Labu... paskaitau ir zaviuosi mamomis, suspejanciomis auginti kelis vaikus ir dirbti.. astai dar niekaip nesiryztu antram... na. gal ir pasiryzciau , jei turetume kur gyventi..
QUOTE(ritukas696 @ 2008 01 14, 15:38)
STIPRYBES!!!!!!!!
Papildyta:
sveikute
tarp maniskiu bus 3.4 metai skirtumas. Vyresnioji labai laukia leliuko. nors nelabai supranta, kad su juo is karto negales zaisti ar lakstyti kieme. labai pergyvenu del miego, nes dabar miegam trise vienam kambary, nakty dukryte ilipa i lova ir tai jau tapo bene tradicija. o ka daryti, kai atsivezim i namus ketvirta asmeni ar miegamuoju dalintis keturiese?, o jei mergaite atskirciau... ar nebutu jai baisi trauma?
gal kas puikiai issprende sia problemele?
Papildyta:
sveikute
tarp maniskiu bus 3.4 metai skirtumas. Vyresnioji labai laukia leliuko. nors nelabai supranta, kad su juo is karto negales zaisti ar lakstyti kieme. labai pergyvenu del miego, nes dabar miegam trise vienam kambary, nakty dukryte ilipa i lova ir tai jau tapo bene tradicija. o ka daryti, kai atsivezim i namus ketvirta asmeni ar miegamuoju dalintis keturiese?, o jei mergaite atskirciau... ar nebutu jai baisi trauma?
gal kas puikiai issprende sia problemele?
Sveiki
Mes tai vyresnėlį iškraustėm į jo kambarį likus kažkur 0,5 metų iki sesės gimimo, tai jis tikrai nesijautė, kad ji jį išstūmė. Kažkaip viskas visai natūraliai ir neskausmingai vyko. Čia jau jūsų apsisprendimas, ar miegosit visi keturi...
QUOTE(Pliušė @ 2008 01 26, 22:58)
Sveiki
Mes tai vyresnėlį iškraustėm į jo kambarį likus kažkur 0,5 metų iki sesės gimimo, tai jis tikrai nesijautė, kad ji jį išstūmė. Kažkaip viskas visai natūraliai ir neskausmingai vyko. Čia jau jūsų apsisprendimas, ar miegosit visi keturi...
tai gal vyresnelis gerai miega naktimis, maniske tai vis griebia mano rankyte, ar ko nors paklausia, kad isgirstu mano balsa- toks stiprus nesaugumo jausmas kai dienos miegelis ateina- ramiai uzmiega, nei rankytes nereikia, tik naktinis- prasideda blaskymaisi
sveikos mamytes,
as ir su dviem kleckiukais - pametinukais - kiekviena dienele "kariauju" va ir dabar mazylis miega, o vyresnioji ant keliu isitaise
is pradziu tikrai buvo nelengva sunkiausi buvo 2 ir 3men, bet dabar viska susideliojau, o ir musu broliukas geruolis nebe toks mazas...didziausias galvos skausmas buvo MOKSLAI kaip speti susitvarkyti ir neprisidirbti skolu..o mokiausi tai naktimis, tarp maitinimu, kada abi atzaleles jau miegodavo...visi tik stebejosi, is kur pas mane tas pienas gaminasi bet viska sekmingai susitvarkiau, ir manau kiekviena mamyte taip sugebetu, tik kai nesusiduri, atrodo, jog kazkas neimanoma
as ir su dviem kleckiukais - pametinukais - kiekviena dienele "kariauju" va ir dabar mazylis miega, o vyresnioji ant keliu isitaise
is pradziu tikrai buvo nelengva sunkiausi buvo 2 ir 3men, bet dabar viska susideliojau, o ir musu broliukas geruolis nebe toks mazas...didziausias galvos skausmas buvo MOKSLAI kaip speti susitvarkyti ir neprisidirbti skolu..o mokiausi tai naktimis, tarp maitinimu, kada abi atzaleles jau miegodavo...visi tik stebejosi, is kur pas mane tas pienas gaminasi bet viska sekmingai susitvarkiau, ir manau kiekviena mamyte taip sugebetu, tik kai nesusiduri, atrodo, jog kazkas neimanoma
QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 02 20, 12:30)
sveikos mamytes,
saunuole
Aš galvoju, kad nėra gerai visiems vienoje lovoje, taip pat nėra gerai ir vyras kitame kambaryje . Mes gana ilgai visi keturiese gyvenom viename kambaryje, bet vaikai nuo pat gimimo turėjo savo loveles, tiesiog nepratinome miegoti vienoje lovoje. Ar yra vaikų šeimoje ar ne, šeima yra vyras ir moteris...
As laukiu pametinuku taip jau isejo, kad givenu viena kol kas su dukryte metuku laiko... sakyciau kad mano padetyj jau nelengva Tai va..
As cia biski ne i tema, bet mums pametinukus auginancioms/besilaukiancioms, labai reikia visu mamyciu paramos ruosiam peticija i seima, kad mums kaip ir dvinukus auginancioms mamoms moketu 2pasalpas, kol vaikui sukaks 2metai..nes kol kas seimas mums leidizia pasirinkti tik 1
labai aciu visoms
As cia biski ne i tema, bet mums pametinukus auginancioms/besilaukiancioms, labai reikia visu mamyciu paramos ruosiam peticija i seima, kad mums kaip ir dvinukus auginancioms mamoms moketu 2pasalpas, kol vaikui sukaks 2metai..nes kol kas seimas mums leidizia pasirinkti tik 1
labai aciu visoms
QUOTE(Jūržolė @ 2008 02 23, 19:53)
Aš galvoju, kad nėra gerai visiems vienoje lovoje, taip pat nėra gerai ir vyras kitame kambaryje .
Ar yra vaikų šeimoje ar ne, šeima yra vyras ir moteris...
Ar yra vaikų šeimoje ar ne, šeima yra vyras ir moteris...
sutinku su tavimi 100 proc., bet labai sunku surasti ta aukso viduriuka
O man su pilvu labai sunku maziuke i jos lovyte ikelti (krastas nenusileidzia) tai as ja ir guldau kartu.. kitaip nesigauna
pradzioje buvo sunku,bet jau su laiku priprantama ir darosi normalu.sunku bet speju viska padaryti aisku tam aukojamas mano miegas,bet nesiskundziu
QUOTE(ritukas696 @ 2008 01 18, 10:15)
supratau... tai kokia geriausia iseitis? visiems keturiems dalintis miegamuoju? isivaizduoju bet kai pagalvoju kaip nukentes visu miego kokybe ... del miegojimo vyresniajai su vyru atskirame kambary- pergerai vyrui mes kartu nusprendem tureti antra- todel kategoriskai pasisakau pries
reikes pakentet o paskui kalbint savo pirmagime
reikes pakentet o paskui kalbint savo pirmagime
mano mazoji-nemaza ozkyte,ypac iki 2m buvo,tai bandem viska- ir vyras su didziaja pora men miegojo atskirai,ir miegojom trise(didzioji kuri laika miegojo savo kambary viena), o dabar va jau kokie 4men- keturiese uzmiega abi savo lovose vaiku kambary,bet nakti parkulniuoja i musu miegamaji ir ka cia padarysi.... laukiam...iki 18 nemiegos kartu pastatem salia savo dar viena lova,taigi dabar gavosi istisine didziule lova,vietos daug,netrukdo vaikai tikrai nesakau,kad tai gerai kartu miegoti,bet siuo metu tokia situacija pas mus
paskaitau cia jusu panos,tai neisivaizduoju kaip jus tvarkotes ir kaip viska spejat man tai kolkas atrodo kosmaras viskas,turiu 1,7m mergyte ir 1 men mergyte tai nespeju lakstyt nes ir viena ir kita mazos reikia demesio abiem susiruosiu maitint didziaja tada mazoji pabunda ir rekia,nu zodziu...