QUOTE(blondike @ 2008 02 27, 16:39)
paskaitau cia jusu panos,tai neisivaizduoju kaip jus tvarkotes ir kaip viska spejat man tai kolkas atrodo kosmaras viskas,turiu 1,7m mergyte ir 1 men mergyte tai nespeju lakstyt nes ir viena ir kita mazos reikia demesio abiem susiruosiu maitint didziaja tada mazoji pabunda ir rekia,nu zodziu...
O tu taip nelakstyk. Pasikviesk didziaja rimtam pokalbiui. (kai as taip savo vaikams pasakau, tai jie kaip kokie premjerai ir prezidentai ateina iskele galva, atsiseda salia ir laukia "rimtos" kalbos ) Pasakyk jai, kad dabar turite sese, kuri kai paaugs gales kartu su ja zaisti. Tik salia viso sito malonumo, turi problema ir nori jos paklausti, gal ji kaip tavo labai mylima dukryte ir didesne nei sese galetu tau padeti. Pvz. nunesti pampersa, paduoti palute ir pan. PO kiekvieno padejimo turi buti pagiru lavina: kokia padejele, kokia didele, visiems pasakysiu kaip tu man padedi (as tokiais atvejais visus savo kaimo kaimynus isvardindavau ir kai tetis grizdavo is darbo iskart pasakydavau kaip man dukra padejo broli priziureti. Beje, dabar darau ta pati, jei vaikai man padeda).
O siaip tai, neatstumkit didziosio paneles. Suprantu, kad sunku, bet jei maitini viena, priglausk kazkaip ir kita. As maitinau buteliuku, tai ant vieno kelio sededavo dukra, o ant ranku - sunus gulejo.
Viskas susitvarkys! Sekmes!