Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

QUOTE(mice123 @ 2010 07 06, 17:01)
Tos kartais tai pavaro. Viena verkia kita  juokiasi nesuprasi ax.gif

lotuliukas.gif prajuokinai nerealiai thumbup.gif

QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 07 09, 00:34)
jau buvo tokiu dienu, kai norejos nusisaut, pvz grizom is lauko as, sunus ir dukra-vyras jau lovoj , nes apsinuodijes buvo, tai miegojo,sunu ikeliau i vonia maudyt, dukra dar snaude ir staiga dukra pradejo rekt, nes laikas valgyt, o sunus plikas, slapias vonioj (be vandens, nes maudziau po dusu)na ir ka nera nei vieno kaip palikt-dukra nenustos rekt kol nepavalgys, o tai uztruks mazdaug pusvalandi, o sunus susals vienas vonioj slapias, plikas-nors persiplesk.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

va va ir pas mus taip jau buvo ne viena karta.Bet ne tik su vonia,ir kituose situacijose doh.gif atrodo juk nepersiplesi.

Man asmeniskai labai lengva augint antra vaikuti.Bet uztat labai sunku suderinti tvarka namuose ir pasirupinti pirmaja dukra (3,9 m).Jai labiausia dabar demesio reikia(pavydas bamba grauzia) tongue.gif lotuliukas.gif Jauciuos tokia patizus ir pritinginti.Ir net nezinau kaip susiimt save i rankas,nes tokia nebuvau visai schmoll.gif doh.gif Kai pagalvoji kitos mamos ir mokosi ir dirba ir vaikus uzaugina,tai pasijauciu tokia istizele siuo metu.Na bet gal kai praugs mazasis tai tikiuso pagreitint savo tempus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2010 07 09, 22:59)
Pas mane irgi du vaikuciai,bet sunku buna tik eit i lauka,nes vienas i viena puse bega,kitas i kita  doh.gif  tai jau ir as gerai nusilakstau paskui  lotuliukas.gif
O namuose ,tai visai nesunku,net patinginiauti speju  blush2.gif  biggrin.gif

thumbup.gif pas mane tas pats... gimsu antrai mergytei nepajaučiau didesnio vargo...kažkaip atrodo visad taip ir buvo, (nepakenkė nei mano mokslams, nors daug kas gasdino jog nebesusitvarkysiu, teks akademines imt)...tik skalbinių daugiau atsirado lotuliukas.gif ...
gal kad pirmoji didesnė, sugeba pati pažaisti, pabūti viena savo kambarį kai mama sesę migdo ar maitina...gal kad abi mergaitės labai ramios ir nekelia didesnių rūpesčių...gal kad vyras labai daug padeda...
...reziume: aš spėju viską, (bent jau kol kas) lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif

Nu jungiuosiu ir as prie jusu smile.gif
Turiu dukryte ir sunu bigsmile.gif Dukrytei tuoj 3metukai -jau visa pana,o mazgiui 1.6metukai.
Kai auginau mergyte-nieko nespejau.Maitinau pati iki pusantru metuku beveik.Pas ja rezimo nebuvo,valge kas valanda,kas dvi ir kas pusvalandy.Nieko nespedavau.Namai buvo kosmaras. Jau net nesneku apie valgio daryma ir net saves prisiziurejima.
Kai gime antras-apsiverte viskas aukstyn kojom.Viska suspedavau ir dar net sau laiko likdavo.Vyruka maitinau misinuku-matyt mergina viska isgere-broliukui nepaliko nieko ax.gif Mergyte labai padedavo rupintis broliuku. wub.gif Kai paaugo vyrukas,jie pradejo ir zaisti kartu ir pietu miegoti eidavo kartu.Stengdavausi migdyt kartu,kad speciau mazgiui ir jai paruost pietus ax.gif Tik sunkiau bisky pasidare kai tekdavo isiruosti kur nors vaziuoti-ypac rudeny ar ziema.As apsirengus jau bunu,mergina irgi aprengiu,o mazgy paskutiny.Tai kol aprengiu mazgy,dicke jau susildavo ir nusirengdavo prie duru doh.gif ir vel viskas is pradziu doh.gif Tai cia va kantrybes reikedavo. ax.gif Vaikus auginu viena,nes vyras "furistas" lotuliukas.gif Tad tenka vienai suktis. O dabar vel lengva man su jais.Abu vaiksto.Mergina sneka viska.Vyrukas va tik nesneka nieko,bet uztat labai savarankiskas.Valgo patc-neleidzia but maitinamas.Tai man jau lengviau..... wub.gif
Tai tiek naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
Mes turime du berniukus, vyresniajam bus 9, o mažajam 3. Amžiaus skirtumas, man tiesiog dieviškas. Sūnus pagalbininkas, žaidžia su broliu, lauke pažiūri (tai papraščiau, nes gyvenam nuosavam name). Na o jei nesutaria, tai jau viskas lotuliukas.gif tuomet abu turi atsidurti skirtinguose kambariuose, kad aš pati galėčiau būti namuose doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes
Atsakyti
Smagu, kai vaikai paauga smile.gif Maniškė bus jau pirmaklasė ir priešmokyklinukas wub.gif viską spėjam ir jau sugeba būt pagalbininkais.
Atsakyti
biggrin.gif Kai buvo viena, atrode sunku, kai atsirado antras, supratau, kad su vienu nebuvo kas veikti, kai gime trecia, tapo sunku, nes du suauge ir 3 vaikai. Kai gime ketvirta, nebesuprantu ar lengva susitvarkyti su dviem. Linksmiausia, kai pries dvi savaites "ganiau savo 4" ir sutikau mama, kuri pasake, kad 4 tai mazai, nes mano 14 tokiu eibiu prikrecia 4u.gif
Atsakyti
skirtumas 6 metai, dat susitvarkom lengvai thumbup.gif
Atsakyti
susitvarkyt suspėju, tik pastoviai rietynės, tai vienam tas, tai kitam anas, bet tam ir esam supermamos, kad suspėtume 2 ar 10 vaikų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes @ 2004 01 16, 22:38)
Sveikos,mamytes,auginancios du.Pasidalinkite savo patirtimi - kaip suspejate atlikti visus darbus ir uzsiimti su vaikiais?Ar nesijauciate kaip tos voveres rate - vis begte,begte ratu,ir taip be galo?...
As sedziu namie su dviem(1 ir 6 metu). Nezinau,gal nemoku planuot savo laiko,bet jauciuosi  kaip kazkokia ant nervu krizes ribos balansuojanti isterike. sad.gif
Didzioji (6 m) kuriam laikui nutraukusi ejima i darza,o mazius - metinukas,ne is ramiuju.Amzinai maziukas lieka neisvestas i lauka,didzioji - be pasakos vakare,leksciu kalnas auga ir auga,kambariai tvarkomi N kartu ir vis atrodo kaip po karo.O kur tas nuolatinis begimas i parduotuve,maisto gaminimas kiekvienam atskirai...O apie skyrima laiko sau is vis patyliu - ner kada net pasidazyt.Ka bekalbet apie psichine bukle - nervina viskas,siutina...Ziuriu pro langa i mamytes,visa diena  ramiai bestumdancias vezimelius po lauka ir galvoju - kada jos suspeja?...Gal as viena cia tokia kvanktelejusi?

Nori nenori turi suspet ir nieko cia nepadarysi.Begam skubam,darbas namai namai darbas o dar ir mokslus kremtu,bet speju viska.Viena diena nesusitvarkai kita diena pasidarai ir viskas ok
Atsakyti
oi spejam ir su trim biggrin.gif skubi,leki ,bet speji 4u.gif
Atsakyti
Daba jau speju su savo pametiniais, anksciau visas laikas buvo tik jiems tongue.gif
Atsakyti