Va va, kaip visada Smurka teisingai uzbaige

Pas mane irgi ta prasme trys vaikai. Problemas sprendziu taip: vyresniems priduodu jaunesnius. Aisku, kai skirtumas tarp vaiku - 2 metai, tada taip nesigauna, bet kai pas mus - 6 su kapeikom, tai labai gerai gaunasi.
Pvz. Man reikia eiti i parduotuve. Priduodu maziuka vyresneliui, pasidazau, susitariu, koki sokoladuka parnesiu, ir einu sau... Iki 1,5 valandos isbuna. Aisku, imu mobilu, jeigu ka, skambinkit...
Pamokas ruosiam taip - vyresnelis raso, o as stoviu prie jo su maziuku sterblej, ir ziuriu, ar graziai raso.
Plaunu grindis taip: sukeliu abi vaikus ant sopkes, prigrasinu nei vienam kojos nekelt, nes bus slapia, ir jie zaidzia kad yra laive...

Kol isplaunu kitaus kambarius, ju kambarys isdziusta, tada leidziu nulipt
Beveik analogiskai darau valgyt. Aisku, darau tai, ka vyresnelis valgo, nes siaip jis irgi beveik nieko nevalgo... Tai as isicinkinau, ka jis gali valgyt bado atveju (dribsnius su pienu, konservuotus zirnelius, sausainius, surinius pagaliukus), ir kai atsisako est, kas pagaminta, duodu is saraso...
Dar geras abieju vaiku nukenksminimo budas - maziuka pamigdyt, o vyresneli leist prie kompo. Tada tyla ir ramybe tiek, kiek maziukas miega
O kai pareina vyras, kuris pas mane irgi grindu neplauna, tai tiesiog jam priduodu abu. Grindis tokiais atvejais plaunu visus tris ant tos pacios sopkes sugrudus

Dar kai vyras yra iseinu kur nors ilgesniam laikui... Tegu zmogus pasidziaugia

Na, ne ideali motinyste, bet gyvent galima...
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.