Kai vyresnėliai išeina į mokyklą, tai su mažuoju labai lengva, todėl viską padarom ko tik mums reikia. Laiko nelieka, bet viską suspėjam. Kai būna visi 3 namuose ir nebūna tėčio, tai mes ką nors meistraujam po valandą, o per pertrauką pasigaminam maisto arba pasitvarkom kartu ir vėl meistraujam ką nors. Tuomet praeina diena nuostabiai, t.y. nesijaučiu pavargusi, išsekusi, bet buičiai tikrai tuo metu nenuveikiu daug. Bet ar tai svarbiausia
kaip "faina" jums kad viska spejate, net pavydas ima. As tai kad viska suspeciaus turiu suktis kaip bitute, tai tokia issekusi jauciuosi, truksta miego . Kas patars kaip viska speti, jei ryte didziaja reikia i mokykla nuvesti, per pietus paimti, dar pietus padaryti, su mazaja iseiti i lauka ir vakare dar pamokas didziajai padeti paruosti. O kada dar namus sutvarkyti???? Aisku kad jei vyras padetu tai gal lengviau, bet juk ne visu vyrai "idelus". Ka daryti jei vyras dirba ir gryzta tik vakare.
QUOTE(D. mama @ 2008 10 13, 11:33)
kaip "faina" jums kad viska spejate, net pavydas ima. As tai kad viska suspeciaus turiu suktis kaip bitute, tai tokia issekusi jauciuosi, truksta miego . Kas patars kaip viska speti, jei ryte didziaja reikia i mokykla nuvesti, per pietus paimti, dar pietus padaryti, su mazaja iseiti i lauka ir vakare dar pamokas didziajai padeti paruosti. O kada dar namus sutvarkyti???? Aisku kad jei vyras padetu tai gal lengviau, bet juk ne visu vyrai "idelus". Ka daryti jei vyras dirba ir gryzta tik vakare.
Na,mano dickis tavo didziosios amziaus,o maze tavo mazesn uz mano 1,5men.As irgi keliuos ryte ir vezu suneli i mokykla,po pamoku pasiimu,bet speju ir pietus paruost, ir namie tvarka pasidaryt,ir sau laiko skirt ir zinoma vyrui Vyras namu ruosos darbuose nepadeda,o as ir neprasau,man uztenka to,kad jei reikia pabuna su vaikais,tiksliau jis ir taip su jais buna ,su vyresneliu duodas kaip vienmeciai ,o maze siaip myluoja,bet jei reikia pabut,kad susitvarkyciau jokiu bedu
Gal diena blogai susiplanuoji?
nespėju, bet stengiuosi spėti , man nemažai padeda mano vyras
ryte dičkį į daržą nuveda vakare parveda, o aš per dieną triūsiu namie, verdu, valausi, lyginu, vedu vaiką į lauką, mokausi, siuvu pagal užsakymus , sunku, bet nieko įpratau ir miego sąskaita daug ką pasidarau, va kad ir sm pasėdžiu , o turėčiau geriau darbus rašyti , arba eiti ilsėtis
ryte dičkį į daržą nuveda vakare parveda, o aš per dieną triūsiu namie, verdu, valausi, lyginu, vedu vaiką į lauką, mokausi, siuvu pagal užsakymus , sunku, bet nieko įpratau ir miego sąskaita daug ką pasidarau, va kad ir sm pasėdžiu , o turėčiau geriau darbus rašyti , arba eiti ilsėtis
Manau reikia susidėlioti prioritetus. Viską susidėliot, susiplanuot... Ne viską gal ir suspėju, bet į kai kuriuos dalykus nebereguoju taip emocianaliai... Kai ko dar mokausi, ypač nestresuot ir nesinervuot... O miegas... su abejom mergaitėm miegu pietų miegą, labai ilgai reikėjo susinchronizuot abiejų mergaičių miegą, ne visada ir gaunas... Bet, pamiegojus dieną, vakare miegot einu apie antrą nakties. Tada lieka laiko ir savo darbams , susitvarkymui, ir atsipalaidavimui...
QUOTE(D. mama @ 2008 10 13, 11:33)
pas mane taip pat du,bet viską kuo puikiausiai suspėju ,nes sesutė eina po pietų į mokyklą,tai iki pietų viską pasidarau,o po pietų iki tol kol didžioji pareis-mums su mažiuku laisvas laikas ,ir didelis pliusa,kad mokykla keli žingsniai nuo namų,tad nerikia man nei nuvesti,nei parvesti
QUOTE(vilma1978 @ 2008 11 10, 23:52)
pas mane taip pat du,bet viską kuo puikiausiai suspėju ,nes sesutė eina po pietų į mokyklą,tai iki pietų viską pasidarau,o po pietų iki tol kol didžioji pareis-mums su mažiuku laisvas laikas ,ir didelis pliusa,kad mokykla keli žingsniai nuo namų,tad nerikia man nei nuvesti,nei parvesti
Net neysivaizduoju kaip galima nespeti su 2 vaikais, as viena su trynukais speju, kaip vyras nedirba tai padeda, turejau aukle, bet tai ateina tai neateina, daugiausia viena, suspeju sunkiai bet ymanoma
Aš taip pat viską kuo puikiausiai suspėju
Daug ką palengvina tai, kad vyresnėlė eina į draželį
Mano jaunelė nėra iš ramiausiųjų, bet labai paprastai su viskuo susitvarkau
Lieka laiko ir namas, ir pačiai
Daug ką palengvina tai, kad vyresnėlė eina į draželį
Mano jaunelė nėra iš ramiausiųjų, bet labai paprastai su viskuo susitvarkau
Lieka laiko ir namas, ir pačiai
as taip pat speju kai yra vyras namie tai ir iki miesto isbegu save palepinu o taip didzioji eina i darzeli mazylis taip pat jau mokosi savarankiskumo o ir kai buvo mazi kuo puikiausiai viska spedavau na tik kol mazyliui buvo vos keli men jam buvo pjutele tada buvo sunkiau budavo kad vyrui ir pietu nepagaminu, bet jis nepykdavo suprasdavo, pats parejes pagamindavo
Na žinokit visko būna! Abu dar kol kas lanko darželį, tai visur kartu, drauge Bet būna dažnai atvejų, kai vienas serga, o kitą reik į darželį nuvest, tai tekdavo sergantį miegantį dar palikt ir skuost atgal namo. Arba buvo atvejis, kai ex neturėjo noro pagelbėt mums ir vaikeliui nupirkt AB, mat stiprus plaučių uždegimas buvo, temp virš 38 Tai teiko kartu su sergančiu ligoniuku lėkt po vaistines, ieškot Nepamiršiu to atvejo niekad....
as speju kai yra vyras namie.. pabuna su maziuku, as galiu kazka padaryti, pagaminti, apsitvarkyti. pasiskirstom vaikais kai einam migdyti. (savaitgaliais ir vakarais)
siaip visad padeda mama. kiekviena ryta ateina, pasilieka su mazium, as didziaja i darzeli isvedu.
o dabar jau sunkiau, kai mazius pradejo vaikscioti prilaikomas, tai visa diena isskyrus miega vaikstom. pasidaryti nieko nebespeju, o kai jis miega pailseti pati noriu
bet dziaugiuosi, kad turiu savo kurkuliukus nors kartais ir jauciuosi siaubingai nuvargus
siaip visad padeda mama. kiekviena ryta ateina, pasilieka su mazium, as didziaja i darzeli isvedu.
o dabar jau sunkiau, kai mazius pradejo vaikscioti prilaikomas, tai visa diena isskyrus miega vaikstom. pasidaryti nieko nebespeju, o kai jis miega pailseti pati noriu
bet dziaugiuosi, kad turiu savo kurkuliukus nors kartais ir jauciuosi siaubingai nuvargus
Kai mažoji buvo dar kūdikėlis, sunkiau buvo, ypač žiemą - dažnai sirgo, tai ir didžioji tupėdavo kambary - labai širdy tada skaudėjo Bet pagelbėdavo močiutės, vyras vakare didžiąją kur nors išveždavo prasiblaškyti O dabar jau daug lengviau - ir kambarius pasitvarkau, ir apsishopinam visos trys, tik nervina, kad pastaruoju metu mažė parduotuvėj tuoj pradeda rėkti "niam niam", nors ir kiek bučiau primaitinusi namie - turiu kokį javainį staigiai kišti, netinka panelei sausainia "Gaidelis" Tai stengiuosi į pardę kol kas neiti su ja.