Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

UTI-PUTI, labai nesinervink. Gyvenime svarbu tureti sistema, ka bedarytum, net vaiku auginime. Juk tepraejo vos 2 savaiteles, palauk, dar po 2 viskas bus kitaip. Svarbu vaiku ritmus suvienodinti, t.y. migdyti tuo paciu laiku, tada turesi kokia gera valanda i tulika nueiti ir vyro ismetytus rubus surinkti biggrin.gif
Atsakyti
Nu noriu ir as nuomoniu isgirsti,nes jau labai nerimstu kuo toliau tuo labiau doh.gif .
Ziaurei noriu antro vaikelio,nebegaliu kovot su tuo noru schmoll.gif kas cia man uzejo....
Vienu zodziu,ar labai pasijaucia finansiskai,kai gimsta antrasis?Ar jus gimdytumet tokioj situacijoj:Dukrai 4m,labai judrus vaikas.Jos tetis uzsienyje,nebegyvenam kartu pusantru m,bet da neissiskyrem dokumentaliai(pinigu gaila doh.gif ).Gyvenu su kitu.pazystami jau daug metu....Tevai kaimuose,mes mieste buta nuomojam.Per men pajamu apie 4000.Tai vat klausiu nuomones AR GIMDYTUMET 2 vaika?Labai jau bendro vaikelio norisi.Ir jeigu ne,tai kaip kovot su tuo noru,kuris kasdien neduoda ramybes? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 06 10, 14:05)
Nu noriu ir as nuomoniu isgirsti,nes jau labai nerimstu kuo toliau tuo labiau doh.gif .
Ziaurei noriu antro vaikelio,nebegaliu kovot su tuo noru schmoll.gif kas cia man uzejo....
Vienu zodziu,ar labai pasijaucia finansiskai,kai gimsta antrasis?Ar jus gimdytumet tokioj situacijoj:Dukrai 4m,labai judrus vaikas.Jos tetis uzsienyje,nebegyvenam kartu pusantru m,bet da neissiskyrem dokumentaliai(pinigu gaila doh.gif ).Gyvenu su kitu.pazystami jau daug metu....Tevai kaimuose,mes mieste buta nuomojam.Per men pajamu apie 4000.Tai vat klausiu nuomones AR GIMDYTUMET 2 vaika?Labai jau bendro vaikelio norisi.Ir jeigu ne,tai kaip kovot su tuo noru,kuris kasdien neduoda ramybes? doh.gif

išlaidos padidėja, žinoma, bet jei jūsų finansinė padėtis stabili ir turite 'juodai' dienai, tai kodėl gi ne? Na mes neturim nuosavo būsto ir kai sužinojau, kad laukiuosi antro vaikelio, buvo šokas, juk neplanuota ir t.t., bet dabar turiu dvi nuostabiausias dukrytes ir manau kad kvaila buvau, jog vis mąstydavau, o kaip bus, kaip pragyvensim, o kadangi pametinukės, tai galvojau aplamai nesusitvarkysiu, bet svarbiausia turėti artimą žmogų šalia, kuris padeda ir aišku pajamų, nes vaikui nepasakysi, kad šiandien valgyti nėra arba nepirksiu to ar kito daikto (kalbu apie būtinuosius), nes nėra pinigiukų. Aš jau net pradedu kvailioti ir galbūt galvojų apie trečią (po poros metelių) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kroska19 @ 2008 06 10, 13:28)
išlaidos padidėja, žinoma, bet jei jūsų finansinė padėtis stabili ir turite 'juodai' dienai, tai kodėl gi ne? Na mes neturim nuosavo būsto ir kai sužinojau, kad laukiuosi antro vaikelio, buvo šokas, juk neplanuota ir t.t., bet dabar turiu dvi nuostabiausias dukrytes ir manau kad kvaila buvau, jog vis mąstydavau, o kaip bus, kaip pragyvensim, o kadangi pametinukės, tai galvojau aplamai nesusitvarkysiu, bet svarbiausia turėti artimą žmogų šalia, kuris padeda ir aišku pajamų, nes vaikui nepasakysi, kad šiandien valgyti nėra arba nepirksiu to ar kito daikto (kalbu apie būtinuosius), nes nėra pinigiukų. Aš jau net pradedu kvailioti ir galbūt galvojų apie trečią (po poros metelių) lotuliukas.gif

nu mano manymu,pinigeliu uztektu.juk ir nuo pirmo daug ko liko.per tuos 9 men pasitaupytume dar biski.tik va dar vienas dalykas.man tik 23m,ar ne per jauna jau but su 2 vaikais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 06 10, 17:08)
nu mano manymu,pinigeliu uztektu.juk ir nuo pirmo daug ko liko.per tuos 9 men pasitaupytume dar biski.tik va dar vienas dalykas.man tik 23m,ar ne per jauna jau but su 2 vaikais? blush2.gif

23 m. tikrai ne per jauna 2 vaikučiams. Reikia žvlegti į šviesiąją pusę, vaikams geriau, kai mama yra jaunesnė smile.gif o ir pačiai mamai, užauginus vaikus bus pats jėgų žydėjimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2008 06 08, 12:48)
UTI-PUTI, labai nesinervink. Gyvenime svarbu tureti sistema, ka bedarytum, net vaiku auginime. Juk tepraejo vos 2 savaiteles, palauk, dar po 2 viskas bus kitaip. Svarbu vaiku ritmus suvienodinti, t.y. migdyti tuo paciu laiku, tada turesi kokia gera valanda i tulika nueiti ir vyro ismetytus rubus surinkti  biggrin.gif

labai geras patarimas thumbup.gif sistema ir rezimas- didziausi pagalbininkai thumbup.gif bet as daznai i remus neilendu verysad.gif
QUOTE(kroska19 @ 2008 06 10, 15:28)
Aš jau net pradedu kvailioti ir galbūt galvojų apie trečią (po poros metelių) lotuliukas.gif

ir as neatmetu galimybes del trecio smile.gif

QUOTE(kroska19 @ 2008 06 10, 18:36)
23 m. tikrai ne per jauna 2 vaikučiams. Reikia žvlegti į šviesiąją pusę, vaikams geriau, kai mama yra jaunesnė smile.gif o ir pačiai mamai, užauginus vaikus bus pats jėgų žydėjimas smile.gif

tai jau tikrai thumbup.gif

as tik 24 istekejau wub.gif bet jau iki 30m turiu porele thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 11 birželio 2008 - 10:11
QUOTE(kroska19 @ 2008 06 10, 16:36)

Na as irgi taip manau,uzuaginsiu vaikucius ir pati galesiu dar sau pagyventi ax.gif Biskiuka ramiau jauciuos smile.gif .Imsiuos veiksmu mirksiukas.gif Reik pasitikrint ar viskas gerai ir ikalbet galutinai MB doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 06 11, 13:36)
.Imsiuos veiksmu mirksiukas.gif Reik ikalbet galutinai MB doh.gif

sekmes ikalbant didziajam stebuklui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 06 11, 11:50)
sekmes ikalbant didziajam stebuklui 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ir as noriu pasisakyti...
turiu dvi mergaites. Esu be galo laiminga wub.gif .... Bet kartais uzplaukia lyg koks juodas debesys... nieko nenoriu, noriu likti viena, kad manes nieks netrukdytu, nieks nieko neklasinetu...ir aplamai visi paliktu ramybeje... verysad.gif

Atrodo, jog viska speju - ir dirbu ir grizus namo susitvarkau nuo...iki (mazoji alergiska), ir valgyt padarau ...ir dar tris kart savaitej vaziuojam seima sportuoti. Atrodytu nieko netuuretu trukti - svarbiausia pamirsau - Vyras padeda su vaikai blush2.gif , bet tik ne namu ruosoje doh.gif

Kas dar negerai....bet uzeina, pradeda visa kratyti, pasidarau irzli. Dazniausiai tam momentui vyras uz vaiku ir is namu doh.gif Nes kai tokia mano savijauta, dazniausiai geruoju nesibaigia... doh.gif schmoll.gif

Vat ir kas man negerai??? Nervus gal gydyti reikia g.gif blink.gif
Pati sau kartais i psiche pasidarau panasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2008 06 19, 12:27)
Sveikos 4u.gif
Ir as noriu pasisakyti...
turiu dvi mergaites. Esu be galo laiminga wub.gif .... Bet kartais uzplaukia lyg koks juodas debesys... nieko nenoriu, noriu likti viena, kad manes nieks netrukdytu, nieks nieko neklasinetu...ir aplamai visi  paliktu ramybeje... verysad.gif

va va... moterys tiesog uzkoduotos aukoti savo laisve, laika... nebelieka erdves, kurioje isliktum ne mama ir ne zmona, o tiesiog Dzanetukas smile.gif leki begi uzburtame rate, paskui apsidairai- senatve lotuliukas.gif daboji anukus ir vis pergyveni kad po kojom kam nepasimaisaytum wub.gif

saunuole Dzanetuk, tu puiki mama thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ! Galiu pasakyti, kad pas mus irgi tas pats. Auginu du sunelius, lygtais nieko neturetu trukti, bet kartais mama virsta ragana ir nieko negaliu padaryti, tada mus tetis ima ir isveza prasiblaskyti. Manau, kad cia yra laiko SAU trukumas. Tiek aukojemes seimai, o atrodo del musu tiek mazai daroma... doh.gif Nezinau kaip kitoms, bet man truksta labai laiko sau, savo pomegiams, musu mociutes ne Vilniuje, tai gal tai itakoja verysad.gif . Bet kai suneliai paugs viskas mielosios pasimirs, liks laiko sau , vyrui ir vaikams, ir savo poreikiams mirksiukas.gif !
Atsakyti