man sunkiausia tvarkytis buvo susilaukus pirmojo sunelio
dabar, kai turiu tris, viska zymiai geriau suspeju
vyresnieji vaikai labai savarankiski, zaidzia, piesia, lipdo ir pan.
vyras vakarais vyresnius ismaudo, pamaitina ir uzmigdo. sudetingiau buna iseiti i lauka, bet turiu pametinuku vezimeli ir samdausi moteriske, kuri man padeda. taip kad viskas visai neblogai
Labas, turiu porelę mažulių. Spėju, tik žiūrint ką susiruošiu spėti. Jei per daug užsikepu padaryti, tai pykstu, skubu, nepadarau, o tada vėl blogai. Kadangi esu dabar namie ir ekstra skubių darbų nėr, tai padarau kaip išeina. Beje, vyras irgi namie, tai jis dukrytę prausia ir pasakas skaito, o aš mažąjį migdau. Jei jau mažasis būna užmigęs, tada pasakas skaitau aš. Jei būčiau viena, tektų tvarkytis kitaip. Didžioji daržely būna, tai su mažuoju likusi daug ką spėju, jei tik jis nebimbia ir nenori būti ant rankų. Sakyčiau svarbiausias darbas yra išsimiegoti, o paskui visa kita
Turiu porele, vyresnelis jau neblogas pagalbininkas ir sese gali palinksmint ir paziuret, tai laiko atzvilgiu, as jo turiu sociai, net daznai nuobodziauju
Turiu du berniukus,vienam 3.7m,kitam beveik 3men,tai laiko lieka daug,maniau,kad bus sunkiau du vaikucius auginti.
Turiu 2 berniukus,siaip viska suspeju pasidaryti namuose,bet auginti 2 vaikucius yra sunku,ypac kai nera kam padeti,seneliai mire ar dirba per du darbus,vyras irgi dirba ilgokai,tai visa diena sukuose kaip vovere rate,pailsiu trumpam kai mazutis miega,bet tas trunka trumpai,o ir vyresneliui noriu skirt demesio,tai tie pietus prabega greit ir pailsiu tik trumpai-nakti,nes vaikuti maitinu,tai tenka keltis.Bet nesiskundziu turiu 2 nuostabius vaikus kuriuos labai myliu.
pas mane irgi 2 vaikuciai-sakyciau sekasi visai gerai susitvarkyt-net pati nesitikejau, tik vyresnelis labai pagedo, kai sese gime, vat su juo bedeliu daugiau, o siaip tai ir gamint dukart dienoj speju, ir susitvarkyt, ir i laukeli iseit, ir sm pasedet, ir paskaityt-bet mano toks budas kuo daugiau veiksmo turiu-tuo daugiau ir speju, jei tik nera daug darbu-nieko nebespeju tai pasitvirtino ir su vaikais-su vienu tiek nepadarydavau kiek su dviem bet buvo jau tokiu atveju, kad norejos nusisaut, nes v yresnelis is proto vede su savo isikalinejimais
Man su 5 vaikais kartais vargas, o kartais malonumas. Vyresneliai jau patys susitvarko. Mazesnioji aciu diev moka pati uzsiimti. Na o ziauriausia dalis 1men. dvynukes. Tos kartais tai pavaro. Viena verkia kita juokiasi nesuprasi
Turiu dvi mergytes 4men ir vos speju suktis, laisvo laiko visai neturiu, viena miega kita ne, viena valgo kita ne, po to apsikeicia pati vos speju pavalgyti, o dar pienuka kas keturias val nutraukineju, gerai jei dukrytes neverkia o tai tenka ir nesioti, kai viena pradeda verkti, po kiek laiko ir sese pradeda. Sunku, bet gi musu didziausias dziaugsmelis
jau buvo tokiu dienu, kai norejos nusisaut, pvz grizom is lauko as, sunus ir dukra-vyras jau lovoj , nes apsinuodijes buvo, tai miegojo,sunu ikeliau i vonia maudyt, dukra dar snaude ir staiga dukra pradejo rekt, nes laikas valgyt, o sunus plikas, slapias vonioj (be vandens, nes maudziau po dusu)na ir ka nera nei vieno kaip palikt-dukra nenustos rekt kol nepavalgys, o tai uztruks mazdaug pusvalandi, o sunus susals vienas vonioj slapias, plikas-nors persiplesk....
beje labai faina temyte pasiskaityt-kiek prisijuokiau is kai kuriu pasisakymu-super, nuotaika pakelianti
beje labai faina temyte pasiskaityt-kiek prisijuokiau is kai kuriu pasisakymu-super, nuotaika pakelianti
Pas mane irgi du vaikuciai,bet sunku buna tik eit i lauka,nes vienas i viena puse bega,kitas i kita tai jau ir as gerai nusilakstau paskui
O namuose ,tai visai nesunku,net patinginiauti speju
O namuose ,tai visai nesunku,net patinginiauti speju
Laba .Labai idomi tema ir labai idomu pasiskaitineti idomiu ir linksmu istoriju.Kai laukiausi antro vaikelio,sunaus dukrai buvo 1m ir men ,tad isspradziu nelabai suprasdavo kad tures sau broli ar sese ,i pabaiga antram nestumui jau dukra suprato,kad mamos pilvelyja gyvena broliukas ,glostidavo pilva,papliauskendavo per ji.Dukra turejo keista iproti ,tik prabudusi pro lovytes sona iskisdavo pirsciuka ir bezdavo tiesiai i aki sakydama akyte...Siaip tai issigandom su teciu galvojam mazajam aikis isbadis,bet gimus broliui kazkaip jai uzsimirso.Bet atsirado dar viena keistenybe ,pamaciusi kaip keiciu broliui sauskelnes pastebejo keista daikciuka pas broli ir pareiske....brolis turi uoga ,galvojam vel beda...Bet kas liecia spejau ar ne visur su dviem mazyliais.Vyras dirbdavo o as kiek atsimenu spedavau ir namus susitvarkyti,valgyt padaryti ir dar iseiti su mazaisiais pasivaikscioti,nebuvo kas padeda,seneliai gyveno toli nuo musu ir kazkaip ne nepajutau kaip vaikai jau uzaugo.Dabar po dydelio tarpelio turim dar trecia dziaugsmeli jam metukai .Na si karta tai pat nera labai sudetinga nes didesni vaikai pagelbeja kai labai reikia.Niekas nepasikeite kartu zaidziam ,pasivaikstinejam.Dydelis pliusas tas ,kad viresnieji labai myli mazaji broli ir su malonumu kartu leidzia laika nors ir mazasis jiems jau prikrecia visokiu aibiu
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 07 09, 01:34)
jau buvo tokiu dienu, kai norejos nusisaut, pvz grizom is lauko as, sunus ir dukra-vyras jau lovoj , nes apsinuodijes buvo, tai miegojo,sunu ikeliau i vonia maudyt, dukra dar snaude ir staiga dukra pradejo rekt, nes laikas valgyt, o sunus plikas, slapias vonioj (be vandens, nes maudziau po dusu)na ir ka nera nei vieno kaip palikt-dukra nenustos rekt kol nepavalgys, o tai uztruks mazdaug pusvalandi, o sunus susals vienas vonioj slapias, plikas-nors persiplesk....
Buvo tokia situacija ir pas mane ,kai parsiveziau naujagimi namolio,tas valgyt o ta vonioj slapia stovi,pas mamka akys tokios ka daryyyyyyyyyt...issiverti kazkaip,tuo labiau paaugo ir tarpas nemazas tarp vaiku tai suspeju.Tik parsivezus is ligonines maziu buvo kuriozu siokiu tokiu uzjauciu pas ka dvynukai,pametinukai va ten tai tikrai sunku.