Įkraunama...
Įkraunama...

work and travel USA

Labas!
Noriu paklaust kaip sekes studentams sita isvykima derint su sesija?
Ir ar visi vaziuojat poromis, ar verta atsisakyt vaziavimo vien del to kad nerandi su kuo vaziuot? ;>
Atsakyti
QUOTE(saulesspindis @ 2010 01 04, 02:15)
Labas!
Noriu paklaust kaip sekes studentams sita isvykima derint su sesija?
Ir ar visi vaziuojat poromis, ar verta atsisakyt vaziavimo vien del to kad nerandi su kuo vaziuot? ;>

pora mano draugiu vaziavo ir vienos, susirado ten draugu ir viskas fun buvo jom, bet daug linksmiau su kuo nors vaziuoti, tada daugiau keliaut ir linksmintis gali nes drasiau jautiesi, as labiau siulyciau su kokiu draugu ar drauge vaziuot.

o kur studijuoji, kokiam uni ir fakultete?
Atsakyti
QUOTE(swea @ 2010 01 04, 02:30)
pora mano draugiu vaziavo ir vienos, susirado ten draugu ir viskas fun buvo jom, bet daug linksmiau su kuo nors vaziuoti, tada daugiau keliaut ir linksmintis gali nes drasiau jautiesi, as labiau siulyciau su kokiu draugu ar drauge vaziuot.

o kur studijuoji, kokiam uni ir fakultete?

As VU filologijos fakultete ;>
Atsakyti
nieko nezinau kaip ten filologams, arba nueik į dekanatą ir pasiklausk kokios galimybės pasiankstinti sesiją arba pasiklausinėk vyresnių studentų smile.gif
Atsakyti
del vaziavimo poroje (ir daugiau) ar vienam, as einu uz vaziavima vienam. juk geriau save pazinsi, zmogau! nuvaziuosi poroje, pasedesi apsikabines su savo padruske ir isvaziuosi, nu gal dar susirasi viena kita drauga biggrin.gif o kai vienas nuvaziuosi, nori nenori susirasi draugu! aisku lengva man sneket, 3 kartus buvau su visokiais ir visokiom. siais metais tai tikrai nieko nesivesiu su savim smile.gif
o jei kazkas bijo vaziuot vienas i amerika, nes nezino i kuria puse reiks eit islipus is lektuvo, tai gal tada geriau isvis nevaziuot;)
Atsakyti
O kaip manot, kada veliausiai galima pradet tvarkyt tuos visus popierius?
Atsakyti
kovo men, bet kuo anksciau tuo daugiau pinigu sutaupai
Atsakyti
O kiek trumpiausiai galima dirbti?
Atsakyti
nuo tiek, kiek darbdaviai sutiks tave idarbint. niekas nenori, kad sezoninis darbuotojas dirbtu menesi, dazniausiai jie iesko, kad butum nuo kada galima anksciau iki pacios pabaigos. be to. kuo trumpiau dirbsi, tuo maziau uzdirbsi ir keliones islaidos sunkiai atsipirks
Atsakyti
As jau inirtingai ieskau darbu, keletas zmoniu atrase, bet vieni jau subure darbuotoju grupe, kiti ten kitokiu nurodymu dave, o dar vienas papludymio valytoja pasiule dirbt smile.gif)) Bet gavau kontaktu is pazistamu zmoniu, tai laukiu atsakymo, tikiuosi nebus didelio vargo susirast darba smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas žino, ar sunku praeit tą pokalbį ambasadoje?
Atsakyti
QUOTE(mercy1 @ 2010 01 07, 21:28)
Sveiki,
Gal kas žino, ar sunku praeit tą pokalbį ambasadoje?

Nesunku, jei is seimos nariai nera tureje problemu su viza smile.gif Siaip svarbiausia tik suprast ko klausia, pokalbis uztrunka vos pora minuciu smile.gif
Atsakyti