Sveikos Aš turiu du berniukus žirniukus. Na jie jau tokie ūgtelėja jau dabar, 10 ir 7(beveik)metukai jiems. Aišku būna visko ir visaip, bet iš patirties galiu pasakyti-kuo daugiau darbų ir reikalų-tuo daugiau suspėjama Sekmės visoms.P.S. Linkiu rasti laiko ir sustoti tame užburtame voverės rate...nes nieko nėra amžino, o ši akimirka nepakartojama!
SVAJONE77, visiskai tau pirtariu: kuo didesnis uzimtuma, tuo geriau! Kai gime dukryte, menesi lako buvau namie, t.y. uzsiimiau tik jos auginimu, teisingiau kuriau sistema ir vis masciau, kaip cia suspejus ne tik sriuba isvirt bet ir ja pavalgyt. Taip ir budavo: astikeliu, kol vaika "apziuriu", namus aptvarkau, dar leliuka i lauka isvezu ir dienos nebera. Kartais is chalato neislipdavau. Naujas gyvenimo etapas mane nervino. Nesupraskit blogai, ne del vaiko, o del nespejimo. Kai pastojau antra karta, atrodo su nestumo testu apsiverte ir visa kita. Dabar kartais pagalvoju, kiek daug per diena nuveikiu.
Tik va, vakar budama pas manikiurininke sugalvojau ko nespeju... tai vat, sedziu pas ja, minciu galvoje milijardas ir staiga is uz kampo sove kulka - ogi nespeju sudelioti savo minciu! Bet vaikai auga, ir neuzilgo keisiu "profili", busiu "mastytoja"
Tik va, vakar budama pas manikiurininke sugalvojau ko nespeju... tai vat, sedziu pas ja, minciu galvoje milijardas ir staiga is uz kampo sove kulka - ogi nespeju sudelioti savo minciu! Bet vaikai auga, ir neuzilgo keisiu "profili", busiu "mastytoja"
Gerai tu sakai "mąstytoja", ir aš tą pastebiu, kol varai ir dirbi, tai galvot nėra kada, viską dari automatiškai, kartais padaryt, padarai viską teisingai, bet jei bandai prisimint visą veiksmą nieko nesigauna.... bet jau tik turėk laisvą minutę.... minčių tikrai nespėji gaudyt..............
oi kaip smagu skaityti tuos nuotaikingus optimistiškus pasisakymus - juk, kad bus sunku - jau ir taip aišku (nieko blogo apie guodimąsi net mintyse neturėjau ) aš ir jau taip noriu antro vaikiuko- net spirgu nu mes po biški jau paplanuojam
Labukas.Turiu du berniukus ,vienam 6,5 metu ir 8 menesiuku.Galiu pasakyti kad suspeju viska Galiu pasakyti,kad tikrai kur kas lengviau auginti du vaikus nei viena.Aš dar svajojiu ir apie dukrytė.
Sveikos, Mamytes jungiuosi prie Jusu:) pas mane 1.4 metuku ir 1sav. naujagymis abi mergaites
Turiu pasakyti, kad ziaaaaaaauriai sunku bent jau kol kas....... as nieko nespeju.. viena maitinu, kita ant galvos lipa.. viana ant ranku, bet ja dar baisu sulauzyti, kita irgi ant ranku prasosi.. tevelio mes neturime, tiesa pasakius jis tik dar viska gadina, visaip bando man pakenkti(cia kita tema)
zodziu..tikiu, kad bus lengviau, kai abi vaiksios..bet kol kas tai siaubas neturiu jokio gyvenimo be vystiklu ir pampersu...
Papildyta:
as net nepamaciau, kad lauke vasara atejo..nes i lauka ziauriai sunku islipti ..
ir siaip sunku...
Turiu pasakyti, kad ziaaaaaaauriai sunku bent jau kol kas....... as nieko nespeju.. viena maitinu, kita ant galvos lipa.. viana ant ranku, bet ja dar baisu sulauzyti, kita irgi ant ranku prasosi.. tevelio mes neturime, tiesa pasakius jis tik dar viska gadina, visaip bando man pakenkti(cia kita tema)
zodziu..tikiu, kad bus lengviau, kai abi vaiksios..bet kol kas tai siaubas neturiu jokio gyvenimo be vystiklu ir pampersu...
Papildyta:
as net nepamaciau, kad lauke vasara atejo..nes i lauka ziauriai sunku islipti ..
ir siaip sunku...
QUOTE(uti-puti @ 2008 06 07, 00:26)
Sveikos, Mamytes jungiuosi prie Jusu:) pas mane 1.4 metuku ir 1sav. naujagymis
Papildyta:
ir siaip sunku...
Papildyta:
ir siaip sunku...
Įsivaizduoju, pirmi mėnesiai ir man buvo košmaras Maitini maitini, galo nėra, rėkia, kambariai apversti. Iš 5 aukšto. kai tėčio nėra irgi ne pyragai išsiruošti. Tik didžioji jau mano buvo didesnė, tai suprasdavo, kai ką padėdavo. Dabar daug lengviau, bet trečio nebenorėčiau.
isivaizduoju... as manau, kad kai ugtels bus lengviau...
QUOTE(uti-puti @ 2008 06 06, 22:26)
Sveikos, Mamytes jungiuosi prie Jusu:) pas mane 1.4 metuku ir 1sav. naujagymis abi mergaites
Papildyta:
ir siaip sunku...
Papildyta:
ir siaip sunku...
labukas
suprantu tave, pas mane lygiai tokia pat situacija
QUOTE(uti-puti @ 2008 06 06, 21:26)
Papildyta:
ir siaip sunku...
Papildyta:
ir siaip sunku...
tikiu, kad tau vienas vargas...butum kur nors šalia bandytume gelbėt
situaciją
o dabar tik linkim stiprybės....
QUOTE(Akva @ 2008 05 24, 07:26)
mastytojus dar vadina filosofais
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 06, 21:13)
Labukas.Turiu du berniukus ,vienam 6,5 metu ir 8 menesiuku.Galiu pasakyti kad suspeju viska Galiu pasakyti,kad tikrai kur kas lengviau auginti du vaikus nei viena.Aš dar svajojiu ir apie dukrytė.
saunuole kad svajoji cia daug kas priklauso ir nuo amziaus skirtumo
QUOTE(uti-puti @ 2008 06 06, 21:26)
Turiu pasakyti, kad ziaaaaaaauriai sunku as net nepamaciau, kad lauke vasara atejo..nes i lauka ziauriai sunku islipti ..
ir siaip sunku...
Turiu pasakyti, kad ziaaaaaaauriai sunku as net nepamaciau, kad lauke vasara atejo..nes i lauka ziauriai sunku islipti ..
ir siaip sunku...
joooooooo, tu verties per galva, augini vaikelius, stengies, kad jie gerais ZMOnemis uzaugtu, o jie po 15 metu tau pareiskia: mama tu nieko nesupranti
cia siaip pasvaisciojimai.... kai neiseinu graziu oru i lauka
Sveikos, turiu 3 vaikus, sunu, vyra ir katina ...... patikekit, kartais laiko nelieka net kavos prisesti izgerti................o apie atsisedima ir pamastyma net nesvajoju, nes kartais save pagaunu kad jau kaip robotas viska darau