vakar tikrai buvau prie miego, dabar perskaiciau tik ka jus cia prirase

Swindle7, taip, as dirbsiu tarp tu graziuju US ir Kanados ezeru, tiksliau Micigano ezero

tik tas ezeras jau ne i ezera panasus, o visa jura ten

zinok man sunku pasakyt, kiek as uzdirbu, dirbdama padaveja per valanda, nes kartais buna taip slow, kad 5 dolerius gaves dziaugies

na bet cia yra krastutinumai. as visad sau sakydavau, kad 100 $ per diena man uztenka. budavo maziau, budavo daugiau

visumoj sudejus, as nesupratau kaip man tiek daug pavyko uzsidirbt

Fantasmagorija, del statuso zinok tikrai nezinau ir net nesu girdejus, bet jau tiek laiko praejo nuo paskutinio tavo parasymo, tai gal jau susizinojote

beje, sveikinu su artejanciom tada

Vytautas5 - prowincetown!! ar matei koks ten grozis?

buvau ten, labai jaukus ir mielas miestelis. tik tiek, kad manau zinai, kad jis yra laikomas geju ir lesbieciu sostine US

tai ziurek ten, atsargiai

O kaip tu zadi nusigaut iki ten? Nes jei pirksi ir rasi gerus bilietus i New yorka, tai jei vaziuosi autobusu iki Prowincetowno tai bus laaabai ilgai, arba jei skrendi i NY, tai gali pasiimt Chinatown autobusa (~20 $), nuves jis tave i bostona, o is ten berods yra keltas, kuris i prowincetown kelia. jei gerai pamenu. cia irgi pasidomek

et@, o kur tu vaziuoji?

o praktiniai patarimai....hmmm. neprisidet per daug daiktu, bet cia visi taip sako

nes vaziuojant atgal pilnos tases bus

geras, dabar galvoju, niekaip nesugalvoju praktiniu patarimu

del elektros prietaisu zinot, ane? kad pas mus kas veikia 220, ten neveiks, nes yra 110, bet jei jau atsivesit koki fena, ar ko jums ten reikia (kompai veikia paprastai), tai as anais metais pirkau ebejuj konverteri, apie 8 $ kainavo, tai nebeda
na ir siaip, jau vidurys geguzes, daug kas buvot instuktaze, tai gal pasake ka nors visvien

arba klauskit dar