Įkraunama...
Įkraunama...

štai kaip dar būna:)

QUOTE(ingere @ 2008 03 28, 23:04)
Jaudinanti istorija  wub.gif  wub.gif  wub.gif gražu....

dekui 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune85 @ 2008 03 28, 12:11)
Nuostabi istorija 4u.gif  , toks jausmas lyg gimdei pries kelias savaites, o pasirodo jau penki metai.Saunu kad taip viskas gerai ir lengvai smile.gif

manau kiekviena mama savo vaiko atejima visą gyvenimą prisimena lig jis uvo vakar wub.gif
Atsakyti
Labai siltas ir grazus pasakojimas wub.gif
Ot sekasi zmonem tiek trumpai ir neskausmingai gimdyti.. As 12 val prasikankinau sulyg kievienu saremiu galvodama kad mirsiu. Na bet stebukliukas atpirko visus skausmus wub.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif gaila kad kai kurioms mamytems tenka daug ištvert kad pasimatyt su savo lelium, bet svarbiausia rezultatas wub.gif
Atsakyti
Nuostabu smile.gif linkiu greiciau sulaukt sesytes ax.gif
Atsakyti
niugi puikiai parasyta 4u.gif vietomis verkiau, vietomis juokiausi uz pilvuko susiemusi iki asaru lotuliukas.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 06, 00:10)
Nuostabu  smile.gif  linkiu greiciau sulaukt sesytes  ax.gif

ačiū Zunkelis 4u.gif

QUOTE(dyzle @ 2008 04 06, 11:53)
niugi puikiai parasyta  4u.gif  vietomis verkiau, vietomis juokiausi uz pilvuko susiemusi iki asaru  lotuliukas.gif super  thumbup.gif

nu tai laikykis motin, nekvatok taip dar ankstoka biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Puikiai aprašyta thumbup.gif 4u.gif
Man su pirmąja virš 12 val teko prasikankinti doh.gif Su mažąja kiek mažiau, bet nebenorėčiau patirti darsyk schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
nu bet ir papasakotauser posted imageskaiciau ir siurpuliukai per kuna begiojo,jau tokia grazi istorijauser posted image
Atsakyti
Grazi istorija, kai sitoks gimdymas tai tik gimdyti ir gimdyti thumbup.gif thumbup.gif sekmes jums thumbup.gif
Atsakyti
Smagu 4u.gif thumbup.gif Tikrai laikas sesytei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurada @ 2008 04 08, 11:26)
Puikiai aprašyta thumbup.gif 
Man su pirmąja virš 12 val teko prasikankinti doh.gif  Su mažąja kiek mažiau, bet nebenorėčiau patirti darsyk schmoll.gif

aš tai irgi bijau antro karto , atrodo nebutu taip lenva blush2.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(R03 @ 2008 04 08, 11:54)
nu bet ir papasakotauser posted imageskaiciau ir siurpuliukai per kuna begiojo,jau tokia grazi istorijauser posted image

dekui, dekui ax.gif 4u.gif wub.gif
QUOTE(Gutia @ 2008 04 09, 14:09)
Grazi istorija, kai sitoks gimdymas tai tik gimdyti ir gimdyti thumbup.gif  thumbup.gif sekmes jums thumbup.gif

jo tik gimdyt ir gimdyt biggrin.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(viture @ 2008 04 09, 15:06)
Smagu  thumbup.gif Tikrai laikas sesytei

ačiū va ir aš u sesytė nieko prieš biggrin.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti