dėkui mergaites
po jusu pasakojimu ir man taip jau norisi vaikelio
Labai sauni istorija Sveikinimai
Linkim sulaukti ir sesytes.
perskaiciau , nors viras su vaiku prase atnest atsigert , o as kaip zombi sedziu skaitau ir lig man niekas nieko nesake ! nu viras ir pasake kad turbut labai idomu , nes paprastai taip nesedziu be reakcijos ivyra ir i vaiko prasimus ! ESI saunuole kokiu reta , laimes jum ir sveikatos !
Mano darbeliai
Mano darbeliai
QUOTE(Lavinia @ 2009 05 01, 17:28)
perskaiciau , nors viras su vaiku prase atnest atsigert , o as kaip zombi sedziu skaitau ir lig man niekas nieko nesake ! nu viras ir pasake kad turbut labai idomu , nes paprastai taip nesedziu be reakcijos ivyra ir i vaiko prasimus ! ESI saunuole kokiu reta , laimes jum ir sveikatos !
Mano darbeliai
Mano darbeliai
nu ačiū ačiū o darbėliai kaip prizas už istoriją man?
QUOTE(Lera @ 2009 05 01, 18:33)
nu ačiū ačiū o darbėliai kaip prizas už istoriją man?
manau mazai bus uz toki papasakojima !
QUOTE(Lavinia @ 2009 05 01, 17:52)
manau mazai bus uz toki papasakojima !
tai beabejos o šiaip patys tokiais darbeliais užsiimam , tai neaktualu
QUOTE(Lera @ 2009 05 01, 19:00)
tai beabejos o šiaip patys tokiais darbeliais užsiimam , tai neaktualu
butu idomu paziureti jei galit paroditi ! man patinka viskas kas susije su fotografija !
QUOTE(Lavinia @ 2009 05 01, 18:12)
butu idomu paziureti jei galit paroditi ! man patinka viskas kas susije su fotografija !
parodyčiau mielu noru tik visi mūsų grožiai dingo kartu su visko kas buvo kompe dėka viruso buvo man isterinis šokas nuo to tai liko tik pora albumų popierinė versiją
QUOTE(Lera @ 2009 05 01, 19:21)
parodyčiau mielu noru tik visi mūsų grožiai dingo kartu su visko kas buvo kompe dėka viruso buvo man isterinis šokas nuo to tai liko tik pora albumų popierinė versiją
gaila ! klausikit turiu pazistama , kuris atstato failus prarastus ar istrintus , gal jis jum padetu ! drauge neticia buvo istrine gelvojo kad viskas ! o jis atstate !