Pas mus pajamos nepilnai 3000 lt. (aisku, retkarciais pasitaiko paplildomo uzdarbiuko), bet beveik 2000 lt. atiduodam paskolai, tai nedaug belieka. Isgyvenam. Buna akimirku, kai labai kazko norisi, bet ir tai isgyvenam
Mano vyresnelei 3m., o maziui - 5 men. Iki 3 men. viska spejau. Dabar jau mazius maziau miega, nori buti panesiojamas. Tai teko atsisveikinti su idealia svara. Bet kad visai nieko nespeciau - irgi negaliu pasakyti. Man pirmoj vietoj vaikai. Jei kuris reikalauja demesio, pirmiausiai einu prie jo. Jei reikalauja abu - pirmiausiai prie didziosios, kad neskatint pavydo. Tai suveikia - pasiimu ant keliu, nuraminu, o tada sakau - einam pas broliuka kartu.
Lygiai tas pats del namu ruosos. Tarkim noriu plauti grindis, o vyresnele reikalauja demesio - pazaidziu su ja kad ir 5-15 min., stengiuosi atrasti idomia veikla, kad jai butu idomu toliau zaisti vienai (realiai iki 3 m. vaikai nori viska daryti kartu su tevais - cia jau vaiko poreikiai ir pries gamta nepapusi), tada ir issivalau. Nors neretai maze nori man padeti. Pav., padeti valyti langus
, tai duodu valyti veidroti, esanti spintos viduje - lai jis bus "amzinai nenuvalytas" arba ji nuvalau, kai maze uzmiega...
Zodziu, stengiuosi kaip imanydama suktis is padeties. Daznai pavyksta. Meluociau, jei pasakyciau, kad niekd nesusinervinu. Buna ir pratrukstu. Buna, kad reik staigiai susitvarkyti, nes laukiam sveciu. Tada nera kada pazaisti ir kitakart galiu balsa pakelti. Tiesiog noriu parasyti, kad prioritetas - pirma vaikai, po to ruosa gali padeti kazkiek isspsti problema.