Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

QUOTE(Lilijana83 @ 2009 02 20, 23:39)
Sveikutes
As taip pat viska speju, nes tarp mano vaiku 6 metai skirtumas.Vyresnis sunus man net padeda, jis geriausia aukle.Na mes aisku su protu paliekam vaikuti jam saugoti, ilgiausiai gal 30 min (kol valgyt padarau) ir as pasitikiu.Didysis moka pazaisti su maziuku, prajuokinti,ir net panesioti.
Dziaugiuosi jais .  smile.gif  thumbup.gif

Maniskiams toks pat metuku skirtumas, 6 metai!Netikejau pati,kokia gali buti didziule pagalba!Vyresnysis netik pasaugo broli,bet ir savaitgaliais leidzia man ilgiau pamiegoti,paima broli,pakeicia sauskelnes,padaro pienuko...ir kuo tyliau,kad manes neprikeltu thumbup.gif
Aisku visko buna,ir pavydo ir mustyniu cool.gif ,bet cia ne is blogos sirdies,daugiau ne is atidumo! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geia @ 2009 04 22, 20:00)
Maniskiams toks pat metuku skirtumas, 6 metai!Netikejau pati,kokia gali buti didziule pagalba!Vyresnysis netik pasaugo broli,bet ir savaitgaliais leidzia man ilgiau pamiegoti,paima broli,pakeicia sauskelnes,padaro pienuko...ir kuo tyliau,kad manes neprikeltu  thumbup.gif
Aisku visko buna,ir pavydo ir mustyniu cool.gif ,bet cia ne is blogos sirdies,daugiau ne is atidumo! rolleyes.gif

ir tarp maniskiu toks pats amziaus skirtumas mirksiukas.gif tikrai vyresnelis pagalbininkas tikras man ir buvo ir yra iki siol thumbup.gif ir paaukliaudavo ir mokykloje dabar uztarejas didziulis,mazasis vaiksto visas laimingas toks kad turi toky broly. buna ir susipykimo valandeliu,bet ir kokiu graziu draugystes akimirku wub.gif
taigi,man su dviem vaikais gal del didesnio metu skirtumo,bet vargo nebuvo niekada ir suspeju as viska be problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2009 04 22, 20:19)
ir tarp maniskiu toks pats amziaus skirtumas mirksiukas.gif tikrai vyresnelis pagalbininkas tikras man ir buvo ir yra iki siol thumbup.gif ir paaukliaudavo ir mokykloje dabar uztarejas didziulis,mazasis vaiksto visas laimingas toks kad turi toky broly. buna ir susipykimo valandeliu,bet ir kokiu graziu draugystes akimirku wub.gif
taigi,man su dviem vaikais gal del didesnio metu skirtumo,bet vargo nebuvo niekada ir suspeju as viska be problemu mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vyresnelis labai myli savo sesute,eina i paruosiamaja klase,tad kol kas susitvarkau lengvai.Dukryte rami.
Atsakyti
O man tenka pakariau smile.gif visą dėmesį rodau dižiąjam, nes labai pavydi sesei. abiem meilės užtenka 4u.gif
Atsakyti
Skaitau sia tema, todel kad ir man baisu, kaip susitvrakysiu 4u.gif Skirtumas bus apie 2.5 m, tai turbut ir pavydo neisvengsiu... Gal i darzeli reiketu leisti, bet ligu bijau 4u.gif Na visos susitvarko, susitvrakysiu ir as, bet vis tiek baisu smile.gif
Atsakyti
Dickis labai padeda-paziuri sese kai reikia,aisku buna ,,pestyniu,,tarp ju 6 metu skirtumas
Atsakyti
vyresnis dabar 'aukleja jaunesni'...kaip ka daryti,kaip tvarkytis,nepamirsti to padarytim, ten nueiti...kartais buna idomu klausytis... biggrin.gif
Atsakyti
Ne viska speju, bet bandau suktis
Atsakyti
Tarp maniškių skirtumas - 2 metai. Pradžioje buvo sunkiau. Ypač kai auginau viena. O dabar jau "skinu" nedidelio amžiaus skirtumo vaisius smile.gif - kai jie kartu žaidžia ir nebereikia mamos kiekviename žingsnyje smile.gif
Ir pešasi kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Mano vyresnėlė dukrelė - pati geriausia mano pagalbininkė. wub.gif Kadangi jau gana nemaža (rudenį sukaks 11 metų), tai nuo pat mažiukės gimimo man daug padeda. Sakykim, kad ir į daržą nulėkti man būdavo ramiau, nes žinodavau, jog vyresnėlė išgirs nubudusią sesytę ir man praneš. Galėdavau sau "kapstytis" ir 1-2 val. Dabar, kai mažiukei jau metukai, galiu ramiai seses palikti ir vienas, net ir išvažiuoti keletui valandų. Vyresnėlė ir pamaitins, jeigu reiks, ir pamigdys. Žinoma, tuo naudojuosi ne taip jau dažnai, nes juk ir dukrai norisi laisvo laiko: ir su draugėmis susitikti, ir papramogauti... Stengiuosi neapkartinti jai vaikystės. schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai ir labai bijojau antro besilaukdama, kad kai gims tai su dviem nieko nespėsiu, bet kuo puikiausiai susitvarkau. Spėju ir namus susitvarkyti ir valgyt pasidaryti ir kiekvieną dieną mažiausiai du kartus su vaikučiais į lauką išeinam ir net savo mėstamam užsiėmimui- knygų skaitymui laiko atrandu smile.gif . Taigi manau visoms viskas įmanoma, reikia tik gerai susiplanuoti laiką .
Atsakyti