Įkraunama...
Įkraunama...

work and travel USA

Dazniausiai graziai atraso is kokiu mazesniu kaviniu arba moteliu. Turiu as cia toki klausima, pries siunciant darbdaviui ta ICEO forma, paciam pirma reik uzpildyt kur reikia? Ir jeigu mes esam 3, tai ka sakyt mum,kad darbdavys 3 formas pildytu? ar tiesiog nusiust jam tuscia, jis uzpildo kur reikia, po to mes padarom kopijas ir pasirasom kiekvienas uz save apacioj?
Atsakyti
O aš šiandien taip susimasčiau.. Jeigu aš vežuosi kompą į USA. Spėju, kad jie gali sumastyt jį patikrint. Tai taip išeina, kad mano visa programinė įranga turi būti legali ir bla bla? smile.gif Ar niekas ten nesigilina į tokius dalykus? Gal yra kam tekę vežtis kompus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuze.. @ 2010 02 18, 00:54)
O aš šiandien taip susimasčiau.. Jeigu aš vežuosi kompą į USA. Spėju, kad jie gali sumastyt jį patikrint. Tai taip išeina, kad mano visa programinė įranga turi būti legali ir bla bla? smile.gif Ar niekas ten nesigilina į tokius dalykus? Gal yra kam tekę vežtis kompus? smile.gif

Tikrai netikrins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 18, 02:14)
Dazniausiai graziai atraso is kokiu mazesniu kaviniu arba moteliu. Turiu as cia toki klausima, pries siunciant darbdaviui ta ICEO forma, paciam pirma reik uzpildyt kur reikia? Ir jeigu mes esam 3, tai ka sakyt mum,kad darbdavys 3 formas pildytu? ar tiesiog nusiust jam tuscia, jis uzpildo kur reikia, po to mes padarom kopijas ir pasirasom kiekvienas uz save apacioj?

na mes buvom dviese ir mums atskirai kiekvienai formas užpildė ir atsiuntė darbdaviai. Formą tuščią nusiuntėm. Po to, kai gavom ir turėjom atspausdintas, pasirašėm, atšvietėm ir vieną kopiją pasiėmė plc, o kitą mums paliko smile.gif O jeigu jie ten jums nepilnai užpildys, tai patys pasibaigsit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(keity` @ 2010 02 18, 02:59)
Tikrai netikrins  biggrin.gif

Kodėl tokia tikra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuze.. @ 2010 02 18, 01:01)
na mes buvom dviese ir mums atskirai kiekvienai formas užpildė ir atsiuntė darbdaviai. Formą tuščią nusiuntėm. Po to, kai gavom ir turėjom atspausdintas, pasirašėm, atšvietėm ir vieną kopiją pasiėmė plc, o kitą mums paliko smile.gif  O jeigu jie ten jums nepilnai užpildys, tai patys pasibaigsit smile.gif
Papildyta:
Kodėl tokia tikra? biggrin.gif

Koks jiems skirtumas? smile.gif Draugai toki dalyka butu tikrai pasake, man toks klausimas net i galva nesove smile.gif
Atsakyti
Tikint niekas nieko netikrina. O vat vežantis elektrinius įrenginius pasirūpinkit ir srovės keitikliais, nes Amerikoj 110V rozetėse..
Atsakyti
Mano motina kai vare i USA tai tikrino kompa, tiesa cia pries kokius 3 metus.
Atsakyti
Gal kas nors darbinotes i toki darba, kur praso atsiusti "driving record of past 3 years"? Ar Lietuvoje isduoda tokia pazyma?
Atsakyti
Dar klausimas, ar i CV itraukiat nelegalia darbo patirti (firma nezinoma ir pan.) ? Ar yra cia tokiu, kuriu dabdavys buvo paprases atsiusti rekomendacijas is buvusio darbo?
Atsakyti
As neitraukiau, nes mano ir legalios pakankamai buvo, bet drauge itrauke, plc sake kad net jei neturi jokio irodymo kad dirbai vistiek gali rasyt. Aisku, galima ir sy ta pameluot, bet labai apgalvotai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ms_lovet: 18 vasario 2010 - 15:06
QUOTE(J.B. @ 2010 02 18, 13:11)
Gal kas nors darbinotes i toki darba, kur praso atsiusti "driving record of past 3 years"? Ar Lietuvoje isduoda tokia pazyma?

Eini i mentura ir paprasai iraso, kad neturi jokiu administraciniu nuobaudu susijusiu su keliu eismo taisykliu pazeidimais
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 18, 16:55)
Eini i mentura ir paprasai iraso, kad neturi jokiu administraciniu nuobaudu susijusiu su keliu eismo taisykliu pazeidimais

Bet tai angliskai jie neparasys to israso.
Ar yra tiksliai zinanciu, arba dariusiu ta procedura?
Atsakyti