Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

QUOTE(Lavazza @ 2008 09 14, 22:02)
As tai pastebiu, kad su dviem vaikasi pasidarau daugiau darbu nei su vienu  doh.gif  anksciau atrodydavo, nieko nespjeu, db, net ir laisvo laiko lieka  ax.gif  kartais  mirksiukas.gif

pritariu thumbup.gif
pas mane 1,9 mėn. ir beveik 5 mėn. panelės, tai spėju viską, ir vaikai, ir namai, ir dar dirbu pagal specialybę, nu liuks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kroska19 @ 2008 09 14, 23:39)
pritariu thumbup.gif
pas mane 1,9 mėn. ir beveik 5 mėn. panelės, tai spėju viską, ir vaikai, ir namai, ir dar dirbu pagal specialybę, nu liuks thumbup.gif

nors prieš keturis mėnesius net nebūčiau apie tai pagalvojus g.gif
Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2008 06 22, 09:37)
Pas mus pajamos nepilnai 3000 lt. (aisku, retkarciais pasitaiko paplildomo uzdarbiuko), bet beveik 2000 lt. atiduodam paskolai, tai nedaug belieka. Isgyvenam. Buna akimirku, kai labai kazko norisi, bet ir tai isgyvenam smile.gif

Mano vyresnelei 3m., o maziui - 5 men. Iki 3 men. viska spejau. Dabar jau mazius maziau miega, nori buti panesiojamas. Tai teko atsisveikinti su idealia svara. Bet kad visai nieko nespeciau - irgi negaliu pasakyti. Man pirmoj vietoj vaikai. Jei kuris reikalauja demesio, pirmiausiai einu prie jo. Jei reikalauja abu - pirmiausiai prie didziosios, kad neskatint pavydo. Tai suveikia - pasiimu ant keliu, nuraminu, o tada sakau - einam pas broliuka kartu.
Lygiai tas pats del namu ruosos. Tarkim noriu plauti grindis, o vyresnele reikalauja demesio - pazaidziu su ja kad ir 5-15 min., stengiuosi atrasti idomia veikla, kad jai butu idomu toliau zaisti vienai (realiai iki 3 m. vaikai nori viska daryti kartu su tevais - cia jau vaiko poreikiai ir pries gamta nepapusi), tada ir issivalau. Nors neretai maze nori man padeti. Pav., padeti valyti langus  doh.gif , tai duodu valyti veidroti, esanti spintos viduje - lai jis bus "amzinai nenuvalytas" arba ji nuvalau, kai maze uzmiega...
Zodziu, stengiuosi kaip imanydama suktis is padeties. Daznai pavyksta. Meluociau, jei pasakyciau, kad niekd nesusinervinu. Buna ir pratrukstu. Buna, kad reik staigiai susitvarkyti, nes laukiam sveciu. Tada nera kada pazaisti ir kitakart galiu balsa pakelti. Tiesiog noriu parasyti, kad prioritetas - pirma vaikai, po to ruosa gali padeti kazkiek isspsti problema.

taip pat ir pas mane drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
nors manimi is pazistamu nieks netiki, bet as visur suspeju ir net nepavargstu su jais budama. galeciau ir dar du pasigimdyti ir manau vistiek laiko uztektu apsitvarkymui, zaidimams ir pailsejimui biggrin.gif
Papildyta:
Tiesiog noriu parasyti, kad prioritetas - pirma vaikai, po to ruosa gali padeti kazkiek isspsti problema.

pritariu 100 procentu 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Ir aš auginu du, 9 ir 3,5 metu vyrus, dirbu ir studijuoju. Visko buna, pavargstu, pabambu, sypsausi. Galiu pasakyt tik tiek kad daug kas priklauso nuo vyro, kol gyvenau su ex, jauciaus tikrai tik namu tvarkytoja, statybininke ir t.t. bet tikrai ne mylima moterim doh.gif
O dabar, nors su ex dar teismai nesibaige (bet tai ko gero vienintelis dalykas gadinantis man nervus) jauciuos visai kitaip, nes turiu silumą, palaikymą, supratimą.
Vakare kai susirenkam visi, pavakarieniaujam, visi darbai nustumiami į šalį tam, kad pabut visiem kartu, pažaist, paplepėt apie prabėgusią dieną, ar kokią įdomią visiem laidą pažiūrėt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2008 09 18, 11:38)
Labutis  4u.gif
Ir aš auginu du, 9 ir 3,5 metu vyrus, dirbu ir studijuoju. Visko buna, pavargstu, pabambu, sypsausi. Galiu pasakyt tik tiek kad daug kas priklauso nuo vyro, kol gyvenau su ex, jauciaus tikrai tik namu tvarkytoja, statybininke ir t.t. bet tikrai ne mylima moterim  doh.gif
O dabar, nors su ex dar teismai nesibaige (bet tai ko gero vienintelis dalykas gadinantis man nervus) jauciuos visai kitaip, nes turiu silumą, palaikymą, supratimą.
Vakare kai susirenkam visi, pavakarieniaujam, visi darbai nustumiami į šalį tam, kad pabut visiem kartu, pažaist, paplepėt apie prabėgusią dieną, ar kokią įdomią visiem laidą pažiūrėt.  thumbup.gif

va cia tai tvirta moteris thumbup.gif dziaugiuosi kad dar tokiu yra thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus pajamos nepilnai 3000 lt. (aisku, retkarciais pasitaiko paplildomo uzdarbiuko), bet beveik 2000 lt. atiduodam paskolai, tai nedaug belieka. Isgyvenam. Buna akimirku, kai labai kazko norisi, bet ir tai isgyvenam smile.gif

Mano vyresnelei 3m., o maziui - 5 men. Iki 3 men. viska spejau. Dabar jau mazius maziau miega, nori buti panesiojamas. Tai teko atsisveikinti su idealia svara. Bet kad visai nieko nespeciau - irgi negaliu pasakyti. Man pirmoj vietoj vaikai. Jei kuris reikalauja demesio, pirmiausiai einu prie jo. Jei reikalauja abu - pirmiausiai prie didziosios, kad neskatint pavydo. Tai suveikia - pasiimu ant keliu, nuraminu, o tada sakau - einam pas broliuka kartu.
Lygiai tas pats del namu ruosos. Tarkim noriu plauti grindis, o vyresnele reikalauja demesio - pazaidziu su ja kad ir 5-15 min., stengiuosi atrasti idomia veikla, kad jai butu idomu toliau zaisti vienai (realiai iki 3 m. vaikai nori viska daryti kartu su tevais - cia jau vaiko poreikiai ir pries gamta nepapusi), tada ir issivalau. Nors neretai maze nori man padeti. Pav., padeti valyti langus  doh.gif , tai duodu valyti veidroti, esanti spintos viduje - lai jis bus "amzinai nenuvalytas" arba ji nuvalau, kai maze uzmiega...
Zodziu, stengiuosi kaip imanydama suktis is padeties. Daznai pavyksta. Meluociau, jei pasakyciau, kad niekd nesusinervinu. Buna ir pratrukstu. Buna, kad reik staigiai susitvarkyti, nes laukiam sveciu. Tada nera kada pazaisti ir kitakart galiu balsa pakelti. Tiesiog noriu parasyti, kad prioritetas - pirma vaikai, po to ruosa gali padeti kazkiek isspsti problema.

tai jau tikrai,kad -kas gali buti idealiau?! 4u.gif
net susigedau,nes daznai daug ko nespeju arba jei speju suktis ,tai bunu pikta ant viso pasaulio blush2.gif
gal jei to tvarkymosi ir visos kitoa ruosos butu maziau,gal butu kitaip.gyvenam nuosavam name ir prie vaiku reikalaujantis nemazai prieziuros ir demesio gyvena vokieciu aviganis smile.gif
Atsakyti
Viska ramiai speju smile.gif Ir pazaist,ir pasaka vakare ,ir namus susitvarkyt ,ir pietus pasiruost ir pasivaiksciot ir su vyru dviese pabut ,kai vaikai jau miega ax.gif ir ,jei reikia seimos biznio reikalais pasitvarkyt speju.

Ir tiesa sakant nematau cia nieko didvyrisko smile.gif
Atsakyti
mano vyrsnėlei 8, o mažoji - 11 mėn. vyras namuose yra labai retas svečias (toks darbas), tai visi rūpesčiai, buities darbai, vaikų auklėjimas ir visa kita gula ant mano pečių.suspėju viską, tik sau labai mažai laiko lieka. būtų galima laiką skirti sau vakare, kai vaikai sumiega, bet tada taip norisi į SM užsukti, o čia praleidžiu kokią val.
Atsakyti
Kai gimė pirmasis vaikutis, tai totaliai nieko nespėdavau. Po kurio laiko mane tai vedė į neviltį. Nesugebėjau suprasti kaip taip galima nespėti, bet deja laikas dienos pralėkdavo per kelias minutes, o darbai kaupėsi. Netikėtai pastojau su antru. Susirūpinau truputį kas bus tuomet. Tačiau mano dideliam nustebimui aš spėdavau daug daugiau ir nei su vienu, nors jie pametinukai. Dabar auginu tris. Laiko turiu kiek man reikia ir kam man reikia ax.gif Tai gi, mano patirtis sako, kad auginti vieną vaiką daug sunkiau nei du, bet auginti tris daug lengiau nei du tongue.gif
Atsakyti
na seip ir su trim spejam viska apsitvarkyt,pazaist ir papramogauti biggrin.gif
Atsakyti
O pas mane dvynukai ir pametinukas (vyriausiam beveik trys), tai patikėkit, NESPĖJU nieko, kai visi trys namie. Kai vyresnėlis darže, tai labai pailsiu su dvyniais.Čia rimtai doh.gif
Todėl nuoširdžiai pykstu, kad kitos viską spėja biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane du, vienam 3, mazajai 1, kai abudu namuose nieko NIESPEJU, tik baruosiu su vyresneliu. g.gif
Atsakyti