Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

Aš tai spėju, nu bet aišku, kitiems gyvenimo džiaugsmams laiko nedaug lieka. Iš kitos pusės, tai juk vaikai - pats didžiausias džiaugsmas! thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai spėju, nu bet aišku, kitiems gyvenimo džiaugsmams laiko nedaug lieka. Iš kitos pusės, tai juk vaikai - pats didžiausias džiaugsmas!

teisingai pasakyta drinks_cheers.gif
as taip pagalvoju kiekviena syki kai neiseina istrukti biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Viska suspeju su 3.Ko nesuspedavau su dviem-priversta suspeti su 3.Gimdykit,mamytes,dar po viena,tuomet busit priverstos ismokt taip susitvarkyt savo dienotvarke,kad dar laiko uztektu ir sau,ir vyrui,ir draugams...
Atsakyti
Speju tik vaiku,ir namu reikalus susitvarkyt biggrin.gif o dar pirma klase siemet doh.gif
Atsakyti
pritariu biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane antras leliukas dar tik po sirdele wub.gif bet manau viska suspesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miligerta @ 2010 09 22, 22:21)
Speju tik vaiku,ir namu reikalus susitvarkyt biggrin.gif o dar pirma klase siemet doh.gif

nu va va drinks_cheers.gif ,jeigu ne pirma klase,tai manau daugiau laiko liktu gal sau..
Atsakyti
Auginu 2 m. 8 men. ir 1 metuku mazyles. Viska, kas butina speju, o niekams nelieka laiko biggrin.gif nebera tuscio laiko. Kiekviena minute jautiesi be galo reikalinga wub.gif
Atsakyti
auginu du vaikius, bet manau tikrai viska suspeju, ir valgyt paruosta vyrui ir kambariai sutvarkyti, ax.gif mamytes pratinkit vaikus kad patys zaislus susidetu i vietas- kiek tada laiko lieka 4u.gif nereikia ispakos begti ir rinkti. Sau laiko skiriu tiek pat kiek ir anksciau, o kas del draugu tei mes visi jau seimas sukure bigsmile.gif tei ir susitinkam su visais vaikais vieni pas kitus tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2010 09 21, 06:55)
Viska suspeju su 3.Ko nesuspedavau su dviem-priversta suspeti su 3.Gimdykit,mamytes,dar po viena,tuomet busit priverstos ismokt taip susitvarkyt savo dienotvarke,kad dar laiko uztektu ir sau,ir vyrui,ir draugams...

tongue.gif Oi, uzteks ir dvieju man , bent dabar taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga X3: 12 lapkričio 2010 - 08:35
sveikos,
turiu du sūnus, 2 metukų ir 1 mėnesio. jei nereiktų mokytis (esu dieninio sk. studentė), tai būtų tikrai nesunku su 2 vaikuciais namuose. baltai pavydziu, kas turi tokią "prabangą".smile.gif
Atsakyti