Nu šaunuolė O aš galvojau gal vyro iš kokios pirmos santuokos...
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 05 09, 08:49)
(...)
Nenoriu įžeisti dvynukų mamyčių, bet ir man taip atrodo
(...)
Nenoriu įžeisti dvynukų mamyčių, bet ir man taip atrodo
(...)
Pasakysiu sąžiningai - ir aš taip manau. Vis dėlto retai būdavo, kad vaikai režimus supainiotų.
dažniausiai - kartu
Man atrodo kad pametinukai sunkiau:
1. Didysis dar "rankinis" (nešiojamas), o mažasis jau pilvą spaudžia...
Nepanešiosi.
2. Didysis dar "rankinis" , o mažasis jau ant rankų.
Abiem vietos neužtenka....
3. Didysis dar galėtų valgyti iš krūties, bet jau mažiuką maitinti reikia.
Beje, motinos pienas kinta pagal vaiko amžių, didžiajam jis jau netinka...
4. Režimas skirtingas : naujagimis bunda naktį daug kartų, 1-1,5 bunda kitu laiku
Nepamiegosi.
5. Išėjimas į lauką sudėtingas, mažasis vežimėlį guli, antram vežimėliusi rankų neužtenka.
Didysis vaikas per mažas pasivaikščiojimams.
6. Didžiajam verdamos košės, daržovių tyrės, mažajam - mamos pienas ar mišinys.
Dvigubas vargas.
Visais šias punktais lengviau auginti dvynius.
Gal tik pilve nešioti sunkiau.
Kol kas viską spėju. Gal dėl to, kad tarp mano vaikų nemažas amžiaus skirtumas? Tiesa, pamenu, kai antras buvo mažiukas, sekėsi sunkiau, nes vis norėjosi pailsėti...
QUOTE(ritukas696 @ 2008 05 05, 10:37)
isprotesiu tikraja ta prasme... laukiu nesulaukiu kada mb iseis i darba nes jau su juo daugiausia vargo
Kas liecia vyra, tai kazkodel laikau save daugiavaike, t.y. tris vaikus auginancia mama. Tik du pati isesiojau ir pagimdziau, o treicias pasoginis, priglaudziau kuriam laikui ir bandau istaisyti jo mamos klaidas
Dzin du vaikai, dzin kad pametinukai, bet kai du kuicia, o treicias pastoviai nieko neranda ir namuose sunkiai "orientuojasi", vat cia tai beda.
Viska speju ir dar laiko lieka i tulika nueiti.
[/quote]
na tu čia pavarei , jau kai nespesi tai bus viskas
sekmės tau
[/quote]
na tu čia pavarei , jau kai nespesi tai bus viskas
sekmės tau
QUOTE(kEdita @ 2008 05 09, 18:40)
mano pačios tik trys, kas du metai... o kitos dvi mergytės - sesytės iš vaikų namų. Gyvena jau 6 metai ir tikrai mano jau tapo...
saunuole mamyte
QUOTE(Akva @ 2008 05 12, 15:06)
o treicias pasoginis, priglaudziau kuriam laikui ir bandau istaisyti jo mamos klaidas
taisau ir as tik ne visad velniukstis pasiduoda
QUOTE(Akva @ 2008 05 12, 16:06)
Kas liecia vyra, tai kazkodel laikau save daugiavaike, t.y. tris vaikus auginancia mama. Tik du pati isesiojau ir pagimdziau, o treicias pasoginis, priglaudziau kuriam laikui ir bandau istaisyti jo mamos klaidas
Dzin du vaikai, dzin kad pametinukai, bet kai du kuicia, o treicias pastoviai nieko neranda ir namuose sunkiai "orientuojasi", vat cia tai beda.
Kartais ir pas mus taip buna, o kartais tai labai vyras padeda, dabar man savaite poilsis nes vyras isvaziavo i komandiruote, tai nereikia valgyt virti
Šiame forume pirmą kartą. Ir maloniai nustebau, kad yra mamyčių, turinčių tokias dideles šeimynas. Tikros šaunuolės!!!!!! O dar viską spėja???!!!
Aš tik 2 mergaites, 1 berniuką (čia vyras) ir šunį turiu. Manau, kad laiko trūksta vaikams
Darbas, ruoša, save truputuką apgreibti, žiūrėk jau miegoti laikas... Ėch
Aš tik 2 mergaites, 1 berniuką (čia vyras) ir šunį turiu. Manau, kad laiko trūksta vaikams
Darbas, ruoša, save truputuką apgreibti, žiūrėk jau miegoti laikas... Ėch
QUOTE(Paška @ 2008 05 16, 15:55)
Šiame forume pirmą kartą.
sveikinam su pirmu kartu
QUOTE(Paška @ 2008 05 16, 16:55)
Šiame forume pirmą kartą. Ir maloniai nustebau, kad yra mamyčių, turinčių tokias dideles šeimynas. Tikros šaunuolės!!!!!! O dar viską spėja???!!!
Kadangi sunus nuo 6 nedave miegot o dabar krausto visas spinteles ir reikalauja, kad iskepciau blynus, esu pikta, del to pasisakysiu kritiskai
Visu pirma, dar labiau tave nustebinsiu - forume daugiavaikiu mamu pilna! Visu antra reiktu issamiau panagrineti ka reiskia pasakymas "visur speju". Jei pagal visas taisykles atliekant kazkoki darba reiktu vadovautis posakiu "jei darai, daryk gerai", tai net su tik dviem vaikais to padaryt kartais neiseina. Visvien, ar namai lieka neiskuopti, ar darbas nedadirbtas, ar galu gale vaikai i lauka neisvesti.
Aisku, kai yra didesnis tarp vaiku amziaus skirtumas, tuomet daug kas palengveja. Bet auginant pametinukus lengvumas negarantuojamas. Nors... kai jau maniskiai darosi vis savarankiskesni, kartais pagaunu save mastant apie trecia soskiuka. Vaikai bet kuriuo atveju yra diiidelis geris. Ir jei mamai ir teciui uztenka drasos, finasiniu galimybiu ir noro tureti didele seima, tai pagarba tai seimai.
KEDITA, tu turbut irgi kai atsikeli kokia 6.15 tai viska ir speji?
QUOTE(Akva @ 2008 05 17, 06:49)
Nors... kai jau maniskiai darosi vis savarankiskesni, kartais pagaunu save mastant apie trecia soskiuka.
nu saunuole trecio ir as noreciau bet gal po 10 metu
tikrai tikrai diena praeina labai sklandziai kai keliuosi 6 val