Kažkada jau rašiau šitoj temoj-gal tai buvo seniai, ir neteisybė
Auginu dvi dukras-8 ir 2,5 plius dirbu..
Oi, nžn., kartais atrodo, kad nieko nebespėju..
Neseniai perskaičiau a-la bajeri "Ji svajojo pabėgti iš darbo anksčiau..namie jos laukė neskalbtų skalbinių krūva, tuščias šaldytuvas, neplautos grindys.."..Net graudu man pasidarė nuo to "bajerio"..Tik dar dadėt reikėtų esminį punktą- "du išalkę vaikai.." ir jau tada beveik pilnas kasdienybės vaizdelis..
Taip ir sukuosi-vagiu laiką nuo darbo šeimai, o nuo šeimos darbui..Su vienu vaiku buvo viskas kažkaip gerokai paprasčiau..O dabar-vis bijau kažką pamiršt-vieną vežk pas dantistę, kitą į polikliniką, vienai suplyšo kelnės, kita pametė paskutines pirštines..
O dar tie visi mokyklos reikalai-dar papildomas galvos skausmas..kai vyresnėlei atostogos, tai jau ir man pusiau laisvė-jau tada laiku sėdžiu darbe, nereikia strimgalviais lėkt paimt iš prailgintos, nereikia vakare iškraustyt amžinai prigrūstos nesąmonių kuprinės..nereikia varyt miegot, tvarkytis..Nebaisu pamiršt ją mokykloj
QUOTE(loja5 @ 2007 11 04, 07:06)
Mes gyvenam sia akimirka ir dejuojam kaip sunku o juk is tiesu tie vaikai taip greit uzauga, tik pabandykit isivaizduoti kai uzaugs, nores buti nepriklausomi, kad nieks nesikistu i ju gyvenimus, galu gale prades kurti savo seimas, va tada turbut pagalvosite, kaip buvo gera tada...
Ir aplamai-maži vaikai, maži vargai..Todėl nesitikiu ryškesnio atokvėpio dar kokius 15 metų
Įgrūdimai į prestižines mokyklas, paauglių kompanijos, narkotikai..(

) Jėzus marija, geriau negalvot apie tai, pakol nelaikas..
Ai, apie diedą dar pamiršau-toks pat kaip pas visas-
su kiaušais
Na, padeda negaliu sakyt-grindis išplauna,pavežioja po būrelius, jei man jau fazės atšokusios..Nors pastaruoju metu-geriau jau palieku jį su mazge, o pati vežu dičkę į būrelį prie Akropolio

tada bent valandą galiu kažkur pašmirinėt ramiai..
Nėr lengvas tas gyvenimas...bet baigsiu optimistiškai
Randu kartais ir aš laiko sau-net užsirašiau į sporto klubą-tik kartą savaitėj, per
vargus, bet ištrūkstu..