Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaikai. Ar suspėjate?

QUOTE(Agatas1 @ 2007 12 28, 10:15)
thumbup.gif šauniai ir taikliai pasakei  lotuliukas.gif

Kai vieną teko auginti tik 6mėn, po to sužinojau apie antrą nėštumą, tai kaip ir neturiu supratimo, ką apskritai galima veikt su vienu vaiku  biggrin.gif juokauju... vaikas vaikui nelygu, bet savo situacijoj labai džiaugiuosi, kad jie yra du ir kad tokio panašaus amžiaus, nesvarbu, kad pešasi, kad konkuruoja dėl dėmesio mamos ar tėčio, bet viskas yra taip panašu, kad daugiau ar mažiau kuriam vienam negali skirti, viskas turi būt vienodai  biggrin.gif smagu

as dabar ir pagalvoju ka as veikiau su tuo vienu vaiku taigi taip lengva buvo otada visiem skundziausi kaip man sunku
Atsakyti
Auginu dvynius vyrukus, kuriems 2m. ir 2 men. as taip pat galvoju, kad su 1 vaiku nebutu kas daro... o kai kitos mamasos pradeda dejuoti, augindamos 1 vaikeli, tai jau is praktikos zinau, kad geriau joms daug neaiskinti, nes nesupras.
jau keli men.vaikus pradejom leisti i darza, bet dabar prasdidejo rimtos ligos, tai jau su serganciais namie sedim. sunkiausia, kai abu iskarto uzsinori ant ranku, ir tenka nesiot...
kelis kartus bandem po viena palikti seneliams vakarais (2-3 val.) tai nei kitas brolis likes namie, nei mes patys vietos sau nerasdavom. o kai atsivezdavom, tai broliai nesimate kelias valandas puldavo apsikabinti ir dziaugtis, tarsi po ilgiausio issiskyrimo. bet kai apsipranta, vel pykciai, pestynes, kandziojimasis ir pan...
namuose amzinas bardakas (nu ir kas), nors uzeina svaros minutes (tiksliau sekundes), kai broliai padeda tvarkytis, kartais man net neleidzia - patys viska daro (ypac siurbia ir sluoja)
su vaikais budama namie as ir magistra baigiau, ir dar broliui baigiamaji (kolegijos) parasiau. o dabar vakarais anglu kursus lankau ir nieko. viskas normaliai... smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(gele32 @ 2007 12 28, 14:04)
Auginu dvynius vyrukus, kuriems 2m. ir 2 men. as taip pat galvoju, kad su 1 vaiku nebutu kas daro...

Jei turėtum 4, atrodytų, kad su 2 nėr ką veikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tarp maniskiu suneliu skirtumas 8 metai.As labai patenkinta kad skirtumas didesnis.Vyresnelis jau savarankiskas vyras.Dabar net neisivaizduoju ka daryciau jei butu pametinukai.Betgi nei vienas nuo to nenumire-susitvarkyciau ir as thumbup.gif
Atsakyti
Aš dabar galvoju kaip aš su vienu vaiku nespėdavau. Bet vaikas vaikui nelygu. Turiu kaiminystėj tokią pačia panelę kaip mano pirmoji, tai pasižiūriu ir suprantu. Šiaip pastebėjau, pas ką pirmas vaikas buvo sunkus, o antras lengvas, tai viskas gerai. Bet turiu ne vieną draugę pas kurias atvirkščiai, tai joms tikrai buvo labai sunku.
Atsakyti
Neturiu jokiu problemu. Vyresnelis didelis pagalbininkas, labai myli sese. Neverciamas padeda man rupints ja... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gele32 @ 2007 12 28, 14:04)
Auginu dvynius vyrukus, kuriems 2m. ir 2 men. as taip pat galvoju, kad su 1 vaiku nebutu kas daro... o kai kitos mamasos pradeda dejuoti, augindamos 1 vaikeli, tai jau is praktikos zinau, kad geriau joms daug neaiskinti, nes nesupras.
jau keli men.vaikus pradejom leisti i darza, bet dabar prasdidejo rimtos ligos, tai jau su serganciais namie sedim. sunkiausia, kai abu iskarto uzsinori ant ranku, ir tenka nesiot... 
kelis kartus bandem po viena palikti seneliams vakarais (2-3 val.) tai nei kitas brolis likes namie, nei mes patys vietos sau nerasdavom. o kai atsivezdavom, tai broliai nesimate kelias valandas puldavo apsikabinti ir dziaugtis, tarsi po ilgiausio issiskyrimo.  bet kai apsipranta, vel pykciai, pestynes, kandziojimasis ir pan...
namuose amzinas bardakas (nu ir kas), nors uzeina svaros minutes (tiksliau sekundes), kai broliai padeda tvarkytis, kartais man net neleidzia - patys viska daro (ypac siurbia ir sluoja)
su vaikais budama namie as ir magistra baigiau, ir dar broliui baigiamaji (kolegijos) parasiau. o dabar vakarais anglu kursus lankau ir nieko. viskas normaliai... smile.gif)

STIPRYBES!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Kleckutė @ 2007 12 27, 11:53)
Aš turiu du vaikučius. Dukrytei 4 metukai, o sūneliui 3 mėn. Tai viską spėju. Kadangi mažasis tik guli ir valgo biggrin.gif , jis bėdų nekelia. O dukra tai jau pati viską labai nori daryti ir labai daug padeda. Ateina ir pati klausia ką mamyte galiu tau padaryti ax.gif . Turiu daug laisvo laiko.
O kaip rašė kitos mamytės, kad apsirenka žaislus, kad būtų galima tik praeiti, tai ir pas mus kartais būna. Ir aš taip pat dėl to nesuku sau galvos.  ax.gif
Juk vaikai lieka vaikais, jie visada sugebės viską išversti ar sukuisti biggrin.gif

sveikute
tarp maniskiu bus 3.4 metai skirtumas. Vyresnioji labai laukia leliuko. nors nelabai supranta, kad su juo is karto negales zaisti ar lakstyti kieme. labai pergyvenu del miego, nes dabar miegam trise vienam kambary, nakty dukryte ilipa i lova ir tai jau tapo bene tradicija. o ka daryti, kai atsivezim i namus ketvirta asmeni blink.gif ar miegamuoju dalintis keturiese?, o jei mergaite atskirciau... ar nebutu jai baisi trauma? g.gif
gal kas puikiai issprende sia problemele?
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 01 14, 16:38)
sveikute
tarp maniskiu bus 3.4 metai skirtumas. Vyresnioji labai laukia leliuko. nors nelabai supranta, kad su juo is karto negales zaisti ar lakstyti kieme. labai pergyvenu del miego, nes dabar miegam trise vienam kambary, nakty dukryte ilipa i lova ir tai jau tapo bene tradicija. o ka daryti, kai atsivezim i namus ketvirta asmeni blink.gif ar miegamuoju dalintis keturiese?, o jei mergaite atskirciau... ar nebutu jai baisi trauma? g.gif
gal kas puikiai issprende sia problemele?

Manau, kad dabar nelaikas butu dukryte pradeti migdyti atskitai.
Mes gimus maziukui pradejom mieguti patys atskirai: vyras su didziuoju vienam, o as su mazuoju kitam kambary. Nors cia irgi negeriausia iseitis tikriausiai.
Kai mazasis bus kiek didesnis, zadam abu iskeldinti i ju kambari.
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2008 01 17, 18:03)
Manau, kad dabar nelaikas butu dukryte pradeti migdyti atskitai.
Mes gimus maziukui pradejom mieguti patys atskirai: vyras su didziuoju vienam, o as su mazuoju kitam kambary. Nors cia irgi negeriausia iseitis tikriausiai.
Kai mazasis bus kiek didesnis, zadam abu iskeldinti i ju kambari.

supratau... g.gif tai kokia geriausia iseitis? visiems keturiems dalintis miegamuoju? isivaizduoju doh.gif bet kai pagalvoju kaip nukentes visu miego kokybe 2.gif... del miegojimo vyresniajai su vyru atskirame kambary- pergerai vyrui g.gif mes kartu nusprendem tureti antra- todel kategoriskai pasisakau pries protest.gif
reikes pakentet o paskui kalbint savo pirmagime 4u.gif
Atsakyti
sveikutes as taip patrupinuosi dviem kukuliukais biggrin.gif vienam 3m kitam 1ir 3men.abu buna namie bet jau nuo rugsejo zadu vest i darzeli.tada galesiu mokslus pasibaikt ir vaikam idomiau bus smile.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi už tas mamytes, kurios viską suspėja thumbup.gif

O man tai būna dienų, kai tikra to žodžio prasme nuo mažylių važiuoja stogas. Tuomet skambinu vyrui, kad greičiau grįžtų namo. Ypatingai po sunkios nakties, jei vaikai serga ar blaškosi...nelaukiu ryto...

Buvau pradėjusi vesti vyresnį į daržą, bet tas malonumas pasibaigė bronchitu. Ir vėl mes visi namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 01 18, 12:15)
supratau...  g.gif tai kokia geriausia iseitis? visiems keturiems dalintis miegamuoju? isivaizduoju doh.gif bet kai pagalvoju kaip nukentes visu miego kokybe 2.gif... del miegojimo vyresniajai su vyru atskirame kambary- pergerai vyrui g.gif mes kartu nusprendem tureti antra- todel kategoriskai pasisakau pries protest.gif
reikes pakentet o paskui kalbint savo pirmagime 4u.gif

Na, tai gal keturiese tada pasispausit?
Mano mazasis yra toks miegaliukas, kad su juo mielai ir vyras miegotu.
O visi nemiegam vienam kambary, nes nelabai ten tilptu dar trecia lova ax.gif
Manau, kad ir pas jus daug kas priklausys nuo mazojo .

QUOTE(amzinastudente @ 2008 01 19, 00:03)
Džiaugiuosi už tas mamytes, kurios viską suspėja thumbup.gif

O man tai būna dienų, kai tikra to žodžio prasme nuo mažylių važiuoja stogas. Tuomet skambinu vyrui, kad greičiau grįžtų namo. Ypatingai po sunkios nakties, jei vaikai serga ar blaškosi...nelaukiu ryto...

Buvau pradėjusi vesti vyresnį į daržą, bet tas malonumas pasibaigė bronchitu. Ir vėl mes visi namie doh.gif

drinks_cheers.gif
Ir as bandziau didiji nuo rugsejo vesti.....5 dienas paeina, paskui sloga prasideda.. verysad.gif kosuliukas....
Visu tuom malonumu su mazuoju draugiskai pasidalina...
Didysis tai lengvai issikapsto, o mazasis be antibiotiku niekaip verysad.gif
Keturis kartus taip bandziau, bet dabar nebeeksperimentuojo, sedim namie visi sveiki biggrin.gif tfu, tfu, tfu
Atsakyti