Įkraunama...
Įkraunama...

štai kaip dar būna:)

QUOTE(Lavinia @ 2009 05 01, 19:00)
gaila ! klausikit turiu pazistama , kuris atstato failus prarastus ar istrintus , gal jis jum padetu ! drauge neticia buvo istrine gelvojo kad viskas ! o jis atstate !

virusas išnaikino , jau bandėm atstatyt su prof pagalba , neišėjo deja...
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 01, 20:02)
virusas išnaikino , jau bandėm atstatyt su prof pagalba , neišėjo deja...

nu jei bandet , tai net nezinau ! uzjauciu ! o galima tada klausima zmogui kuris irgi domisi fotografija ! kaip jum mano darbeliai , siap nuomone ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavinia @ 2009 05 01, 19:13)
nu jei bandet , tai net nezinau ! uzjauciu ! o galima tada klausima zmogui kuris irgi domisi fotografija ! kaip jum mano darbeliai , siap nuomone ! smile.gif

kokybes trūksta sakyčiau , kai kur net labai , bet kompoziciją nebloga kai kur net labai nebloga , o kokių fotikų čia fotkinta? toliau rašyk jei norėsi į až kai neteršt temos kur ne apie tai kalbama mirksiukas.gif
Atsakyti
jūs apie fotografiją, o aš tai noriu pasakyti, kad apsižliumbiau beskaitydama autorės gimdymo istoriją. Ir juokiausi. Sujaudino tikrai. Ne veltui apdovanojimą gavo.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 05 27, 11:01)
jūs apie fotografiją, o aš tai noriu pasakyti, kad apsižliumbiau beskaitydama autorės gimdymo istoriją. Ir juokiausi. Sujaudino tikrai. Ne veltui apdovanojimą gavo.

ačiū biggrin.gif 4u.gif

ai čia biški nusigrybavom , tai paskui kad labai negrybaut į až perėjom biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif labai grazi istorija, pravirgdei mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, Lera. Beskaitydama prisiminiau ir savuosius gimdymus ax.gif Aciu dar kart 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Lera. Beskaitydama prisiminiau ir savuosius gimdymus ax.gif Aciu dar kart 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
LABAI GRAZI ISTORIJA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantapui @ 2009 05 27, 13:01)
wub.gif labai grazi istorija, pravirgdei mirksiukas.gif

QUOTE(ruzilona @ 2009 05 28, 06:40)
Aciu, Lera.  Beskaitydama prisiminiau ir savuosius gimdymus  ax.gif  Aciu dar kart  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(grazvidiene @ 2009 05 29, 12:06)
LABAI GRAZI ISTORIJA  4u.gif

dėkui labai malonus Jūsų žodžiai .... wub.gif
Atsakyti
kaip faina jums,as irgi taip gimdyt noreciau bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galway_girl @ 2009 06 12, 21:21)
kaip faina jums,as irgi taip gimdyt noreciau  bigsmile.gif  4u.gif

ačiū smile.gif linkiu ir tau lengvai ir greitai.. 4u.gif
Atsakyti