Dazniausiai graziai atraso is kokiu mazesniu kaviniu arba moteliu. Turiu as cia toki klausima, pries siunciant darbdaviui ta ICEO forma, paciam pirma reik uzpildyt kur reikia? Ir jeigu mes esam 3, tai ka sakyt mum,kad darbdavys 3 formas pildytu? ar tiesiog nusiust jam tuscia, jis uzpildo kur reikia, po to mes padarom kopijas ir pasirasom kiekvienas uz save apacioj?
O aš šiandien taip susimasčiau.. Jeigu aš vežuosi kompą į USA. Spėju, kad jie gali sumastyt jį patikrint. Tai taip išeina, kad mano visa programinė įranga turi būti legali ir bla bla?
Ar niekas ten nesigilina į tokius dalykus? Gal yra kam tekę vežtis kompus?

QUOTE(agnuze.. @ 2010 02 18, 00:54)
O aš šiandien taip susimasčiau.. Jeigu aš vežuosi kompą į USA. Spėju, kad jie gali sumastyt jį patikrint. Tai taip išeina, kad mano visa programinė įranga turi būti legali ir bla bla?
Ar niekas ten nesigilina į tokius dalykus? Gal yra kam tekę vežtis kompus? 

Tikrai netikrins

QUOTE(Parabellum @ 2010 02 18, 02:14)
Dazniausiai graziai atraso is kokiu mazesniu kaviniu arba moteliu. Turiu as cia toki klausima, pries siunciant darbdaviui ta ICEO forma, paciam pirma reik uzpildyt kur reikia? Ir jeigu mes esam 3, tai ka sakyt mum,kad darbdavys 3 formas pildytu? ar tiesiog nusiust jam tuscia, jis uzpildo kur reikia, po to mes padarom kopijas ir pasirasom kiekvienas uz save apacioj?
na mes buvom dviese ir mums atskirai kiekvienai formas užpildė ir atsiuntė darbdaviai. Formą tuščią nusiuntėm. Po to, kai gavom ir turėjom atspausdintas, pasirašėm, atšvietėm ir vieną kopiją pasiėmė plc, o kitą mums paliko

Papildyta:
QUOTE(keity` @ 2010 02 18, 02:59)
Kodėl tokia tikra?

QUOTE(agnuze.. @ 2010 02 18, 01:01)
na mes buvom dviese ir mums atskirai kiekvienai formas užpildė ir atsiuntė darbdaviai. Formą tuščią nusiuntėm. Po to, kai gavom ir turėjom atspausdintas, pasirašėm, atšvietėm ir vieną kopiją pasiėmė plc, o kitą mums paliko
O jeigu jie ten jums nepilnai užpildys, tai patys pasibaigsit 
Papildyta:
Kodėl tokia tikra?

Papildyta:
Kodėl tokia tikra?

Koks jiems skirtumas?

As neitraukiau, nes mano ir legalios pakankamai buvo, bet drauge itrauke, plc sake kad net jei neturi jokio irodymo kad dirbai vistiek gali rasyt. Aisku, galima ir sy ta pameluot, bet labai apgalvotai

QUOTE(J.B. @ 2010 02 18, 13:11)
Gal kas nors darbinotes i toki darba, kur praso atsiusti "driving record of past 3 years"? Ar Lietuvoje isduoda tokia pazyma?
Eini i mentura ir paprasai iraso, kad neturi jokiu administraciniu nuobaudu susijusiu su keliu eismo taisykliu pazeidimais
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 18, 16:55)
Eini i mentura ir paprasai iraso, kad neturi jokiu administraciniu nuobaudu susijusiu su keliu eismo taisykliu pazeidimais
Bet tai angliskai jie neparasys to israso.
Ar yra tiksliai zinanciu, arba dariusiu ta procedura?