QUOTE(gele32 @ 2007 12 28, 14:04)
Auginu dvynius vyrukus, kuriems 2m. ir 2 men. as taip pat galvoju, kad su 1 vaiku nebutu kas daro... o kai kitos mamasos pradeda dejuoti, augindamos 1 vaikeli, tai jau is praktikos zinau, kad geriau joms daug neaiskinti, nes nesupras.
jau keli men.vaikus pradejom leisti i darza, bet dabar prasdidejo rimtos ligos, tai jau su serganciais namie sedim. sunkiausia, kai abu iskarto uzsinori ant ranku, ir tenka nesiot...
kelis kartus bandem po viena palikti seneliams vakarais (2-3 val.) tai nei kitas brolis likes namie, nei mes patys vietos sau nerasdavom. o kai atsivezdavom, tai broliai nesimate kelias valandas puldavo apsikabinti ir dziaugtis, tarsi po ilgiausio issiskyrimo. bet kai apsipranta, vel pykciai, pestynes, kandziojimasis ir pan...
namuose amzinas bardakas (nu ir kas), nors uzeina svaros minutes (tiksliau sekundes), kai broliai padeda tvarkytis, kartais man net neleidzia - patys viska daro (ypac siurbia ir sluoja)
su vaikais budama namie as ir magistra baigiau, ir dar broliui baigiamaji (kolegijos) parasiau. o dabar vakarais anglu kursus lankau ir nieko. viskas normaliai...
)
STIPRYBES!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Kleckutė @ 2007 12 27, 11:53)
Aš turiu du vaikučius. Dukrytei 4 metukai, o sūneliui 3 mėn. Tai viską spėju. Kadangi mažasis tik guli ir valgo
, jis bėdų nekelia. O dukra tai jau pati viską labai nori daryti ir labai daug padeda. Ateina ir pati klausia ką mamyte galiu tau padaryti
. Turiu daug laisvo laiko.
O kaip rašė kitos mamytės, kad apsirenka žaislus, kad būtų galima tik praeiti, tai ir pas mus kartais būna. Ir aš taip pat dėl to nesuku sau galvos.
Juk vaikai lieka vaikais, jie visada sugebės viską išversti ar sukuisti
sveikute
tarp maniskiu bus 3.4 metai skirtumas. Vyresnioji labai laukia leliuko. nors nelabai supranta, kad su juo is karto negales zaisti ar lakstyti kieme. labai pergyvenu del miego, nes dabar miegam trise vienam kambary, nakty dukryte ilipa i lova ir tai jau tapo bene tradicija. o ka daryti, kai atsivezim i namus ketvirta asmeni
ar miegamuoju dalintis keturiese?, o jei mergaite atskirciau... ar nebutu jai baisi trauma?
gal kas puikiai issprende sia problemele?