Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

Sveikos, as taip pat auginu du vaikucius ir dar darbeliu turiu namie apsiemusi ir suniukas dar laksto, kuris taip pat nori demesio nemaziau. Bet aciu dievui speju ir namukus apsitvarkyti ir valgyti padaryti, tiesa savo darbelius dabar esu apleidusi, nes kaip bebutu gaila abu vaikuciai dabar serga. Nors mano didziajai tik du metukai, taciau mes pakankamai neblogai sutariam: ji ir pasitvarko savo zaisliukus ir padeda broli prizvelgti (kokia tute paduoda ar buteliuka atnesa). Manau svarbiausia neapsiimti visu darbu tik sau, reikia priimti visu siuloma pagalba ir tetis turi padeti. Kad ir kaip sunkiai teveliai dirba, bet ju darbo laikas ribotas, o mum tenka dirbti 24 val per para.
Taigi paskirstykite namu ruosos darbus tarp seiminyksciu ir mylekite, megaukites ir dziaukites savo mazaisiais, nes kaip bebutu gaila jie labai greitai uzauga ir tos kudikystes, veliau vaikystes kai jus dar reikalingi vaikams labiausiai greitai baigiasi ir jau nebesugrazinsi.
sekmes visoms
Atsakyti
QUOTE(Editukas35 @ 2008 11 12, 10:04)
Net neysivaizduoju kaip galima nespeti su 2 vaikais, as viena su trynukais speju, kaip vyras nedirba tai padeda, turejau aukle, bet tai ateina tai neateina, daugiausia viena, suspeju sunkiai bet ymanoma  thumbup.gif
Editukas35,saunuole esat mirksiukas.gif ,as su savo dvyniais tvarkaus sunkiai,spet speju,bet esu nezmoniskai pavargus,dirgli,verksne patapau.Uz kokias 6val nepertraukiamo miego puse karalystes dovanociau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 03 kovo 2009 - 22:47
o kaip jus mergaites pasirupinat maistu, maisto papildais kad kūdykis gautų visas reikalingas medžiagas vystymuisi? Ar jus tik žiūrite ką valgote ar dar geriate papildomus maisto papildus, vitaminus? Aš neapsisprendžiu kas būtų geriau, gal padėtumėte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleuzkalnu @ 2009 03 04, 17:19)
o kaip jus mergaites pasirupinat maistu, maisto papildais kad kūdykis gautų visas reikalingas medžiagas vystymuisi? Ar jus tik žiūrite ką valgote ar dar geriate papildomus maisto papildus, vitaminus? Aš neapsisprendžiu kas būtų geriau, gal padėtumėte?  g.gif

as su dviem vos speju, tik 1.4men skirtumas ir as dar maitinu, ir kuo labiau kudykis vystosi tuo svarbiau kad vystymasis butu nuoseklus. Pasitariau su savo gydytoja, ir virusai dabar vaiksciojo , nera svieziu vaisiu, as pati naudoju Mollers zuvų taukus, nes ten yra daug reikalingų ‚‘gerųjų‘ riebalų. Jų organizmas pats negamina, o galima gauti tik su maistu ar spec. maisto papildais. Pasirodo kad buvo atlikti tyrimai, kad vaikai kurie negaudavo reikalingu omega-6 riebalų rugsties, vystesi lečiau, nei tie kurie su mamos pienu gaudavo pakankamai geruju riebalu. Taip pat ir su mazųju regejimu. Negaunantys siu medziagu vaikai uzauga su prastesniu regėjimu. Dar medžiagos esančios omega-3 ir omega-6 riebalų rūgštyse stiprina kaulus, nervu sistema ( o su dviem padauzom tiiiiiiiiikrai nelengva ir man), stiprina imuniteta, tai nupirkau mollers dobbel zuvu taukus, dar masciau kurie geriau, bet kadangi ten daugiau ivairiu medziagu, pirkau dobbel. Aisku, man pačiai nuo to taip pat tik geriau.
Atsakyti
Suspejame g.gif Kartais tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(sauleuzkalnu @ 2009 03 04, 17:19)
o kaip jus mergaites pasirupinat maistu, maisto papildais kad kūdykis gautų visas reikalingas medžiagas vystymuisi? Ar jus tik žiūrite ką valgote ar dar geriate papildomus maisto papildus, vitaminus? Aš neapsisprendžiu kas būtų geriau, gal padėtumėte?  g.gif

Geriu vitaminus nescioms ir maitinancioms mamoms plius kapsules su Omega 3,6,9.
Atsakyti
Manau, kad kuo mažesnis skirtumas tarp vaikų, tuo mums sunkiau mirksiukas.gif du vaikiukai pametinukai doh.gif bet iš kitos pusės atvargai vieną kartą ir viskas rolleyes.gif nors g.gif
Aš už didesnį metų skirtumą, nes vyresni vaikučiai būna ir savarankiškesnį ir mamai gali daug padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamytėEvelina: 01 balandžio 2009 - 20:33
Labutis biggrin.gif
Suspėju visur. Gal todėl, kad skirtumas tarp vaikų 6 metukai? g.gif Didysis eina į paruošiamą, gryžta 17 val. Mažiui dar tik 4 mėnesiai. Labai vyras padeda, sunkiau būna kai MB išvažiuoja į komandiruotę trim savaitėm, bet gal aš jau išlepinta? blush2.gif
Su kompu pas mane griežtai, ne daugiau kaip valandėlę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leleka: 03 balandžio 2009 - 08:25
QUOTE(MamytėEvelina @ 2009 04 01, 21:33)
Manau, kad kuo mažesnis skirtumas tarp vaikų, tuo mums sunkiau  mirksiukas.gif du vaikiukai pametinukai  doh.gif bet iš kitos pusės atvargai vieną kartą ir viskas  rolleyes.gif nors  g.gif
Aš už didesnį metų skirtumą, nes vyresni vaikučiai būna ir savarankiškesnį ir mamai gali daug padėti  mirksiukas.gif

as uz max 5m skirtuma drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif
netyčiom užskaičiau aš čia jūsų temą ax.gif tai pasisakysiu iš savo varpinės. Turiu du berniukus, tarp kurių skirtumas 2 metai ir 8 dienos. Nu čia taip stengėmės su SB, kad būtų lygiai du metai lotuliukas.gif kažkaip pradžioj buvo baisu kaip aš čia susitvarkysiu, bet kažkaip iš visur sulaukiau pagalbos tai ir nebuvo taip sunku su viskuom kuo puikiausiai susitvarkiau. Gal biškutį sunku būdavo kai vienas "kaku" daro o kitą tuo metu maitini SP doh.gif , bet viskas dabar praeityje. Smagudabar žiūrėt kaip mano berniukams dviems gerai, kokie jiedu draugai yra ir kaip būna liūdna kai kurio nėra. Pas mane jie kaip kokie dvyniai negali išsisikirti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MamytėEvelina @ 2009 04 01, 21:33)
Manau, kad kuo mažesnis skirtumas tarp vaikų, tuo mums sunkiau  mirksiukas.gif du vaikiukai pametinukai  doh.gif bet iš kitos pusės atvargai vieną kartą ir viskas  rolleyes.gif nors  g.gif
Aš už didesnį metų skirtumą, nes vyresni vaikučiai būna ir savarankiškesnį ir mamai gali daug padėti  mirksiukas.gif

Taip, del saves gerai, bet del vaiku geriau kad tarp ju butu nedidelis skirtumas, dabar didzioji viena nenuobodziauja, smagu ziureti kaip mano pametinukai labai myli vienas kita wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MamytėEvelina @ 2009 04 01, 22:33)
Manau, kad kuo mažesnis skirtumas tarp vaikų, tuo mums sunkiau  :mirk

Ne visada didysis nori buti padejeju biggrin.gif ,kartais pats pavirsta tokio pat lygio mazuoju ar reikalauja sau demesio butent tada kai jo skirti negali doh.gif Mano vaiku skirtumas 4m smile.gif
Atsakyti
Nu nelengva su 2 vaikais...bet kai pagalvoju kaip tiems kurie turi 3,4,5 ir dar daugiau g.gif
Pas mano merginas 3 metu skirtumas, tai kazkaip issisukau be didesniu sukretimu...bet buvo laikotarpis kai norejosi sienom lipti doh.gif
Atsakyti