QUOTE(Lurdes @ 2004 01 16, 21:38)
Sveikos,mamytes,auginancios du.Pasidalinkite savo patirtimi - kaip suspejate atlikti visus darbus ir uzsiimti su vaikiais?Ar nesijauciate kaip tos voveres rate - vis begte,begte ratu,ir taip be galo?...
As sedziu namie su dviem(1 ir 6 metu). Nezinau,gal nemoku planuot savo laiko,bet jauciuosi kaip kazkokia ant nervu krizes ribos balansuojanti isterike.
Didzioji (6 m) kuriam laikui nutraukusi ejima i darza,o mazius - metinukas,ne is ramiuju.Amzinai maziukas lieka neisvestas i lauka,didzioji - be pasakos vakare,leksciu kalnas auga ir auga,kambariai tvarkomi N kartu ir vis atrodo kaip po karo.O kur tas nuolatinis begimas i parduotuve,maisto gaminimas kiekvienam atskirai...O apie skyrima laiko sau is vis patyliu - ner kada net pasidazyt.Ka bekalbet apie psichine bukle - nervina viskas,siutina...Ziuriu pro langa i mamytes,visa diena ramiai bestumdancias vezimelius po lauka ir galvoju - kada jos suspeja?...Gal as viena cia tokia kvanktelejusi?
Man irgi baigia stogas nuvažiuoti su dviem bernais, beje panašaus amžiaus - 5 ir 1,5 metų. Net sugalvojau specialiai nufilmuoti visą dieną su vaikais ir kaip pusiau parodiją sumontuotą įkelti į YouTube - kaip atrodo tikra mamos diena, kai ji ir naktimis neišsimiega dėl kas 1-2 val prabundančio mažiaus (kaip tik tuo metu dantys dygo...). Pasistengsiu iki kovo 8 sumontuoti, nes jau nufilmavau ;)
Papildyta:
QUOTE(ciupakabra @ 2016 12 11, 23:10)
Kartais buna sunkokia pilnai patenkint abieju poreikius demesiui bet kazkaip suspeju
Tikrai būna nemažai situacijų, kai vienu metu abiems prireikia mamos. Pvz, kai maitindavau mažių, vyresnis lyg tyčia pasakydavo - "Mama, aš kaku į kelnes padariau". Arba užsiimant su vienu, kitas kur nors susižeidžia. Arba kai ką nors reikia pagelbėti vyresniam, mažius pradeda be proto lakstyti ir laipioti visur...
O vyras pas mane trečias vaikas.... Ech...