Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

QUOTE(blondike @ 2008 02 27, 16:39)
paskaitau cia jusu panos,tai neisivaizduoju kaip jus tvarkotes ir kaip viska spejat man tai kolkas atrodo kosmaras viskas,turiu 1,7m mergyte ir 1 men mergyte tai nespeju lakstyt nes ir viena ir kita mazos reikia demesio abiem susiruosiu maitint didziaja tada mazoji pabunda ir rekia,nu zodziu...

O tu taip nelakstyk. Pasikviesk didziaja rimtam pokalbiui. (kai as taip savo vaikams pasakau, tai jie kaip kokie premjerai ir prezidentai ateina iskele galva, atsiseda salia ir laukia "rimtos" kalbos biggrin.gif ) Pasakyk jai, kad dabar turite sese, kuri kai paaugs gales kartu su ja zaisti. Tik salia viso sito malonumo, turi problema ir nori jos paklausti, gal ji kaip tavo labai mylima dukryte ir didesne nei sese galetu tau padeti. Pvz. nunesti pampersa, paduoti palute ir pan. PO kiekvieno padejimo turi buti pagiru lavina: kokia padejele, kokia didele, visiems pasakysiu kaip tu man padedi (as tokiais atvejais visus savo kaimo kaimynus isvardindavau ir kai tetis grizdavo is darbo iskart pasakydavau kaip man dukra padejo broli priziureti. Beje, dabar darau ta pati, jei vaikai man padeda).
O siaip tai, neatstumkit didziosio paneles. Suprantu, kad sunku, bet jei maitini viena, priglausk kazkaip ir kita. As maitinau buteliuku, tai ant vieno kelio sededavo dukra, o ant ranku - sunus gulejo.
Viskas susitvarkys! Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(blondike @ 2008 02 27, 16:39)
paskaitau cia jusu panos,tai neisivaizduoju kaip jus tvarkotes ir kaip viska spejat man tai kolkas atrodo kosmaras viskas,turiu 1,7m mergyte ir 1 men mergyte tai nespeju lakstyt nes ir viena ir kita mazos reikia demesio abiem susiruosiu maitint didziaja tada mazoji pabunda ir rekia,nu zodziu...

laikykimes biggrin.gif manes turbut tas pats laukia kaip ir blondinke biggrin.gif tik skirtumas metu didesnis- man lengviau smile.gif
as jau perkrausciau savo dukrele i kt.kambari. jai kambarys lb.patinka biggrin.gif bet naktys- ojojoj... doh.gif dabar paskutiniai men.kaip nestuke.gif , tai sunkiai nurepliojo iki vaiko blush2.gif tecio neprisileidzia verysad.gif tikiuos bemieges naktys nenueis veltuj doh.gif vyras kartais sako: tegu ateina i musu lova doh.gif as: ne velnio- tiek jau bemiegiu naktu prakentejau ir vidury kelio suklupti- oi ne biggrin.gif sukandus dantis, kartais keiksnodama pasauli einu savo angeleli paglostyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Akva @ 2008 02 27, 21:33)
PO kiekvieno padejimo turi buti pagiru lavina: kokia padejele, kokia didele, visiems pasakysiu kaip tu man padedi (as tokiais atvejais visus savo kaimo kaimynus isvardindavau ir kai tetis grizdavo is darbo iskart pasakydavau kaip man dukra padejo broli priziureti. Beje, dabar darau ta pati, jei vaikai man padeda).

cia tai geras patarimas thumbup.gif as taip pat stengiuos savaja girti GARSIAI biggrin.gif , kad visas pasaulis girdetu lotuliukas.gif labai suveikia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 28 vasario 2008 - 12:27
g.gif laukiu nesulaukiu antro leliuko, manau viskas bus gerai?
Atsakyti
as auginu du bet tikrai visko padaryt nesuspeju ko noreciau sau laiko nelieka po kai pagalvoju kaip reiks spet kai prades eit i mokykla g.gif schmoll.gif doh.gif bus dar daugiau sumaisties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutee @ 2008 03 05, 13:50)
as auginu du bet tikrai visko padaryt nesuspeju ko noreciau sau laiko nelieka po kai pagalvoju kaip reiks spet kai prades eit i mokykla g.gif  schmoll.gif  doh.gif  bus dar daugiau sumaisties doh.gif

kai ateis mokyklos laikas tada ir pagalvosi biggrin.gif dabar ner cia ko stradalint biggrin.gif va taip biggrin.gif o visko suspeti nei viena negali lotuliukas.gif juk mes ne robotai biggrin.gif
Atsakyti
Kažkada jau rašiau šitoj temoj-gal tai buvo seniai, ir neteisybė tongue.gif

Auginu dvi dukras-8 ir 2,5 plius dirbu..
Oi, nžn., kartais atrodo, kad nieko nebespėju..
Neseniai perskaičiau a-la bajeri "Ji svajojo pabėgti iš darbo anksčiau..namie jos laukė neskalbtų skalbinių krūva, tuščias šaldytuvas, neplautos grindys.."..Net graudu man pasidarė nuo to "bajerio"..Tik dar dadėt reikėtų esminį punktą- "du išalkę vaikai.." ir jau tada beveik pilnas kasdienybės vaizdelis..
Taip ir sukuosi-vagiu laiką nuo darbo šeimai, o nuo šeimos darbui..Su vienu vaiku buvo viskas kažkaip gerokai paprasčiau..O dabar-vis bijau kažką pamiršt-vieną vežk pas dantistę, kitą į polikliniką, vienai suplyšo kelnės, kita pametė paskutines pirštines.. doh.gif
O dar tie visi mokyklos reikalai-dar papildomas galvos skausmas..kai vyresnėlei atostogos, tai jau ir man pusiau laisvė-jau tada laiku sėdžiu darbe, nereikia strimgalviais lėkt paimt iš prailgintos, nereikia vakare iškraustyt amžinai prigrūstos nesąmonių kuprinės..nereikia varyt miegot, tvarkytis..Nebaisu pamiršt ją mokykloj doh.gif

QUOTE(loja5 @ 2007 11 04, 07:06)
Mes gyvenam sia akimirka ir dejuojam kaip sunku o juk is tiesu tie vaikai taip greit uzauga, tik pabandykit isivaizduoti kai uzaugs, nores buti nepriklausomi, kad nieks nesikistu i ju gyvenimus, galu gale prades kurti savo seimas, va tada turbut pagalvosite, kaip buvo gera tada... wub.gif  doh.gif

Ir aplamai-maži vaikai, maži vargai..Todėl nesitikiu ryškesnio atokvėpio dar kokius 15 metų doh.gif
Įgrūdimai į prestižines mokyklas, paauglių kompanijos, narkotikai..( unsure.gif ) Jėzus marija, geriau negalvot apie tai, pakol nelaikas..

Ai, apie diedą dar pamiršau-toks pat kaip pas visas-su kiaušais biggrin.gif
Na, padeda negaliu sakyt-grindis išplauna,pavežioja po būrelius, jei man jau fazės atšokusios..Nors pastaruoju metu-geriau jau palieku jį su mazge, o pati vežu dičkę į būrelį prie Akropolio biggrin.gif tada bent valandą galiu kažkur pašmirinėt ramiai..

Nėr lengvas tas gyvenimas...bet baigsiu optimistiškai
Randu kartais ir aš laiko sau-net užsirašiau į sporto klubą-tik kartą savaitėj, per
vargus, bet ištrūkstu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2008 03 05, 15:36)
Kažkada  jau rašiau šitoj temoj-gal tai buvo seniai, ir neteisybė tongue.gif

Nėr lengvas tas gyvenimas...bet baigsiu optimistiškai
Randu kartais ir aš laiko sau-net užsirašiau į sporto klubą-tik kartą savaitėj, per
vargus, bet ištrūkstu.. smile.gif

STIPRYBES TAU MAMYTE thumbup.gif ir dar neuzmirsk 1 karta menesy apsilankyt kirpykloj biggrin.gif
o tie vyrai visi su kiausais tu teisingai sakai biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip noriu dar vieno, bet ir bijau... ax.gif
Atsakyti
Turiu 2 ir labai tuo dziaugiuosi. Suspet viska suspeju smile.gif salyginai, kai namuose 2 mazi vaikai laksto. Buvo sunku gal kokius 1 metus su abiem, nes reikejo paciai apsislifuot kad esu 2xmama. Dabar jau pradedu gyvent ir sau, padeda jie man tvarkytis namus smile.gif i lauka isejimas ne toks baisus jau su abiem... o ir vaikai tarpusavi uzsiima... o jei butu vienas vaikas, tai tektu uzsiimt man... nes gi su lelem ar masinom negalbes, nesitars smile.gif Todel kas bijot, kad su 2 labai baisu, tikrai pasakysiu NE smile.gif Tik reikia i tai turet normalu poziuri smile.gif
Atsakyti
Man buna sunku tik momentais, kaip toj dainoj "Buna dienu lyg tycia" smile.gif kai maze vis verkia, uzmigdyt sunku, viena pazaisti nenori, didzioji oziuojasi, vis bando sese nuskriaust, dar pietu gaminimas...Bet ir tada kazkaip sukuosi - na, neisvedu dickes i lauka ta diena, nes nebespeju, nepaskaitau knygutes, leidziu vienu multiku daugiau ziureti, bet kokia laime tureti dvi tokias fainas mergytes thumbup.gif , matyti ju akytes ir suprasti, kad siuo metu esi visas ju gyvenimas
Atsakyti
Na va, laukiuosi ir as antro vaikucio, brolio (tikriausiai 4u.gif ) Smiltelei. O sulauksim jau geguzes menesi 4u.gif . Ir jau ruosiuosi tam, kad bus sunku... Na bet stengiuosi viska daryti, kad tik pirmagime (jai dabar 1.7 m. beveik) taptu kuo savarankiskesne. Issprendem jau senokai miegojimo klausima, miega kitam, kambary, didelej musu buvusioj lovoj, jau keleta menesiu. Visai nebereikia mums pampersu thumbup.gif , kuo labai dziaugiuosi. Pratinu, kad pati valgytu, tai valgo aisku dazniausiai rankomis, bet pati. Na ir pries keleta savaiciu ciulptuka pelyte sugriauze. Labiausiai tai pergyvenu del dukrytes reakcijos, pavydo ir pan. O kaip bus matysim. Stiprybes visoms drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveika,

Pati auginu tris tai puikiai suprantu tave kaip yra sudetinga. Kai dar nebuvo gimus trecioji - siaubas! Svetaine patapdavo musio lauku, miegamieji leliu miegamaisiais, sau ne tik laiko, bet ir vietos nerasdavau doh.gif Gimus Noelei vyresnele pasidare labiau padejeja nei triuksmadare, o sunutis kai prie jo nebelenda Aira ir pats ramus, tai kaip ir viskas susitvarke. g.gif

O aukles nebandei nusisamdyt?
Atsakyti