Sveikos
pas mane dvi princeses auga
vienai tuoj trys meai kitai sestas menuo
seseriskas pavyds icke buvo uzpuoles, kai tik mazoji namie pasirode
nors viso nestumo metu bandziau iklati i galva, kad pilvuke ses gyvena, jai buvo ne motais
parsivezem maze namo, dickes veido israiska buvo nenusakaoma, pasididziavimas/sumisimas/pavydas/smalsumas ir dideles dideles klauiancios akys, kas dabar bus
na buvo taip...as maitunu maze, laikydama ant ranu, dicke isitaiso ant keliu pasedeti
tada isigugdrinau maitinti atsiglusi, dicek guledavo salia, glostydavao sese
db sis scenarijus netinka, nes maze vos pamato sese, spjauna papa ir puola bendrauti su ja
Stengiausi, kad dickei niekas nesikeistu, liktu tas pats dienos ritmas, tie patys zaidimai, vakarine pasakele ir t.t. ir pan. maze siap ne taip pripratinau ryte keltis ne 6val, o 9val.
kol ji pavalo atsibunda dicke, tada rengiames, pusryciaujam apsitvarko ir abi migdom sese lauke, tada pasidziaugiam viena kita, pagaminam pietus-vakariene, dicke eina pietu miegelio, keliasi maze
maitinimas, ziadimas ir .t.t ir pan. atsibunda sese, pavalgom, as bandau tvarkyti namus, sese bando viena kita uzsiimti (ukme lygiai 10min
) grista tetis, vaikai isikisami jam
ir tada jau mano laikas... max.valanda, bet uztenka atstatyti nervinei sistemai
vakarineis vaikyu maudymas migdymas dazniausiai tenka man, nes vyras nusikales uzmiega greiciau nei vaikai
o jau nuo 22.00 mano laikas, ka noriu ta darau
A... buna dienu, kai ir is chalato neislendu ir grindys savaite neplautos ir bliudai kriauklej verkia...bet nesuku galvos
nei bliudai nei grindys nepabegs, geriau jau as ramiau atsipusiu, o kai gris jegos susitvarkysiu
Prieš mano langą visada vienas ir tas pats mėnulis.Bet pražysta slyvos - ir mėnulis jau kitoks...