Manau visko spet ir tobulai padaryti neimanoma, ypac kai 3 ir 2 is ju pametinukai, bet susidedi prioritetus, kas svarbiausia ir tada darai, nors vakare jau nieko nebesinori, tik verkti dazniausiai (bent jau man)
Kiekviena ryta dar pries atsikeldama is lovos suplanuoju savo dienele iki smulkmenu ir STARTUOJU
Auginu enerdzaizeri suneli beveik 3 metu ir 5 men dukryte, gyvenam be tevelio, nes tetis isvaziaves i Vokietija dar studijuoju ...
Net ir planuodama savo dienas nepasakysiu kad speju VISKA, bet su laiku pradejau aiskirt butiniausius darbus nuo darbu kurie gali palaukt
Auginu enerdzaizeri suneli beveik 3 metu ir 5 men dukryte, gyvenam be tevelio, nes tetis isvaziaves i Vokietija dar studijuoju ...
Net ir planuodama savo dienas nepasakysiu kad speju VISKA, bet su laiku pradejau aiskirt butiniausius darbus nuo darbu kurie gali palaukt
auginu sūnelį ir dukrytę, dirbu, vyras dažnai išvyksta dirbti į kitus miestus, dar augindama du metus dukryte baigiau studijas. manau viską įmanoma spėti, nes dar ir galiu chorą lankyti, ir hobi turiu, kurio neapledižiu, tad reikia tik daugiau optimizmo.
Tarp mano vaiku 15 men skirtumas, mazajam dabar 3 men. Dicki dviem pusdieniam per savaite isleidau i darzeli (jis aktyvistas, chuliganas ir labai komunikabilus), biski rankos laisvesnes bet sazine oi kaip griauzia - kad savo vaika ne as priziuriu, ir pinigu gaila nes pati namie sedziu. Bet tik sitaip galiu nors kiek laiko skirti sau, nes kai ziuriu i veidrodi ten matau tokia nusibaigusia moteriske, o ne kokia yummy mummy... Plius pas mane vyras toks kur kojiniu i skalbiniu deze nemoka imesti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2005 06 04, 12:26)
jei as tureciau dabar 2 vaikus, tai nusisauciau.
Atsiprašau, bet toks juokas paėmė Žinutė rašyta prieš penkerius metus, o dabar mamytė turi net ne du vaikus, o vieną ir dvynukus
QUOTE(Keiti @ 2010 04 30, 23:56)
Atsiprašau, bet toks juokas paėmė Žinutė rašyta prieš penkerius metus, o dabar mamytė turi net ne du vaikus, o vieną ir dvynukus
Tai kad ta mamyte turi du vaikus, trecias suo
QUOTE(Kačia @ 2010 05 01, 00:59)
Tai kad ta mamyte turi du vaikus, trecias suo
Tiksliai O aš pasižiūrėjau tik kad antras ir trečias vienais metais gimę
QUOTE(Keiti @ 2010 05 01, 13:07)
Tiksliai O aš pasižiūrėjau tik kad antras ir trečias vienais metais gimę
Su suniu daugiau rupesciu buna negu su vaiku
Speju ne viska, o vakarui atidedu jei ka, tai taip ir nepadaryta lieka, nes tiesiog nelieka jegu
QUOTE(vijana @ 2010 05 04, 18:26)
Speju ne viska, o vakarui atidedu jei ka, tai taip ir nepadaryta lieka, nes tiesiog nelieka jegu
sveikos.as irgi ne viska speju gyvenu kaime tai darbu yra na ukio didelio neturiu bet darzas yra.viena dukryte isvezu i darzeli ryte tai parvaziuoju pasidarbuoju ir ziuriu jau reikia vziuoti parsivest .ziema biskiuka atsipuciu.
auginu ir aš super išdykusią ir labai aktyvią 1,5 metu panelę + studijuoju dieniniam + turiu savo darza(nedideli) + dirbu (vyro) firmoj po kelias val per diena + prifesionaliai sportuoju + statomes nama
kolkas miegu po 4 val .. vat tik galvoju, ką aš veiksiu kai man 23 suieis
tikrai kaikada nespėju pietų pagamint (tik mažajai ką nors, nes daržiuko dar nelanko)
Papildyta:
Tiesiog norėjau pasakyt, kad mes - stiprioji lytis
kolkas miegu po 4 val .. vat tik galvoju, ką aš veiksiu kai man 23 suieis
tikrai kaikada nespėju pietų pagamint (tik mažajai ką nors, nes daržiuko dar nelanko)
Papildyta:
Tiesiog norėjau pasakyt, kad mes - stiprioji lytis