QUOTE(vaidicita @ 2008 04 18, 09:05)
o mamytes jus abu namuciuose auginat ar i darza leidziat ar aukles padeda? as dabar laukiuos antro bus 2.5 m skirtumas, norejau maziuka i lopsi leist jis labai leliu nori bet dabar bijau kad ligu neparnestu namo kad nesirgtu abu paskui ir t.t. nezinau kaip geriau pasielgti
as patarciau leisti i darza paciai lengviau bus
QUOTE(vaidicita @ 2008 04 18, 12:05)
o mamytes jus abu namuciuose auginat ar i darza leidziat ar aukles padeda? as dabar laukiuos antro bus 2.5 m skirtumas, norejau maziuka i lopsi leist jis labai leliu nori bet dabar bijau kad ligu neparnestu namo kad nesirgtu abu paskui ir t.t. nezinau kaip geriau pasielgti
Nors tarp mano dukrų 5,5 metų skirtumas, leidom į darželį. Sunku būtų, ypač pirmais mėnesiais.Nors vyresnėlė daug norėdavo ir padėdavo, bet pradžioje didelis dėmesys mažajai - maitini vos ne kas valandą, šeimai pietus verdi, bandai vos ne vos apsitvarkyti, pampersą keiti kas val dvi ir t.t. . Gerai, kad vyras eidamas į darbą nuveda ir parveda. Sušils orai, dažniau išsiruošim mes pasiimti sesės
Laba. tarp mano vaiku yra gan didelis skirtumas. mazajai 3,5men vyresnelei 8m. tikrai pacioj pradzioj yra labai sunku. aciu dievui dabar teveliai gali iseiti 1men atostogu ir taip pagelbeti. tikrai man ta menesi zymiai lengviau buvo. o paskui kaskaip ir jau apsipranti po truputuka. vyras viresnele isveza ir parveza is mokyklos (na kartais mes su mazaja pasivaiksciojant nueiname jos parsivesti). mokykloje ispirkau pusrycius ir pietus, tad man belieka tik vakariene paruosti.
del namu tvarkymo: didzioji tvarkosi savarankiskai savo kambari, dulkes valo ir pan, o man belieka tik grindis isplauti jos kambaryje.
na zodziu pokolkas kol mazoji neropoja ir nevaiksto namuose dar tvarkinga. ir viska suspeju lyg ir .
del namu tvarkymo: didzioji tvarkosi savarankiskai savo kambari, dulkes valo ir pan, o man belieka tik grindis isplauti jos kambaryje.
na zodziu pokolkas kol mazoji neropoja ir nevaiksto namuose dar tvarkinga. ir viska suspeju lyg ir .
Pas mus panasiai, grafikai merginu ir valgymo ir visi kt, o ir gyvena jau vienam kambary, bet kolkas viska suspeju, o ir vyresnele padeda
QUOTE(kroska19 @ 2008 04 29, 17:49)
prieš dvi dienas parsivežėm jaunėlę, skirtumas tarp vaikų 1 metai 4 mėn., negalvojau, kad bus taip sunku, o didžioji dar visai mažulytė, jei ne vyro 1 mėn. atostogos, nežinau, kaip viskas pasibaigtų o ką reikės daryti toliau, net neįsivaizduoju
stiprybės bet labai linkiu, kad dar po 1m 4 mėn neįsivaizduotum kaip gali būti kitaip laikas greit bėga
tema "2 vaikai. Ar spejate?".. istikruju tai nelabai suprantu ko gi cia nespeti..
QUOTE(Viktute @ 2008 04 30, 19:57)
tema "2 vaikai. Ar spejate?".. istikruju tai nelabai suprantu ko gi cia nespeti..
Na, matai kiekvienai vis kitokia patirtis o ir vaikai juk labai skirtingi
QUOTE(loja5 @ 2008 04 30, 19:07)
o ir vaikai juk labai skirtingi
taip..esu girdejusi apie ramius ir paklusnius vaikus..
Ne visų vaikai ramūs Vieni išmiega po kelias valandas per dieną, kiti - vos po pusvalandį, triskart per dieną Ir spėk ką pasidaryt, kai rėkia Dabar jau lengviau, panikei greit 8 mėn, tai pati randa užsiėmimų. Vyresnioji irgi nori dėmesio - pažaist stalo žaidimus, pamokyt kaip parašyti, pasakas vakarais paskaityti, ir netrumpas. Ir išklausyti reikia ką pasakoja, visokie įspūdžiai iš darželio, dainelės, surengia mažus spektakliukus
QUOTE(kroska19 @ 2008 04 29, 17:49)
prieš dvi dienas parsivežėm jaunėlę, skirtumas tarp vaikų 1 metai 4 mėn., negalvojau, kad bus taip sunku, o didžioji dar visai mažulytė, jei ne vyro 1 mėn. atostogos, nežinau, kaip viskas pasibaigtų o ką reikės daryti toliau, net neįsivaizduoju
Uoooj, kaip tai pažįstama , tik jau kiek primiršta Kroska19, tarp maniškių skirtumas laaabai panašus - 1 metai ir 3 mėn. Mano vyras net atostogų nebuvo pasiėmęs, kai mažiukas gimė , bet susitvarkiau kažkaip Dabar net nepasakyčiau kaip Kažkaip, matyt, įsijungia koks tai varikliukas ir sukies Žinai, kad nieks neateis, nepadės ir verties pati. Pamatysi, viskas bus gerai , įsivažiuosit. Aš irgi galvojau, kaip čia bus, kaip susitvarkysiu, bet dabar bernai jau prakutę - 4 ir 5 m. ir viskas yra fain Ir draugai, ir priešai Stiprybės ir kantrybės jums kuo didžiausios