Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

QUOTE(svirplele @ 2008 11 09, 02:36)
Manau reikia susidėlioti prioritetus. Viską susidėliot, susiplanuot... Ne viską gal ir suspėju, bet į kai kuriuos dalykus nebereguoju taip emocianaliai... Kai ko dar mokausi, ypač nestresuot ir nesinervuot... O miegas... su abejom mergaitėm miegu pietų miegą, labai ilgai  reikėjo susinchronizuot abiejų mergaičių miegą, ne visada ir gaunas... Bet, pamiegojus dieną, vakare miegot einu apie antrą nakties. Tada lieka laiko ir savo darbams , susitvarkymui, ir atsipalaidavimui...

pritariu... as dar tik mokausi viska suspeti ir deliojuosi prioritetus... o taip norisi rasti laiko ir sau ir savo darbeliams...
bet zinau, kad yra mamu, kurios ir su vienu vaikeliu nieko nespeja biggrin.gif
Atsakyti
as tikrai nespeju ziauriai daug ko, kad ir ka planuotum sinchronizuotum... verysad.gif vyras del darbo buna labai retai namuose. todel apie isejima del saves, nera net kalbos. nebent i parduotuve maisto.o jau grozio salonai seniai pamirsti, tenkinuosi namu salygomis. liudna, bet galvoju ateis dar mano laikas.
Atsakyti
QUOTE(Mumutis @ 2008 12 07, 09:38)
as tikrai nespeju ziauriai daug ko, kad ir ka planuotum sinchronizuotum... verysad.gif  vyras del darbo buna labai retai namuose. todel apie isejima del saves, nera net kalbos. nebent i parduotuve maisto.o jau grozio salonai seniai pamirsti, tenkinuosi namu salygomis. liudna, bet galvoju ateis dar mano laikas.

Mano vyras irgi grįžta vėlai, o savaitgaliais nori tik gero poilsio, nes darbas sunkus. Va šį savaitgalį pirmą kartą dirbau ne namuose ir be vaikų ( mergaitės darželio dar nelanko). Pirmą kartą tiek laiko be vaikų praleidau, net keista buvo blink.gif Aš irgi karts nuo karto pagalvoju apie ateisiantį laiką sau. Oi, rodos, kai pratruksiu.... biggrin.gif Eisiu šokt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svirplele @ 2008 12 09, 11:16)
Mano vyras irgi grįžta vėlai, o savaitgaliais nori tik gero poilsio, nes darbas sunkus. Va šį savaitgalį pirmą kartą dirbau ne namuose ir be vaikų ( mergaitės darželio dar nelanko). Pirmą kartą tiek laiko be vaikų praleidau, net keista buvo blink.gif  Aš irgi karts nuo karto pagalvoju apie ateisiantį laiką sau. Oi, rodos, kai pratruksiu.... biggrin.gif  Eisiu šokt  lotuliukas.gif

O kai bus to laiko sau, nelabai juo pasinaudojama hihihi.gif Tik atrodo: bus laiko, varysiu ten, varysiu šen doh.gif Dažniausiai viskas ir lieka tik mintimis rolleyes.gif
Atsakyti
as turbut greit isdurnesiu.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumutis @ 2008 12 13, 20:38)
as turbut greit isdurnesiu.... verysad.gif  verysad.gif

atrodo ir man greitai tai gresia verysad.gif
Atsakyti
as speju. manau, sunkiausia, kai vaikai mazi ir kai tarp ju mazas amziaus skirtumas
Atsakyti
Visos mes čia nieko nespėjame, bet aš dėl to galvos nesuku. Dar ir dėl to nervų sau tikrai negadinsiu. Kai pradjau eiti į darbą, tik tada supratau, ką reiškia - NIEKO NESPĖTI, o kai dar namie su vaikučiais buvau, tada TIK ATRODĖ, kad nieko nespėju.
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 12 18, 11:23)
Visos mes čia nieko nespėjame, bet aš dėl to galvos nesuku. Dar ir dėl to nervų sau tikrai negadinsiu. Kai pradjau eiti į darbą, tik tada supratau, ką reiškia - NIEKO NESPĖTI, o kai dar namie su vaikučiais buvau, tada TIK ATRODĖ, kad nieko nespėju.

Butent, kai i darba reikia eiti, tai isvis kosmaras. as dirbu mokykloje, tai grizus beveik neimanoma pasiruosti pamokoms. kartais norisi kaukti.... doh.gif
Atsakyti
laba,
as visada viska spejau. pirma sunu nuo 1 metu auginau viena, padejo tevai, pabudavo, kai dirbau ir y sesijas vaziavau, o taip tai visur sukaus su juo, ir y darba nesiaus, ir y paskaitas veziaus, ir y pasimatymus kartu tempiausi.su dabartiniu vyru jau mes 5 metai, daug man padeda, kai neuzsispiria tongue.gif , kartu su mum gyvena jo paaugliuke dukra, dabar laukiuosi musu vaikelio, bus greit 3 vaikiukai, visi skirtingo amziaus ir poreikiu, slifuojam kampus ir tiek.ir dabar mes visi kartu visur, pripratau nekreipt demesio, negirdet surmulio, speju ir valgyt padaryt, ir namus sutvarkyt, ir dirbt, ir pilvely leliuka nesiot, dar namuka remontuojam, kiema didely turiu, sukuos kaip vovere, dar laiko ir siuvinet lieka, ir megzt. pamokas ruosiu as su vienu, vyras su kitu, kai tingiu, valgyt pasiima patys.svarbiausia nepamirst, kad vaikiukai gali daug ka patys paauge pasidaryt, kaprizus pacios isaukiam. sunku tom, kurios maziukus kelis augina vienos.bet ir tai viskas ymanoma, reikia tik noro.paziurekit, jei yra galimybe tv laida per traveling and living, kur seima augina 6 m dvynukes ir 2 m sesetuka, kaip nuostabiai tvarkosi moteris, pavyzdys mums visoms, o aukliu ten neturi...
gal per daug kritikos is manes, bet nebukim apgailetinos, mylekim save, o tai tik apie vaikus ir vyra sokinejam , vis teisinam, kad jie be mus negali, kad vyras sunkiai dirba ir t.t. vaikai yra bendri, nesvarbu kiek kas kiek dirba ar uzdirba, svarbu kaip atsakingai ziuri y seima. vyrai kad ir daug dirba, bet pavargsa maziau nei mes namuose, o jei to nesupranta, palikit viena jo laisva diena ji su vaikiukais ir iseikit pasizmonet, neskubedamos, negirdedamos telefono, kad suprastu pagaliau.ir ner cia ko verkslent. turim skalbimo masinas, indaploves, pacios vairuojam, vaikam yra tyreles, pampersai, ko gi daugiau reikia, juk 2-3 vaikai tai nedaug.o jei daug, negimdykim.
nepykit mergaites, kad tokia kritiska, bet noretusi jus paskatint, kad myletut save labiau ir rastut daugiau laiko sau.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Na kol manieji buvo kasdien namučiuose,tai maniau,kad tikrai depresiją įsivarysiu schmoll.gif Spėt rodos viską spėdavau,bet jau po pietų jaučiausi tokia nusikalus,kad geriau nereikia. verysad.gif Dabar kai sūnelius išleidau į darželį ir pati kol kas nedirbu,kompensuoju sau prarastą laiką rolleyes.gif
Atsakyti
nelengva, bet ka kalbet kurios dar daugiau augina. mes jau nesiskuskim.
Atsakyti