Aš tai spėju, nu bet aišku, kitiems gyvenimo džiaugsmams laiko nedaug lieka. Iš kitos pusės, tai juk vaikai - pats didžiausias džiaugsmas!
Aš tai spėju, nu bet aišku, kitiems gyvenimo džiaugsmams laiko nedaug lieka. Iš kitos pusės, tai juk vaikai - pats didžiausias džiaugsmas!
teisingai pasakyta
as taip pagalvoju kiekviena syki kai neiseina istrukti
Pritariu
Viska suspeju su 3.Ko nesuspedavau su dviem-priversta suspeti su 3.Gimdykit,mamytes,dar po viena,tuomet busit priverstos ismokt taip susitvarkyt savo dienotvarke,kad dar laiko uztektu ir sau,ir vyrui,ir draugams...
QUOTE(miligerta @ 2010 09 22, 22:21)
Speju tik vaiku,ir namu reikalus susitvarkyt o dar pirma klase siemet
nu va va ,jeigu ne pirma klase,tai manau daugiau laiko liktu gal sau..
Auginu 2 m. 8 men. ir 1 metuku mazyles. Viska, kas butina speju, o niekams nelieka laiko nebera tuscio laiko. Kiekviena minute jautiesi be galo reikalinga
auginu du vaikius, bet manau tikrai viska suspeju, ir valgyt paruosta vyrui ir kambariai sutvarkyti, mamytes pratinkit vaikus kad patys zaislus susidetu i vietas- kiek tada laiko lieka nereikia ispakos begti ir rinkti. Sau laiko skiriu tiek pat kiek ir anksciau, o kas del draugu tei mes visi jau seimas sukure tei ir susitinkam su visais vaikais vieni pas kitus
QUOTE(Varinija @ 2010 09 21, 06:55)
Viska suspeju su 3.Ko nesuspedavau su dviem-priversta suspeti su 3.Gimdykit,mamytes,dar po viena,tuomet busit priverstos ismokt taip susitvarkyt savo dienotvarke,kad dar laiko uztektu ir sau,ir vyrui,ir draugams...
Oi, uzteks ir dvieju man , bent dabar taip atrodo