Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

Spet tai suspesi, iki kokiu metuku nebus labai sunku.
Zinai mano mergaitei 5 metai tai ji juodai pamegdzioja broli , nenori pati renktis, valgyt, veblena kaip brolis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2004 12 27, 14:14)
Na, paskaiciau cia jus ir man jau neramu darosi unsure.gif

Na, kodel nieks neparase, kad visai lengva auginti du vaikus? Negi istikruju taip sunku.. sad.gif

Sunku sunku smile.gif Mat, vaikai toks dalykas - juos ir turet sunku, ir neturet irgi sunku biggrin.gif Is esmes gyvenimas yra sunkus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O tu paimk ir paklausk bet kurios mamashos, auginancios du vaikus - ar sutiktum, kad kas nors paimtu ir taip padarytu, kad tu turi tik viena vaika, o kito niekada neturejai ir jo is viso nebuvo? Garantuoju, kad nei viena nesutiktu biggrin.gif Todel kad gal ir sunku turet du vaikus, bet dar sunkiau turet tik viena, kai zinai, koks lobis yra du biggrin.gif Du, zinok, vis tiek geriau negu vienas, uztat kad vaikai yra geris. O kuo daugiau gerio, tuo ir geriau. Tik kai turi viena, neisivaizduoji, todel tikek, ka tau patyre zmones sako smartass.gif

O suspet - kazkaip paimi ir suspeji, tiesiog susispeja... O kas nesusispeja, tai ir apsieini. Vat taip biggrin.gif

Galu gale, greiciau sukis, galesi mano aukle perimt. Vat tada ir pamatysi, kaip reikia suspet su dviem vaikais! Galesi pasimokyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2004 12 27, 13:14)

Na, kodel nieks neparase, kad visai lengva auginti du vaikus? Negi istikruju taip sunku.. sad.gif

Nu rašiau gi sad.gif , kad lengva. O kai antrą įsitaisai iš neturėjimo ką veikti, kai jau pirmas rūpesčių nebekelia, tai iš viso pasaka.

Įrodymai - valgyt išmoksta pats maždaug 1.5 metų. Ir net nebandyk neduoti pačiam - tai gi teisių pažeidimas, dičkis gi valgo pats. Rengiasi pats irgi nuo tada, kai sugeba rūbą sugraibyti. Žaislus susirenka, nes dičkis tai jau neužsileis, kad jis vienas rinktų. Kalbėti pradeda anksti - vyresnis brolis tau ne mama, kuri išsižiojus stengiasi suprasti, ko angeliukas nori - nesugebi aiškiai pasakyti, pati kalta.
Kolektyvizmo ir kartu žasiti išmoksta maždaug 1. Ir nuo tada su dviem rūpesčių mažiau nei su vienu. Dar pliusai - maudosi kartu nuo 1.5 ir kol jie ten vonioje daro potvynį turi 1 val. laisvo laiko. Dičkis mažę pažiūri reikalui esant.

Kam reikia pasiruošti - kad namuose bus triukšmas kokius 10 kartų didesnis, nei esant vienam vaikui. Kaip sakoma, raumenimis vyresnio neįveiksi, užtat galima bandyti gerkle smile.gif To išvengti pavyksta tik izoliavus vieną nuo kito, bet tada abu zirzia tyliai savo kampuose, kol kažkaip nejučia vėl į vieną vietą susibėga ir tada vėl iš naujo blink.gif
Atsakyti
As irgi už du vaikus vienu ypu. Tarp maniskiu skirtumas 2m ir 3mėn. Didysis dieną eina į darža, tai aš su mažąja puikiai viską suspėju. Tačiau vakarais, mano "trečiasis vaikas" visada treniruotėse, o man su abiem nors gun_bandana.gif nusišauk...
Ramu kol rodo "meškiniją", o paskui... Kadangi mažoji jau mobili ir įdomiausi žaislai, aišku, brolio, tai prasideda didžiuko isterijos priepoliai. Aš jį irgi puikiai suprantu, nes nebegali ramiai pažaisti, tad stengiuosi mažąją sudominti kuo kitu. Kartais pavyksta... Bet labiausiai nori griauti brolio kariuomenes, garažus, pilis ir tt. Tada didysis šaukia ant visų namų: nu maaama, nu panešiok tu jąąąą. O dabar jau gudrauti pradėjo- atsisuka į mane ir rimtai sako: man atrodo, kad ji prisiskakojo. Suprask turiu neštis ją prausti. Nors mirk iš juoko.
Tai čia sunkioji pusė. Bet viską atperka kai žiūri kaip jie abu drauguja (...ir taip pasitaiko biggrin.gif biggrin.gif ...), kaip jau susigalvoja bendrų žaidimų, arba tiesiog klausai, kaip didysis dainuoja lopšinę mažajai. Tai net ašarą galimą išspausti nuo sentimentalumo. Ir tikiu, kad jiems dviese augti bus smagiau.
Na o aš dar metelius padirbsiu tik mama, o tada jau pulsiu karjeros daryt smile.gif .Aš nusprendžiau, kad man geriau viena ilga pertrauka, nei grįžti į darbą, o po metų vėl išeiti. Tik štai ko bijau, kad po kokių keturių metelių vėl baisiai pasiilgsiu mažulyčio kūdikėlio, o planas tai jau įvygdytas...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2004 12 27, 15:50)
Galu gale, greiciau sukis, galesi mano aukle perimt. Vat tada ir pamatysi, kaip reikia suspet su dviem vaikais! Galesi pasimokyt biggrin.gif

Nu kad as jau sukuosi sukuosi wink_3.gif Dar itariu taip greit tu man tos savo aukles ir neatiduosi megalol.gif

Nu vnz. ir nuraminot, ir nelabai..Sunkiai save isivaizduoju dvieju vaiku mama, nu man du vaikai atrodo tiek daug blink.gif Vnz. su vienu lyg jau ir ner ka veikt, o su dviem tai jau atrodo iskart bus sakes unsure.gif megalol.gif
Atsakyti
Tarp mano berniukų skirtumas 2,5 metų.Pirmam ketveri, o antram pusantrų.Kartais pagalvoju, kad galėjo būti dar mažesnis metų skirtumas. Dabar sunku, bet po kokių metų bus jau lengva, ir vaikų bus du.Nenorėčiau gimdyti antro, kai pirmas jau didelis.Jau geriau iš karto abu. Antrą auginti lengviau, žaidžia sau abu, daugiau laisvo laiko yra. Vienintelis minusas yra triukšmas ir pastovios peštynės. Bet nėra taip baisu, kaip atrodo.Labai gera žiūrėti į 2 žaidžiančius brolius. thumbup.gif
Atsakyti
jei as tureciau dabar 2 vaikus, tai nusisauciau. nes viska darau viena, vyras buity nepadeda, maziaus nepriprasysi paziuret, o jeigu ir priprasai, tai randi toooki bardaka, nes tetis koka ant kojos uzkeles, ziuri televizoriu, o mazius daro bardaka, nes tetis netuuri laiko paziuret ka sunus daro. taip ir vel nuo pradziu:tvarkai, kuopi namus, o dar valgio ruosimas, dar reikia ir lauke pabut(bet vel gi tik ir lakstai paskui judruoli). o ir palikti mociutem neturim galimybes, tai bent nors kartais pailsetume. as siaip nesu pries vaikus, bet jei vyras nepadeda, tai vienai tikrai sunku tvarkytis, tai ir vieno uzteks, juk neturi buti taip, kad vaikus gimdytume vien sau...o po to dar vyras kartais pradeda lyg kaip ir priekaistausti, kad jam demesio maza...kaip tada persilplest?juk jam nepaaiskinsi, kad tu ne robotas, kad reikia pagalbos buity, o jis ramiai atsako-as pinigus uzdirbineju, bet ir dar primeta, kad ir as dar eiciau dirbt doh.gif-kaip tada viska spet? sad.gif blink.gif schmoll.gif dar uzknisa tai, kad kai jis grizta is darbo, tai pavalgo, indu nesusiplauna, iskuicia viska ir taip kasdiena, juk yra kas sutvarkys sad.gif nors tvarka palaikyt padetu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wita: 04 birželio 2005 - 11:31
QUOTE(wita @ 2005 06 04, 12:26)
o jis ramiai atsako-as pinigus uzdirbineju, bet ir dar primeta, kad ir as dar eiciau dirbt

Sakyčiau dėmesio vertas pasiūlymas g.gif Tuomet galėtum atsikirst tuo pačiu: aš irgi dirbu beee.gif , o kas po darbo - namų tvarkymas, vaiko priežiūra, skalbimas, virimas - tai jau abiejų reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2004 01 18, 19:15)
laugh.gif  laugh.gif Buna ir man tokiu psichoziu wacko.gif

Aha ir man, net gėda prisipažint. blush2.gif doh.gif blink.gif mad.gif wacko.gif tease.gif scare.gif blush2.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2004 12 27, 18:07)
Nu rašiau gi  sad.gif , kad lengva. O kai antrą įsitaisai iš neturėjimo ką veikti, kai jau pirmas rūpesčių nebekelia, tai iš viso pasaka.

Įrodymai - valgyt išmoksta pats maždaug 1.5 metų. Ir net nebandyk neduoti pačiam - tai gi teisių pažeidimas, dičkis gi valgo pats. Rengiasi pats irgi nuo tada, kai sugeba rūbą sugraibyti. Žaislus susirenka,  nes dičkis tai jau neužsileis, kad jis vienas rinktų. Kalbėti pradeda anksti - vyresnis brolis tau ne mama, kuri išsižiojus stengiasi suprasti, ko angeliukas nori - nesugebi aiškiai pasakyti, pati kalta.
Kolektyvizmo ir kartu žasiti išmoksta maždaug 1. Ir nuo tada su dviem rūpesčių mažiau nei su vienu. Dar pliusai - maudosi kartu nuo 1.5 ir kol jie ten vonioje daro potvynį turi 1 val. laisvo laiko. Dičkis mažę pažiūri reikalui esant.

Kam reikia pasiruošti - kad namuose bus triukšmas kokius 10 kartų didesnis, nei esant vienam vaikui. Kaip sakoma, raumenimis vyresnio neįveiksi, užtat galima bandyti gerkle  smile.gif To išvengti pavyksta tik izoliavus vieną nuo kito, bet tada abu zirzia tyliai savo kampuose, kol kažkaip nejučia vėl į vieną vietą susibėga ir tada vėl iš naujo  blink.gif

Sutinku su tavim 100% drinks_cheers.gif thumbup.gif ,pas mus irgi tas pats,galbut todel,kad tarp vaiku 4,5m. skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2004 12 27, 19:07)
Nu rašiau gi  sad.gif , kad lengva. O kai antrą įsitaisai iš neturėjimo ką veikti, kai jau pirmas rūpesčių nebekelia, tai iš viso pasaka.

Įrodymai - valgyt išmoksta pats maždaug 1.5 metų. Ir net nebandyk neduoti pačiam - tai gi teisių pažeidimas, dičkis gi valgo pats. Rengiasi pats irgi nuo tada, kai sugeba rūbą sugraibyti. Žaislus susirenka,  nes dičkis tai jau neužsileis, kad jis vienas rinktų. Kalbėti pradeda anksti - vyresnis brolis tau ne mama, kuri išsižiojus stengiasi suprasti, ko angeliukas nori - nesugebi aiškiai pasakyti, pati kalta.

Kam reikia pasiruošti - kad namuose bus triukšmas kokius 10 kartų didesnis, nei esant vienam vaikui. Kaip sakoma, raumenimis vyresnio neįveiksi, užtat galima bandyti gerkle  smile.gif To išvengti pavyksta tik izoliavus vieną nuo kito, bet tada abu zirzia tyliai savo kampuose, kol kažkaip nejučia vėl į vieną vietą susibėga ir tada vėl iš naujo  blink.gif

Geras. Skaičiau ir vos nemiriau iš juoko lotuliukas.gif Tiesiog aprašyta mano situacija namuose šiuo metu tongue.gif
Atsakyti
Nu, kol dar nedirbu, tai spėju viską. mirksiukas.gif Bitutė darbštuolė. biggrin.gif Kai vaikai neserga, tai keliauja į darželį, o tada jau turiu gerą pusdienį laisvą. Myliu be proto savo vaikus, bet ne mažiau ir save. Be to, vakarai būna jau tėvelio, niekas neaiškina, kad nepadarei to ir ano. smile.gif Prisipažinsiu, paburbu ir aš, kad nespėju kažko, bet kai pažiūriu į pažįstamus, kurie augina tris mažiukus pametinukus ir nedejuoja, kažkaip susigėstu. wub.gif
Atsakyti