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tarp mano vaikuciu tai skirtumas 9metai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti