Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

as atsikeliu 7val ryto,buna kad dukra ir pries 7pakelia mane,tai as ir viska speju padaryti,pas mus net pietus jau kokia 10-11val buna gatavi. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 05 17, 11:51)
tikrai tikrai diena praeina labai sklandziai kai keliuosi 6 val biggrin.gif

Isvada viena: suspeti galima visur, tik nereikia per ilgai miegoti (pvz, iki 8 biggrin.gif ) 4u.gif O kai pagalvoji, jei galetum isvis neiti miegoti. Kiek daug nuveiktum: vaikus priziuretu, namus apkuoptum diena, vyra "tvarkytum" nakti. biggrin.gif Visi patenkinti ir laimingi butu, tik po kokiu 2-3 menesiu iskilmingai mama palaidotu ir pasaka baigta butu ....
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi jūs mane prajuokinot, su kėlimosi ypatumais, aišku ir aš keliuosi 6.30, jei miegosi ilgai bus šakės, bet aišku jei persistensi, tada tikrai "pasaka" baigsis, negaliu sakyti jog man blogai, aš dar spėju paveltiniaut, ir dar kiemas doh.gif bet juk mergaitės jau didelės ir jos daug ką padaro , reikia prie to pratint, o jei ne tai ir veši visus visą laiką, lai patys dirbt mokinasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
be to mano vyras auksinis vat..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kEdita @ 2008 05 18, 08:46)
be to mano vyras auksinis vat..... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nee, nuuu, ir mano auksinis. Tik taviskis turbut didesnes prabos. biggrin.gif Be to, spejime jei jau namie dar ir vyras yra, labai svarbus turetu buti darbo pasidalinimas. As pvz. i kiema nelendu. Nebent pasitariam ka kur sodint. O vaikams tai isvis, tik duok ka nuveikt: pienes surinkt, zolytes paravet. Ir visu svarbiausia viska daryti kartu. Tas vaikus veza. ax.gif
KEDITA, nu bet 5 vaikai thumbup.gif Nerealu!
Labas rytas!
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif oi tu čia gerai suskėlei "didesnės prabos" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geros jis prabos, geros lotuliukas.gif lotuliukas.gif na o darbus darom kartu, taip smagiau.... tariamės irgi dėl visko. O vaikai tai padeda irgi šiandien vyresnioji pietus darė, isivaizduoji, prikepė kalną blynų, o patenkinta thumbup.gif o man atostogas davė, ir dabar mano merginos susitarė, kad savaitgaliais pietus darys jos, mokinsis VALIO, ateina šventė ir į mano namus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kEdita @ 2008 05 18, 21:57)
šiandien vyresnioji pietus darė, isivaizduoji, prikepė kalną blynų, o patenkinta  thumbup.gif  o man atostogas davė, ir dabar mano merginos susitarė, kad savaitgaliais pietus darys jos, mokinsis  VALIO, ateina šventė ir į mano namus  drinks_cheers.gif

thumbup.gif Sventes yra gerai!
As dar pries pusmeti sakiau, kad laukiu nesulaukiu kol vaikai vieni sedes savo kambariuose ir sakys, kad as netrukdyciau... As taip darydavau kai paaugle buvau. Ot galvojau, kaifas pareis. Jie sau vieni sedi o as galesiu bent ramiai kavos isgert. Ilgai laukt nereikejo. thumbup.gif Jie abu jau dabar man sako"mama, eik is cia mes zaidziam". blink.gif Dziaugsmo nepajutau. Kaskart galvoju, nu nieko sau, vaikai su motina bendraut nebenori biggrin.gif biggrin.gif

Labas rytas!
Atsakyti
QUOTE(kEdita @ 2008 05 18, 07:46)

be to mano vyras auksinis vat..... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Akva @ 2008 05 18, 08:01)
Nee, nuuu, ir mano auksinis. Tik taviskis turbut didesnes prabos.

as tai labiau megstu sidabra thumbup.gif thumbup.gif

vakar su didziaja pasisodinom braskiu biggrin.gif nu liuks thumbup.gif talkininke...
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2008 05 19, 07:21)
thumbup.gif Sventes yra gerai!
As dar pries pusmeti sakiau, kad laukiu nesulaukiu kol vaikai vieni sedes savo kambariuose ir sakys, kad as netrukdyciau... As taip darydavau kai paaugle buvau. Ot galvojau, kaifas pareis. Jie sau vieni sedi o as galesiu bent ramiai kavos isgert. Ilgai laukt nereikejo.  thumbup.gif Jie abu jau dabar man sako"mama, eik is cia mes zaidziam".  blink.gif Dziaugsmo nepajutau. Kaskart galvoju, nu nieko sau, vaikai su motina bendraut nebenori  biggrin.gif  biggrin.gif

Labas rytas!

Žinok tenka žaist kartu, nes labai atitrūksi, paskui bus bėda, mano tai labai nori būt kartu, aišku irgi bambu, kad laiko stoka ir geriau būtų, kad žaistų ir į akis nelįstų, bet kai pagalvoju, tai negali varyt nuo savęs, o paskui neprisišauksi, o dar kai bus paaugliai tai iš vis bus šakės, eis iš namų ir pasakys koks tavo reikalas kur einu....
Atsakyti
QUOTE(kEdita @ 2008 05 19, 20:40)
Žinok tenka žaist kartu, nes labai atitrūksi

As kazkaip del to nepergyvenu. Maniskiai kartu zaidzia tik sestdieni ir sekmadieni, po blynu (toks pusryciu riutalas: valgomi lynai su pirsciukais sedint pries telika ir ziurint Liolika ir Bolika biggrin.gif ), kokias 10 min. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kadangi paprastom dienom daug dirbu, tai savaitgali "atdirbineju" vaiku kambariuose. Vyras "atidirbineja" dabo dienom: dabar vaikus ant peciu nesioja, gaudyniu zaidzia ir imtyniu eina...Vysks pas mus normaliai. mirksiukas.gif

O siaip tai, aciu uz patarima! Nedristu gincytis. Jei kada kitam gyvenime turesiu 6 vaikus, tada ir pasiputosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva: 19 gegužės 2008 - 19:52
Na su dviem jokiu problemu nera, kolkas ax.gif Viska suspeju mirksiukas.gif Ir dar sau laiko pakankamai lieka smile.gif
Atsakyti
as tai nesuspeju..... gal del to, kad jauneliui dar tik 8 men? o gal as leta pasidariau? vyras man sako, mes paskui vaikus nespejam visose situacijose, gal jis ir teisus? atsiradus mazyliui, vyresnelis pradejo reikalauti daug demesio, tad dar plius ir namai, tai sudetinga, bet ka gi darysi, juk mes - mamos !!!!
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2008 05 21, 13:50)
Na su dviem jokiu problemu nera, kolkas  ax.gif   Viska suspeju  mirksiukas.gif  Ir dar sau laiko pakankamai lieka  smile.gif

as taip pat snekesiu kai mano vaikai bus tokio pat amziau kaip tavo, nes su triju metu dukryte mes puikiai sutariame...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 23 gegužės 2008 - 19:37