na as nesu buvusi stazuoteje, jei tu apie tai klausi

stazuote tikrai kainuoja daug daugiau, tai priklauso nuo trukmes.
http://www.lwc.lt/re...ernship_usa.htm
o ir moka ten ne kazka, bet aisku patirtis tai
o tai dabar nesupratau, tu nori vaziuoti per work &travel? ar draugas nori vaziuoti stazuotis su intershipu. ar abu, vienas su tuo, kitas su tuo?
Papildyta:
QUOTE(swindle7 @ 2009 04 13, 21:18)
Na man agenturoj pasiule parasyti igaliojima kam nors kad sutvarkys mano dokus i magistra, nors studijuot lietuvoj siais metais nesiruosiu. Bet tai vistiek zadu parasyt del vaizdo. As ir jau turiu bilietus Vilnius-New York- Vilnius 1607 Lt

tai irgi labai dziaugiuosi kaina. Tai tikiuosi kad praeisiu ambasadoj. Bet bijau, nes mano anglu kalba sakyciau silpnoka, na tiesiog as jos neturejau progos naudot, tai nelabai drasu sneket. O kur vaziuoji dirbti? Ir ka dirbsi? O jei ir nepaslaptis kiek zada moket?
aha aha, man irgi siulo ta pati del magistro. as tai sakiau, jei priims i nemokama, tai studijuosiu, o ko ne

kitu atveju nemanau.
as vaziuoju i wisconsina, toki ale kurortini grazu pusiasali Door County, na o mazesni kaimeliai neturi reiksmes, na orientaciniai, tai 6 val nuo Cikagos. Dirbsiu padaveja, ant popieriaus moka 2.33, bet realiai nemoka, nes kiek ten susidaro tu doleriu, tai nuskaiciuoja tax'us. Bet kai padirbau ana vasara padaveja, nelabai isivaizduoju ar noreciau dirbt kitoki darba

taip, klientai nervina kartais, bet visa kita

darbas nenuobodus, ir pinigai tikrai neblogai.
o tu pati irgi papasakok

ambasadoj nebijok, as kai sutinku amerikoj zmoniu, kurie isvis neturi supratimo, kas ta anglu kalba, tai idomu pasidaro, kaip juos isleido