Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

Tarp maniskiu 7 metai skirtumas, tai sunkumo nelabai yra, nes vyresnioji jau supranta ir gali palaukti, kol susitvarkysiu su mazaja. Karatis kazkiek padeda, jei valgyt reikia ruosti,tai pazaidzia su mazaja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 05 16, 14:39)
Skaitau sia tema, todel kad ir man baisu, kaip susitvrakysiu  4u.gif  Skirtumas bus apie 2.5 m, tai turbut ir pavydo neisvengsiu... Gal i darzeli reiketu leisti, bet ligu bijau  4u.gif Na visos susitvarko, susitvrakysiu ir as, bet vis tiek baisu smile.gif

tarp mano vaiku panasus amziaus skirtumas-nei pavydo nei nieko todel kad
1.daug demesio skyrem dar pries brolio gimima ir po butent vyresnaii dukrai
2akcentavom kad brolis ja myles kai paaugs (o ne ji privales mylet nes jis maziukas)
3.neleiodom i darzeli butent del sios priezasties kad nebutu jai pavydu kad mama namie su brliu o ji viena darzelyje ir del ligu taip pat
Nepasakysiu kad buvo l lengvai bet ir nesunku kaip galvojau, gal sunkiau i lauka buvo ziema suruost abu staigiai (nes sunus gimes spalio m)
Atsakyti
Sveikos mergaites,
ir aš turiu dvi mergytes tarp kurių 2,5 metukų. Man jos abi dar mažos. Aš su jomis darau viską kartu: kambarių tvarkymą, valgio gaminimą paverčiu žaidimu. Aišku, tikrai nepulsiu įrodinėti, kad man viskas lengva. Tikrai buna dienu kai norisi tiesiog keletai sekundžiu išnykti ir ypač kol mažajai suėjo metukai.
Dabar po truputi atrandu laiko sau. Mat abidvi eina į daržiuką.
Šiuo klausimu taip pat turiu savo nuomonę. blush2.gif Anksčiau ar vėliau vaikai turės persirgti visomis darželio ligomis. Abi maniškės į darželį nuėjo 1.1mėn. Aišku, iškilo baisiausios diskusijos kaip tokia maža ir t.t. Bet nei vyresnėlė, nei jaunėlė nesirgo net ir siaučiant lygoms (vėjaraupiais ir pan.). Manau, čia pačioms mamytėms yra skaudžiau nebūti su vaikeliais. g.gif Tik nesupykite. Jei vaiko organizmas stiprus, gerai maitinasi, geria vit. tai kodėl jis staiga turėtų susirgti?
Ir primasčiau. Gal yra panašiai manančių? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagys: 19 rugpjūčio 2009 - 14:09
Visiskai nesunku kai skirtumas desimt metu thumbup.gif
Atsakyti
manųjų skirtumas metai ir 10men... pametinukai kitaip sakant... ir va jau mažiukui bus greit dveji, o aš pradedu atsigauti po maratono bemiegių naktų... ir tuo pačiu suspėju dar ir savo darbais užsiimti... ir šunį speju pašerti ir namelį susitvarkyti... o daugelio dalykų nespeju... manikiūro, kirpyklos, parduotuvių apėjimo... visa tai atidėta kažkuriam laikui... teatrai ir kinai atidėti... užtat pastoviai ėmėm lankytis zoologijos sode, jūrų muziejuje, gedimino pilyje... et, juk taip trumpai tie vaikiukai bus mažutėliai... savi poreikiai atsigriebs vėliau
Atsakyti
Tarp mūsų vaikų amžiaus skirtumas yra 5,6metų, tai jokių sunkumų nebuvo ir juo labiau ir dabar nėra. Kažkaip viskas gan normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žebenkštytė @ 2009 08 25, 19:39)
manųjų skirtumas metai ir 10men... pametinukai kitaip sakant... ir va jau mažiukui bus greit dveji, o aš pradedu atsigauti po maratono bemiegių naktų... ir tuo pačiu suspėju dar ir savo darbais užsiimti... ir šunį speju pašerti ir namelį susitvarkyti... o daugelio dalykų nespeju... manikiūro, kirpyklos, parduotuvių apėjimo... visa tai atidėta kažkuriam laikui... teatrai ir kinai atidėti... užtat pastoviai ėmėm lankytis zoologijos sode, jūrų muziejuje, gedimino pilyje... et, juk taip trumpai tie vaikiukai bus mažutėliai... savi poreikiai atsigriebs vėliau

drinks_cheers.gif
Pas mane 2x2 ir sakau: Speju,ta,ka noriu spet,o ko nenoriu tuo metu daryt,tai ir nespeju tongue.gif tada vietoj kazko darymo SM speju pasedet lotuliukas.gif

Atsakyti
as labai noriu tiketis, kad su dviem savo mazyliais susitvarkysiu 4u.gif manau cia svarbu ir MB supratimas thumbup.gif labai tikiuosi, kad bus supratimas ir rupestis musu pagausejusioje seimoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jeigu nebutu Supermamos, tai tikrai viska speciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Bus kazkur 1 metai ir 4 menesiai wub.gif Labai laukiam antro maziuliuko, bet kuo toliau, tuo baisiau darosi, kaip susitvarkysiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(B M W @ 2010 01 28, 12:37)
Jeigu nebutu Supermamos, tai tikrai viska speciau  lotuliukas.gif

cia tai gryniu gryniausia teisybe biggrin.gif biggrin.gif supermamu forumas- liga lotuliukas.gif lotuliukas.gif

netrukus man i darba, va sito ir bijau.... kaip suspeti su vaikuciais ir darbu + vyru biggrin.gif nieko siaip nebijau.... tik ligu wub.gif wub.gif svarbiausia kad visi sveiki butumu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kai nori visur suspeji mirksiukas.gif
Atsakyti