Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

Tarp maniškių 3 metų skirtumas, aš leidau vyresnį į darželį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 04 18, 09:05)
o mamytes jus abu namuciuose auginat ar i darza leidziat ar aukles padeda? as dabar laukiuos antro bus 2.5 m skirtumas, norejau maziuka i lopsi leist jis labai leliu nori biggrin.gif bet dabar bijau kad ligu neparnestu namo kad nesirgtu abu paskui ir t.t. nezinau kaip geriau pasielgti g.gif

as patarciau leisti i darza paciai lengviau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 04 18, 12:05)
o mamytes jus abu namuciuose auginat ar i darza leidziat ar aukles padeda? as dabar laukiuos antro bus 2.5 m skirtumas, norejau maziuka i lopsi leist jis labai leliu nori biggrin.gif bet dabar bijau kad ligu neparnestu namo kad nesirgtu abu paskui ir t.t. nezinau kaip geriau pasielgti g.gif

Nors tarp mano dukrų 5,5 metų skirtumas, leidom į darželį. Sunku būtų, ypač pirmais mėnesiais.Nors vyresnėlė daug norėdavo ir padėdavo, bet pradžioje didelis dėmesys mažajai - maitini vos ne kas valandą, šeimai pietus verdi, bandai vos ne vos apsitvarkyti, pampersą keiti kas val dvi ir t.t. . Gerai, kad vyras eidamas į darbą nuveda ir parveda. Sušils orai, dažniau išsiruošim mes pasiimti sesės biggrin.gif
Atsakyti
Laba. tarp mano vaiku yra gan didelis skirtumas. mazajai 3,5men vyresnelei 8m. tikrai pacioj pradzioj yra labai sunku. aciu dievui dabar teveliai gali iseiti 1men atostogu ir taip pagelbeti. tikrai man ta menesi zymiai lengviau buvo. o paskui kaskaip ir jau apsipranti po truputuka. vyras viresnele isveza ir parveza is mokyklos (na kartais mes su mazaja pasivaiksciojant nueiname jos parsivesti). mokykloje ispirkau pusrycius ir pietus, tad man belieka tik vakariene paruosti.
del namu tvarkymo: didzioji tvarkosi savarankiskai savo kambari, dulkes valo ir pan, o man belieka tik grindis isplauti jos kambaryje.

na zodziu pokolkas kol mazoji neropoja ir nevaiksto namuose dar tvarkinga. ir viska suspeju lyg ir .
Atsakyti
Pas mus panasiai, grafikai merginu ir valgymo ir visi kt, o ir gyvena jau vienam kambary, bet kolkas viska suspeju, o ir vyresnele padeda thumbup.gif
Atsakyti
prieš dvi dienas parsivežėm jaunėlę, skirtumas tarp vaikų 1 metai 4 mėn., negalvojau, kad bus taip sunku, o didžioji dar visai mažulytė, jei ne vyro 1 mėn. atostogos, nežinau, kaip viskas pasibaigtų schmoll.gif o ką reikės daryti toliau, net neįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kroska19 @ 2008 04 29, 17:49)
prieš dvi dienas parsivežėm jaunėlę, skirtumas tarp vaikų 1 metai 4 mėn., negalvojau, kad bus taip sunku, o didžioji dar visai mažulytė, jei ne vyro 1 mėn. atostogos, nežinau, kaip viskas pasibaigtų schmoll.gif o ką reikės daryti toliau, net neįsivaizduoju doh.gif

4u.gif stiprybės biggrin.gif bet labai linkiu, kad dar po 1m 4 mėn neįsivaizduotum kaip gali būti kitaip wub.gif laikas greit bėga smile.gif
Atsakyti
tema "2 vaikai. Ar spejate?".. istikruju tai nelabai suprantu ko gi cia nespeti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2008 04 30, 19:57)
tema "2 vaikai. Ar spejate?".. istikruju tai nelabai suprantu ko gi cia nespeti..  g.gif

Na, matai kiekvienai vis kitokia patirtis mirksiukas.gif o ir vaikai juk labai skirtingi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2008 04 30, 19:07)
o ir vaikai juk labai skirtingi bigsmile.gif

taip..esu girdejusi apie ramius ir paklusnius vaikus.. rolleyes.gif
Atsakyti
Ne visų vaikai ramūs schmoll.gif Vieni išmiega po kelias valandas per dieną, kiti - vos po pusvalandį, triskart per dieną g.gif Ir spėk ką pasidaryt, kai rėkia unsure.gif Dabar jau lengviau, panikei greit 8 mėn, tai pati randa užsiėmimų. lotuliukas.gif Vyresnioji irgi nori dėmesio - pažaist stalo žaidimus, pamokyt kaip parašyti, pasakas vakarais paskaityti, ir netrumpas. Ir išklausyti reikia ką pasakoja, visokie įspūdžiai iš darželio, dainelės, surengia mažus spektakliukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kroska19 @ 2008 04 29, 17:49)
Uoooj, kaip tai pažįstama drinks_cheers.gif , tik jau kiek primiršta ax.gif Kroska19, tarp maniškių skirtumas laaabai panašus - 1 metai ir 3 mėn. Mano vyras net atostogų nebuvo pasiėmęs, kai mažiukas gimė unsure.gif , bet susitvarkiau kažkaip blink.gif Dabar net nepasakyčiau kaip biggrin.gif Kažkaip, matyt, įsijungia koks tai varikliukas ir sukies mirksiukas.gif Žinai, kad nieks neateis, nepadės ir verties pati. Pamatysi, viskas bus gerai console.gif, įsivažiuosit. Aš irgi galvojau, kaip čia bus, kaip susitvarkysiu, bet dabar bernai jau prakutę - 4 ir 5 m. ir viskas yra fain thumbup.gif Ir draugai, ir priešai lotuliukas.gif
Stiprybės ir kantrybės jums kuo didžiausios 4u.gif

Atsakyti