Tarp mano vaikučių beveik 10m skirtumas, tai užsiima jie patys smagiai, bent jau nesipeša, kaip metinukai pažįstamų vaikai, nors visko būna, tai va taip ir susitvarkyti po darbo spėju, nes vyresnysis jau pamokas paruošęs su mažuoju pažaidžia, ir jam netgi smagu, ne prievolė. Jau pajutau, kuo mažiau laiko lieka, tuo greičiau sukiesi ir visur suspėji.
speju, nu bet sukuos, kaip voverė rate...
Ar norim, ar ne, bet iš šalčio delnų
Kalėdos alsuoja į langą šerkšnu.
Šuoliuoja Naujieji žvaigždėtu taku -
Taip metai iš metų,
ir viskas ratu.
Ar norim - nenorim, jie neša mus vėl
Į naują rytojų tikriausiai todėl,
Kad viską pradėtume jau be klaidų..
Ir meilė pripildytų širdis visų!
visas ir visus su šventėmis
Kalėdos alsuoja į langą šerkšnu.
Šuoliuoja Naujieji žvaigždėtu taku -
Taip metai iš metų,
ir viskas ratu.
Ar norim - nenorim, jie neša mus vėl
Į naują rytojų tikriausiai todėl,
Kad viską pradėtume jau be klaidų..
Ir meilė pripildytų širdis visų!
visas ir visus su šventėmis
Suspėju jei kas ir lieka nepadaryta, tai tegul ir lieka kam nepatinka, lai nežiūri
QUOTE(Silvute @ 2004 01 17, 12:31)
na va, pasiskaitinetu sia tema salininkes to, kad tarp vaiku yra geriau mazesnis skirtumas, tai gal taip nebegalvotu.
mano vyresneliui 3m10men, viduriniajam 1m3men,o mazei dar tik 11 dieneliu aisku mazoji dar nelabai rupesciu kelia,dar svarbiausia jai valgis ir miegas bet didieji tikri padauzos,cypikai ir t.t. ramumu namie net nekvepia didckis tik antra menesi darzeli lankyt pradejo,tai jau man bus lengviau nors tikrai nesiskundziu,kad nesusitvarkau,bet lengva irgi nera
QUOTE(Agatas1 @ 2007 12 27, 08:36)
Suspėju jei kas ir lieka nepadaryta, tai tegul ir lieka kam nepatinka, lai nežiūri
kartais namai tikrai atrodo tarsi po karo jauciu mano tevai isprotetu tokius namus pamate bet as nekreipiu demesio,kai bus laiko-susitvarkysiu,nebus,apsirinksim biski,kad praeit butu galima ir bus gerai
Gal as per daug aplaidziai ziuriu i namu ruosos darbus,bet nenoriu savo gyvenimo leist vien su samciu ar sluoste rankoje man svarbiau vaikai,vyras ir as pati
Aš turiu du vaikučius. Dukrytei 4 metukai, o sūneliui 3 mėn. Tai viską spėju. Kadangi mažasis tik guli ir valgo , jis bėdų nekelia. O dukra tai jau pati viską labai nori daryti ir labai daug padeda. Ateina ir pati klausia ką mamyte galiu tau padaryti . Turiu daug laisvo laiko.
O kaip rašė kitos mamytės, kad apsirenka žaislus, kad būtų galima tik praeiti, tai ir pas mus kartais būna. Ir aš taip pat dėl to nesuku sau galvos.
Juk vaikai lieka vaikais, jie visada sugebės viską išversti ar sukuisti
O kaip rašė kitos mamytės, kad apsirenka žaislus, kad būtų galima tik praeiti, tai ir pas mus kartais būna. Ir aš taip pat dėl to nesuku sau galvos.
Juk vaikai lieka vaikais, jie visada sugebės viską išversti ar sukuisti
darosi man sunku pagalvojus kad nieko nespesiu,kaip reiks uzmigdyti abu vaikus,nes maniske miega su manim,dar naktimis geria arbatos,o kaip bus su antru,baisu man tik!kaip pagimdysiu pirmajei bus 2m,o dar galiu,likt viena su vaikais,nes vyras i uzsieni isvaziuot zada...
QUOTE(Burka @ 2007 12 27, 12:20)
mano vyresneliui 3m10men, viduriniajam 1m3men,o mazei dar tik 11 dieneliu aisku mazoji dar nelabai rupesciu kelia,dar svarbiausia jai valgis ir miegas bet didieji tikri padauzos,cypikai ir t.t. ramumu namie net nekvepia didckis tik antra menesi darzeli lankyt pradejo,tai jau man bus lengviau nors tikrai nesiskundziu,kad nesusitvarkau,bet lengva irgi nera
kartais namai tikrai atrodo tarsi po karo jauciu mano tevai isprotetu tokius namus pamate bet as nekreipiu demesio,kai bus laiko-susitvarkysiu,nebus,apsirinksim biski,kad praeit butu galima ir bus gerai
Gal as per daug aplaidziai ziuriu i namu ruosos darbus,bet nenoriu savo gyvenimo leist vien su samciu ar sluoste rankoje man svarbiau vaikai,vyras ir as pati
Didžiausi sveikinimai sulaukus dukrytės
O dėl tvarkos...dar ilgai nebus jos, bet tikrai ne joje laimė
QUOTE(linksmute2 @ 2007 12 27, 22:48)
darosi man sunku pagalvojus kad nieko nespesiu,kaip reiks uzmigdyti abu vaikus,nes maniske miega su manim,dar naktimis geria arbatos,o kaip bus su antru,baisu man tik!kaip pagimdysiu pirmajei bus 2m,o dar galiu,likt viena su vaikais,nes vyras i uzsieni isvaziuot zada...
Nesibaimink iš anksto, bus nelengva, bet viskas susidėlios savo ritmu. Dėl tėčio tik užjaučiu, nes dviem dalintis tais džiaugsmeliais ir vargeliais tikrai lengviau bet jei taip reikia, vadinasi, taip reikia...
QUOTE(linksmute2 @ 2007 12 27, 21:48)
Mano mazaji bernuzeli migdyt reikia supant ant ranku,niu,bet kol kas viskas OK,visi buna uzmigdyti ir pavalgydinti MAMOS VISKA GALI
QUOTE(Agatas1 @ 2007 12 27, 22:48)
Didžiausi sveikinimai sulaukus dukrytės
Aciukas uz sveikinimus o del tvarkos,tai as manau,kad ten ,kur auga vaikai,ten ir betvarke jau yra tvarka
Man tai nera nei sunku nei lengva tiesiog jau prisitaikiau.Gerai kad butas nedidelis nereikia daug tvarkytis, o siaip turbut butu kaip po karo Lengviau buvo kai mazius buvo tik gimes pavalgo ir miega o dabar tai baisiai reikalauja demesio, vienas nepazaidzia tai apsitvarkau tik savaitgali kai mb nedirba, su didziaja tai lengviau susitarti galima,Kai nebuvo maziuko man atrode su ja viena sunku, o dabar tai kai pagalvoju kaip buvo lengva su vienu atrodo jokiu rupesciu
QUOTE(Burka @ 2007 12 28, 10:38)
ten ,kur auga vaikai,ten ir betvarke jau yra tvarka
šauniai ir taikliai pasakei
QUOTE(vejunestela @ 2007 12 28, 12:02)
,Kai nebuvo maziuko man atrode su ja viena sunku, o dabar tai kai pagalvoju kaip buvo lengva su vienu atrodo jokiu rupesciu
Kai vieną teko auginti tik 6mėn, po to sužinojau apie antrą nėštumą, tai kaip ir neturiu supratimo, ką apskritai galima veikt su vienu vaiku juokauju... vaikas vaikui nelygu, bet savo situacijoj labai džiaugiuosi, kad jie yra du ir kad tokio panašaus amžiaus, nesvarbu, kad pešasi, kad konkuruoja dėl dėmesio mamos ar tėčio, bet viskas yra taip panašu, kad daugiau ar mažiau kuriam vienam negali skirti, viskas turi būt vienodai smagu