Įkraunama...
Įkraunama...

štai kaip dar būna:)

QUOTE(Vanileee @ 2007 12 12, 16:52)
aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif

aciu,stengiames 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Labai šilta ir jauki istorija. Net ašara nuriedėjo... Ech... Sekmės Jums 4u.gif
Atsakyti
nu tu saunuole 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Super istorija thumbup.gif Oi,kad man taip liepa irgi viskas butu lengva ir grazu kaip tau... smile.gif nestuke.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ita. @ 2007 12 19, 18:28)
4u.gif Labai šilta ir jauki istorija. Net ašara nuriedėjo... Ech... Sekmės Jums  4u.gif

ačiu brangioji 4u.gif

QUOTE(astuted @ 2007 12 19, 22:02)
nu tu saunuole 4u.gif  thumbup.gif

tu irgi wub.gif mes visos šaunuoles 4u.gif

QUOTE(lxxxxxl @ 2007 12 19, 23:04)
Super istorija thumbup.gif Oi,kad man taip liepa irgi viskas butu lengva ir grazu kaip tau... smile.gif  nestuke.gif  4u.gif  ax.gif

laikykis motin viskas bus gerai pamatysi mirksiukas.gif nes kitaip ir but negali bigsmile.gif
Atsakyti
nuostabi istorija, skaiciau ir verkiau. smile.gif net isivaizdavau kaip viskas vyksta... wub.gif tikrai saunuole tu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglitea @ 2007 12 21, 13:19)
nuostabi istorija, skaiciau ir verkiau.  smile.gif net isivaizdavau kaip viskas vyksta...  wub.gif tikrai saunuole tu  thumbup.gif

niu ačiū 4u.gif greit ir tu busi šaunuole mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė 4u.gif Ir aš nejutau jokių skausmų, kol nenuleido vandenų. O paskui atkentėjau kaip ir visos, tik kad neilgai bigsmile.gif Žodžiu, linkim jums sesytės ir tokio pat lengvo gimdymo kaip ir su pirmuoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justagnė: 25 gruodžio 2007 - 20:45
Niu bet jau sūniuko gražumas wub.gif ... sako, gražūs vaikai gimsta tik iš didelės meilės......
Atsakyti
QUOTE(justagnė @ 2007 12 25, 20:44)
Šaunuolė 4u.gif Ir aš nejutau jokių skausmų, kol nenuleido vandenų. O paskui atkentėjau kaip ir visos, tik kad neilgai bigsmile.gif Žodžiu, linkim jums sesytės ir tokio pat lengvo gimdymo kaip ir su pirmuoju 4u.gif

drinks_cheers.gif man panašiai rolleyes.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2007 12 25, 22:31)
Niu bet jau sūniuko gražumas  wub.gif ... sako, gražūs vaikai gimsta tik iš didelės meilės......

niu ačiukas,labai malonu skaityt tokius žodžius :wub:nes sūniukas mūsu tikrai dedelios meiles vaisius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera: 26 gruodžio 2007 - 23:40
Linkime sesytės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Lera,skaiciau ir verkiau.Verkiau is dziaugsmo blush2.gif Sauniai viska aprasei thumbup.gif Linkiu jums ne tik sesytes,bet ir dar vieno broliuko 4u.gif
Aukit sveiki,dideli,protingi ir grazus wub.gif
Su artejanciais Naujais metais visas,lai issipildo Jusu didziausi troskimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti