Įkraunama...
Įkraunama...

štai kaip dar būna:)

wub.gif grazumas, leukiu nesulaukiu tokios savo istorijos ax.gif
Atsakyti
dėkui mergaites 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif po jusu pasakojimu ir man taip jau norisi vaikelio
Atsakyti
Labai sauni istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Linkim sulaukti ir sesytes. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
perskaiciau , nors viras su vaiku prase atnest atsigert , o as kaip zombi blink.gif sedziu skaitau ir lig man niekas nieko nesake ax.gif ! nu viras ir pasake kad turbut labai idomu , nes paprastai taip nesedziu be reakcijos ivyra ir i vaiko prasimus ! ESI saunuole kokiu reta , laimes jum ir sveikatos ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavinia: 01 gegužės 2009 - 17:31
QUOTE(Lavinia @ 2009 05 01, 17:28)
perskaiciau , nors viras su vaiku prase atnest atsigert , o as kaip zombi blink.gif  sedziu skaitau ir lig man niekas nieko nesake  ax.gif ! nu viras ir pasake kad turbut labai idomu , nes paprastai taip nesedziu be reakcijos ivyra ir i vaiko prasimus ! ESI saunuole kokiu reta , laimes jum ir sveikatos ! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Mano darbeliai  4u.gif

nu ačiū ačiū biggrin.gif 4u.gif o darbėliai kaip prizas už istoriją man? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 01, 18:33)
nu ačiū ačiū biggrin.gif 4u.gif  o darbėliai kaip prizas už istoriją man?  lotuliukas.gif

biggrin.gif manau mazai bus uz toki papasakojima !
Atsakyti
QUOTE(Lavinia @ 2009 05 01, 17:52)
biggrin.gif  manau mazai bus uz toki papasakojima !

tai beabejos flirt.gif o šiaip patys tokiais darbeliais užsiimam , tai neaktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 01, 19:00)
tai beabejos flirt.gif o šiaip patys tokiais darbeliais užsiimam , tai neaktualu biggrin.gif

butu idomu paziureti jei galit paroditi ! man patinka viskas kas susije su fotografija !
Atsakyti
QUOTE(Lavinia @ 2009 05 01, 18:12)
butu idomu paziureti jei galit paroditi ! man patinka viskas kas susije su fotografija !

parodyčiau mielu noru tik visi mūsų grožiai dingo kartu su visko kas buvo kompe dėka viruso blink.gif buvo man isterinis šokas nuo to doh.gif tai liko tik pora albumų popierinė versiją verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 01, 19:21)
parodyčiau mielu noru  tik visi mūsų grožiai dingo kartu su visko kas buvo kompe dėka viruso  blink.gif  buvo man isterinis šokas nuo to  doh.gif  tai liko tik pora albumų popierinė versiją  verysad.gif

gaila ! klausikit turiu pazistama , kuris atstato failus prarastus ar istrintus , gal jis jum padetu ! drauge neticia buvo istrine gelvojo kad viskas ! o jis atstate !
Atsakyti